Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 34

• 53 500
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте Simple Smile

Искам да попитам на някой от вас случвало ли се е да отмени резервация в хотел, закупена с ваучер?
Утре трябваше да пътуваме за 3 дни на почивка, но ни тръшна вирус, че и детето се разболя и естествено не мислим да мърдаме никъде.
Какво се прави в случая - има ли неустойки за отмяна на резервация? И изобщо, май няма да можем да използваме ваучера в указания период...Може ли да се върне ваучер и да ни върнат парите...

За пръв път ми се случва подобно нещо, моля да ме извините ако въпросите ми са тривиални.  bouquet
Обади се или пиши на продавача на ваучерите и опиши ситуацията. На мен от Грабо ми върнаха парите за същия случай. Успех! Peace

# 136
  • София
Не можах да намеря отзиви за студио Бона Деа. Загледах се в тази оферта:
http://-spam129-offer-o1224.html?nsl=1&type=usr&requestI … =772&id=20419

# 137
  • София
В първите теми доста се  споделяше за Бона Деа, за козметиката и за фризьорството. После нещо спряха да пишат за тях.
Може да потърсиш.

# 138
  • offshore & overseas
Тези очила заслужават ли си според вас? http://ozo.bg/offer_9531 Напоследък очите ми се изморяват доста по-бързо, а ми се налага да прекарам доста време пред компютъра. Дали имат въобще ефект?
По принцип има полза от подобни стъкла. Тези специално не са ми известни.

# 139
  • София
Още едно положително мнение от мен за пицарии Рим, пиците има са вкусни, с много материал, носят ги топли, топли  Grinning.
Моля, ако някой е купувал фигурални детски торти от Лагуна, да сподели как е качеството и вида на тортата, да не си провалиме празника.

# 140
  • София
Известно време не съм чела темата. Този мед. педикюр в къщи появявал ли се е по-рано и има ли отзиви?
http://ozo.bg/offer_9493

# 141
  • София
Обещаният отчет за Джани тортата с червените цветя. С уговорката, че не изказвам лично мнение, хората, за които беше предназначена са я харесали много. На мен на външен вид ми хареса също, пък те ми казаха, че била страшно вкусна. Предполагам, че не е било куртоазия, защото даже попитаха от коя сладкарница е, сигурно искат да си я запомнят за друг път.

# 142
  • София
Само аз ли съм с негативни впечатления от пиците на пицария Рим... Да уточня, че поръчахме от пицарията в центъра - може би това има някакво значение Thinking
Пиците дойдоха с близо час по-късно от обещаното време, студени, сухи... Ужасни бяха Tired

# 143
  • София
Само аз ли съм с негативни впечатления от пиците на пицария Рим... Да уточня, че поръчахме от пицарията в центъра - може би това има някакво значение Thinking
Пиците дойдоха с близо час по-късно от обещаното време, студени, сухи... Ужасни бяха Tired

Първият път, когато взимах от тях бях изключително недоволна. Поръчката ми беше точно от пицарията в центъра. Пиците бяха студени, пресолени..... хич не ни харесаха, даже и тук в темата бях давала негативни отзиви. След това, благодаряние на приятели, направихме втори опит и много ни харесаха. От тогава редовно взимам ваучери от тях, поръчваме винаги от пицарията в Младост.

# 144
  • София
Обещаният отчет за Джани тортата с червените цветя. С уговорката, че не изказвам лично мнение, хората, за които беше предназначена са я харесали много. На мен на външен вид ми хареса също, пък те ми казаха, че била страшно вкусна. Предполагам, че не е било куртоазия, защото даже попитаха от коя сладкарница е, сигурно искат да си я запомнят за друг път.

Ох, отдъхнах си, мерси!

# 145
  • София

Първият път, когато взимах от тях бях изключително недоволна. Поръчката ми беше точно от пицарията в центъра. Пиците бяха студени, пресолени..... хич не ни харесаха, даже и тук в темата бях давала негативни отзиви. След това, благодаряние на приятели, направихме втори опит и много ни харесаха. От тогава редовно взимам ваучери от тях, поръчваме винаги от пицарията в Младост.

А всъщност има ли някаква зависимост между адрес, за където е доставката и адреса на пирацията, от която се поръчва?

# 146
  • София

А всъщност има ли някаква зависимост между адрес, за където е доставката и адреса на пирацията, от която се поръчва?
Има, аз поръчвам само от тази в Света Троица и нямам никакви забележки.

# 147
  • София

Почти съм сигурна, че има. Нереално е да се очаква, че адрес в Младост (например) ще го обслужат от Света Троица. Peace
Конкретно моя адрес е на еднакво разстояние и от двете пицарии - център и Младост

# 148
  • София

Почти съм сигурна, че има. Нереално е да се очаква, че адрес в Младост (например) ще го обслужат от Света Троица. Peace
Конкретно моя адрес е на еднакво разстояние и от двете пицарии - център и Младост

Благодаря!  Peace И аз така реших, но няколкото последни поста ме объркаха и реших да попитам ...

# 149
  • В свой си свят :))))
момичета, привет,

пак са пуснали Simple Smile

http://grabo.bg/broia-kozunacheni-komincheta-s-toping-po-izbor-0 … 6540&affid2=7

Общи условия

Активация на акаунт