Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 34

• 52 771
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • София-Младост
Аз, приятно ме зарадваха  сутринта с тази оферта, грабнах вече Simple Smile
Благодаря !

# 62
  • София
Като те чета ме е страх да ти кажа колко човека сме я изяли, защото после ще ме обвиниш, че не съм я рязала според ТВОИТЕ очаквания!...  Tired

Дадени са килограми и парчета - режи я както искаш, става и на питифури!

Ти как искаш да ти се отговори? Явно ако не е според твоите очаквания не е отговор....

Не е е лошо да спреш да се заяждаш. Неприятно отговаряш и много често дръпнато.
В крайна сметка като те дразни нещо по-добре го отмини......

# 63
  • Sofia
Здравейте, аз отдавна не съм писала, но сега включвам:)
Как стои въпроса с доставката на пици Рим?
Когато закупя ваучера и го платя през изипей след това какво е нужно да направя?

# 64
Запис и от мен, че отдавна не съм се включвала в тази тема:)
И един въпрос по повод на тази оферта за Изненада за Цветница - http://www.vipoferta.bg/оферта-Зарадвайте-любимия-си-Именник-на-Цветница-с-подарък-поднесен-от-Цветните-Куриери-2054.html
струва ми се много интересна, някакви отзиви някой да сподели?Simple Smile

# 65
  • София
Когато закупя ваучера и го платя през изипей след това какво е нужно да направя?

Обаждаш им се в деня, в който ти трябват пиците, казваш, че си с ваучер и диктуваш. Като дойде доставката му даваш ваучера.

Аз напоследък без ваучери си поръчвам. Като си поръчаш 2 пици, 3та е безплатна от тях - т.е. постоянна промоция имат в сайта си.

# 66
Обещах да дам отзив за Miss Beauty. След всички отрицателни отзиви отидох малко предубедена. Тесничко е салончето, но беше чисто. Маникюристката работи внимателно и беше любезна, с две думи нормално отношение, въпреки отзивите за нелюбезен и изнервен персонал. Като цяло съм доволна, сега остава да видим колко ще издържи лака.

# 67
  • София-Младост
Аз напоследък без ваучери си поръчвам. Като си поръчаш 2 пици, 3та е безплатна от тях - т.е. постоянна промоция имат в сайта си.
Видях я вчера и тази промоция в сайта им и ми беше резервен вариант, обаче като поръчам 2 големи и третата ли е голяма, ако имаш представа?

# 68
  • София
Видях я вчера и тази промоция в сайта им и ми беше резервен вариант, обаче като поръчам 2 големи и третата ли е голяма, ако имаш представа?
Да и третата е голяма,която си избереш. Последно в събота вземах.

# 69
  • София
Като те чета ме е страх да ти кажа колко човека сме я изяли, защото после ще ме обвиниш, че не съм я рязала според ТВОИТЕ очаквания!...  Tired

Ти как искаш да ти се отговори? Явно ако не е според твоите очаквания не е отговор....

Аз преценявам кога как да отговарям! Wink Ако не ти допада - последвай собствения си съвет!  Peace

# 70
  • София

Аз преценявам кога как да отговарям! Wink Ако не ти допада - последвай собствения си съвет!  Peace
Aбе доста пъти те подминавах ама малко писва на моменти.
В крайна сметка темата е за споделяне, а не за заяждане нали;)

# 71
# 72
  • София
Bunnie, в офертата е написано: 14 парчета, 1600гр. Аз потвърдих (защото съм я купувала!): Колкото е описана. Голяма.

Какво според теб трябваше да отговоря, така че ти и неразбралата и чувствителна дама да сте удовлетворени???...

Понякога се чудя защо не четете без да изливате напиращите си емоции... И без това те са само в собствените ви глави.  Tired

# 73
Bunnie, в офертата е написано: 14 парчета, 1600гр. Аз потвърдих (защото съм я купувала!): Колкото е описана. Голяма.

Какво според теб трябваше да отговоря, така че ти и неразбралата и чувствителна дама да сте удовлетворени???...

Понякога се чудя защо не четете без да изливате напиращите си емоции... И без това те са само в собствените ви глави.  Tired

Моя е грешката, трябваше да обърна внимание на аватара ти явно доста добре те описва.

# 74

Моя е грешката, трябваше да обърна внимание на аватара ти явно доста добре те описва.

стига глупости с тази тъпата тема..
Първо си мислех , че ivonska  е прекалила в коментара си, обаче какво обяснение очаквате? Хората са си написали освен парчетата и 1600гр. Какво повече може да се каже за големината на тортата?? Ако въпроса е дали е вкусна или красива- ОК... ама стига сте чоплили колко била голяма.
2 пъти ви се обяснява- един път от сайта , после от ivonska  и пак има неориентирани и недоволни....

Общи условия

Активация на акаунт