Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 34

• 53 500
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Привет,  Embarassed Май няма да правя козунаци  Grinning
А някой срещал ли е оферта за детска торта от Карамел?

# 151
  • София

А някой срещал ли е оферта за детска торта от Карамел?

http://vo.grupo.bg/all-oferta-detska-torta-1h14-podaryci-nadpis- … o-6713?aff_id=119

# 152
  • София
Салата, пилешки крилца за двама с пържени картофи от J.J. Murphy`s.- не бяхме особено впечатлени. Очаквахме по-качествена храна и по-големи порции. Със сигурност няма да повторим пак. Naughty

# 153
Днес бяхме в Дон Домат в Стрелбище с ваучер от Колектива.
Пиците бяха страхотни, заведението е приятно. Има голям детски кът вътре, а навън има пързалка с пясъчник. 10/10.

# 154
# 155
Само аз ли съм с негативни впечатления от пиците на пицария Рим... Да уточня, че поръчахме от пицарията в центъра - може би това има някакво значение Thinking
Пиците дойдоха с близо час по-късно от обещаното време, студени, сухи... Ужасни бяха Tired

Първият път, когато взимах от тях бях изключително недоволна. Поръчката ми беше точно от пицарията в центъра. Пиците бяха студени, пресолени..... хич не ни харесаха, даже и тук в темата бях давала негативни отзиви. След това, благодаряние на приятели, направихме втори опит и много ни харесаха. От тогава редовно взимам ваучери от тях, поръчваме винаги от пицарията в Младост.

+ за пиците поръчани от пицарията в Младост.

# 156
Здравейте,ползвам понякога ваучери засега само от GRABO -то.Преглеждам и в други сайтове.Сега попаднах на една оферта от bueno за  LIPOSCULPT .Не намерих мнения за него в по-старите теми,обсъждан ли е този продукт,има ли доволни? Аз ходих на 16 процедури за кавитация в салон,доволна съм,но имам нужда от още.Една процедура ми излиза към 10 лева,та се позамислих да ли няма да е по-удачно да си взема такъв уред за вкъщи  newsm78 .Моля,ако някой се е възползвал и си го е закупил нека да сподели.Благодаря ви.
http://-spam129-Stroyna-figura-s-unikalniya-ultrazvukov-aparat-z … bvane-LIPOSCULPT3!-o733.html
Аз пак да попитам,някой ползвал ли е този уред,мнения? Благодаря

# 157
Някой правил ли е фото сесия на малко дете при този фотограф?Качествени ли са снимките , и тия 150-180 кадъра да не би да са като copy/paste?Simple Smile

# 158
  • offshore & overseas
Някой правил ли е фото сесия на малко дете при този фотограф?Качествени ли са снимките , и тия 150-180 кадъра да не би да са като copy/paste?Simple Smile
Не съм професионалист, но дотолкова мога да преценя, че количеството на кадрите (особено пък съпоставено с цената) и фактът, че ги предоставят веднага след фотосесията (без подбор и обработка), хич, ама хич, не говорят добре за фотографа.

Според мен става дума за претупване на нещата и няколко поредици от абсолютно еднакви снимки.

Единствените ползи биха могли да бъдат, че евентуално ще се снима с хубав апарат в студио с добро осветление (но и това не е 100% гарантирано, ъф корц).

Иначе казано, аз не бих се вързала, по-добре си нащракай модела сама, за без пари.

Доколкото знам добрите фотографи взимат не по-малко от 150 лв. за 20-30 обработени кадъра (детска и бебешка фотография). Могат да ти направят и отстъпка, но надали ще смъкнат до 33 лева, та това са часове труд - само сесията ще трае около 2 часа, а после подбор, обработка...

# 159
Мимски, и аз на няколко пъти аха да се подлъжа по такива оферти, но съм чела отзиви на пробвали и недоволни, та все се отказвам. От др. страна кога ще хванеш диванетата специално за да ги снимаш...Моите за 1 кадър не мога да ги хвана, какво остава няколко снимки... Wink Да са живи и здрави най- важното.
Някой да е купувал козунаци от офертите, на Стела и на хваления Карамел са. Взех и от двете места, пък ще се включа с отзив после.

# 160
  • София
Може ли линк към офертата на Карамел.

# 161
Може ли линк към офертата на Карамел.
Заповядай:
http://www.lapni.bg/offer/6402

# 162
  • София

Много благодаря! Ще си взема и от тях.

Аз съм си предплатила един козунак в сладкарници Теа.... направо ме е срам да призная каква безбожна цена съм платила

# 163
  • offshore & overseas
Е, хайде, бе - веднъж в годината е Великден, какъв срам, кви 5 леа! hahaha

Цве, така е, и аз моите не мога да ги хвана, но се оказа, че и да ги заведа, пак е зор (не щат да позират, особено Калина). Ходихме при Надя (Джамбазова) преди 2 години и четир'мата и тя видя такъв огромен зор с моите (две дами при това) и накрая се предаде...

Тъй че не знам. Човек ако не е много претенциозен към снимките може и доволен да остане, не е изключено. Аз обаче не.

# 164
Момичета следя ви, но до сега не бях се включвала с мнения. Сега обаче ще похваля детските торти на Карамел - и като вкус и като обслужване са страхотни.

Общи условия

Активация на акаунт