Козметика Malinka?

• 21 345
  • 56
  •   1
Отговори
# 30
мнението ми за два продукта на Малинка - не съм очарована
и е вярно, че в началото цените бяха едни по-други - бях си набелязала едно моно сенки по картинка и бяха на разумна цена, сега толкова пари не ми се даваха за тинейджърска козметика
консултантките не знам колко са компетентни, но онази, от която купувах, просто ме изгони от магазина - ходеше след мен и беше по-досадна отколкото дъщеря ми, когато беше на 2 години; свали ми всичко, набута ми го в ръцете, обясняваше ми какво ли не, което не ме интересува и изобщо не можах да огледам каквото ми трябваше и да си избера адекватно това, което наистина бих купила; надявам се, че не всички консултантки в магазините на Малинка са като това девойче
цените са високи, защото магазините са на Витошка и в Парадайз мол  Crossing Arms

# 31
Малинка са измамници. Още когато откриха магазина, си купих боя за коса от тях и добре, че не си я сложих! Срокът й беше изтекъл преди 2 години!  Crossing Arms Естествено я върнах, а момичето ми обясняваше, че на боята нищо й няма, нищо, че е с изтекъл срок.  Shocked

# 32
Аз съм доволна от фон дьо тена им, спрея за коса - изглаждащия и шампоаните - 1л. за 12 лв си е идеално.

# 33
Тези за първи път ги чувам. Извън София имат ли някъде обекти въобще? Thinking
И между другото, сериозна дискусия се е развила с рекламистката на Малинка в предните страници. Laughing

# 34
Май не. Аз от приятелка разбрах за тях, лакове не съм ползвала ама днес бях в Парадайз и видях,че са 5лв и някакви стотинки. Казаха,че при два лака получаваш някакво бижу като подарък,но аз си купих само спрея за коса. Майка се намаза с фдт за зряла кожа,много добре и седеше - 24лв. е, сигурно ще си го купи. Имат някакви италиански кремове за лице,който са около 80лв., отсипаха и мострички. На мен са ми интересни сенките и бронзиращите им пудри, ще си купя на следващия аванс Simple Smile.

# 35
Ако някой е ползвал маските на Dew professional, моля да даде мнение. Днес много ми ги хвалиха в магазина  newsm78

# 36
Те там много хвалят всичко, така че това не гарантира нищо...

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 09:37 от *Coraline*

# 37
Те там много хвалят всичко, така че това не гарантира нищо...
А, какво да не хвалят ли? Simple Smile Пробвайте и се убедете, как ще разберете за даден продукт докато не се пробва?

# 38
И между другото, сериозна дискусия се е развила с рекламистката на Малинка в предните страници. Laughing
Имат да, въобще Simple Smile В Бургас може да ги намерите. Интересна дума използвате "рекламистка", явно сте доста запозната с руският език, поздравления Simple Smile

# 39
Вие имате ли инфо за шампоаните им?

# 40
Имат да, въобще Simple Smile В Бургас може да ги намерите. Интересна дума използвате "рекламистка", явно сте доста запозната с руският език, поздравления Simple Smile

Не виждам нищо общо с руския. Реших просто да използвам женски род на професията рекламист. Simple Smile
При положение, че не виждам други мнения във форума от Вас, освен по темата - няма какво друго да мисля. Simple Smile
Не съм виждала обекта им в Бургас, честно казано. Simple Smile Къде се намира? Ще ми е интересно да видя продуктите на живо. Simple Smile

# 41
Преди повече от година ми направиха карта за лоялен клиент, като идеята беше, че с моите покупки вътре ще се трупат точки и накрая на годината ще мога да ги заменя срещу неща от специален каталог, който ще ми изпратят. Е, познайте дали този каталог се появи...

Освен това са пуснали някакви модни аксесоари, които изглеждат като взети от китайците в Илиенци - то не са мушамени чанти, пластмасови перли, лъскави елементи - всевъзможен кич, който се предлага като дизайнерски. Много се надявам все пак козметиката да им е по-качествена от тези неща.

# 42
Имам един лак от злощастната ми първа и последна покупка от тях.
Слагам го и след 2 часа ръбовете на ноктите вече са обелени.
Иначе е силно пигментиран и с хубав цвят, но до там.

# 43
На моите нокти рядко нещо се задържа дълго, но чак такива проблеми с трайността не съм имала. Може наистина да си попаднала на лош цвят или нещо такова.

# 44
Радвам се, че сте проверили моята активност във форума. Пишете за Малинка, без да сте запозната с продуктите им, браво на Вас? Да ги видите "на живо"?Simple Smile Разходете се по центъра на Бургас и ще ги откриете!

Общи условия

Активация на акаунт