Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 34

• 53 500
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
А за тортите на Орхидея какво ще кажете http://eha.bg/dTJG

# 121
  • Sofia
Пробвала съм 2 вида от Орхидея.....лично на мен ми допадат повече тортите на Скай лайн....Орхидеята са малко тип "соц. пасти " - пресни и ....някакси изкуствени.

# 122
  • София
Изпуснах ви. Grinning

Разписвам се с последния ми закупен ваучер за пилешки крилца и салата в J.J. Murphy. Имам спомени за добри отзиви. Wink

# 123
  • Sofia
Изпуснах ви. Grinning

Разписвам се с последния ми закупен ваучер за пилешки крилца и салата в J.J. Murphy. Имам спомени за добри отзиви. Wink
Днес споделих с приятелка, че ги чакам!
 sweetkids_mama,  Hug

# 124
  • София
Кой търсеше кетъринг?
http://grabo.bg/sofia/plata-s-hapki-i-tartaleti-plius-dostavka-087937w

Тези бургери хубави ли са?

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 08:52 от Onna-bugeisha

# 125
  • София
Eee, хайде, де...
Все си мисля, че бях чела хубави отзиви за Джани, сега пък гаднички  Sad
И то, след като и аз поръчах тази с цветята.
Дано пък на нас да харесат, че преди, след много суперлативи се разочаровах от Орхидея, може пък вкусовете да не съвпадат... Thinking
Все пак, след като я хапнем ще напиша и моето мнение.

# 126
  • София
Sash, и аз не харесвам Орхидея. Повече няма да взема от тях....
По мое мнение Джани са на същото ниво.

# 127
  • София
Eee, хайде, де...
Все си мисля, че бях чела хубави отзиви за Джани, сега пък гаднички  Sad
И то, след като и аз поръчах тази с цветята.
...
Все пак, след като я хапнем ще напиша и моето мнение.

Да, пиши, че нашата е за ДГ, няма да имам впечатления от друго, освен вида...  Tired

# 128
  • Sofia
Много доволни от пици Рим, макар и не с ваучер. Поръчахме 2 пици /от 10 парчета/, донесоха още една /пак голяма/ бонус, безплатна доставка - топли, вкусни и големи.
Много доволни и от торта Карамел /с ваучер/. Не съм я опитвала, но тинейджърското мнение е 10/10!
Недоволни, възмутени и ядосани от Варнщайнер на ул.Гурко /пържола с чаша вино/. Понеже ваучерите се ползваха от тинейджъри не са им разрешили да седнат в градината /то пък една градина, с изкуствени лозници  Mr. Green/ и са висяли сам-сами в мазето. Освен това не са се съгласили да им подменят виното с безалкохолно /каквото и да е/ и една пършива пържола им е излязла с ваучер по 5 лева в неуютна обстановка. Не бих отишла там повече при никакви условия.
Доволна от Дон Домат на ул.Цар Асен /спагети/, в градината беше приятно, макар и доста нагъстичко... Обаче имаше една сервитьорка на съседната маса, която сякаш беше кацнала от треторазрядна френска комедия. Изпоразля и изпочупи всичко, после обърна и пиенето върху дрехите на клиентите... Бих отишла отново, но със стари дрехи.  Laughing

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 20:41 от noshtna_ptica

# 129
  • София
Доволна съм от тортата на Лагуна,беше страхотна на външен вид и вкусна.Децата искаха и допълнително.Препоръчвам,но всеки има различен вкус и предпочитания.

# 130
  • sofia
Здравейте Simple Smile

Искам да попитам на някой от вас случвало ли се е да отмени резервация в хотел, закупена с ваучер?
Утре трябваше да пътуваме за 3 дни на почивка, но ни тръшна вирус, че и детето се разболя и естествено не мислим да мърдаме никъде.
Какво се прави в случая - има ли неустойки за отмяна на резервация? И изобщо, май няма да можем да използваме ваучера в указания период...Може ли да се върне ваучер и да ни върнат парите...

За пръв път ми се случва подобно нещо, моля да ме извините ако въпросите ми са тривиални.  bouquet

# 131
  • София
Без да твърдя че мнението ми е общовалидно:

При отмяна на резервация последния момент (от вчера за днес) най-често не се връщат пари. Това важи в и общия случай без използване на ваучер.
Все пак чуй се с хотела иим обясни човешки какво се е случило.... зависи изцяло от тях дали ще ви влязат в положението и ще се съгласят да преместите датите си за почивка.

# 132
  • София
Искам да попитам на някой от вас случвало ли се е да отмени резервация в хотел, закупена с ваучер?

Също така можеш да го преотстъпиш на някой близък или познат, макар че времето е малко...

# 133
  • sofia
Мерси за отговорите! Simple Smile

# 134
Тези очила заслужават ли си според вас? http://ozo.bg/offer_9531 Напоследък очите ми се изморяват доста по-бързо, а ми се налага да прекарам доста време пред компютъра. Дали имат въобще ефект?

Общи условия

Активация на акаунт