Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 34

• 52 319
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Само за протокола - детският кът в Happy Люлин го има преди доста повече от седмица.
Та в тази връзка може би не става въпрос за люлинското Хепи.

# 511
  • София
Само за протокола - детският кът в Happy Люлин го има преди доста повече от седмица.

Е да, добре, преди 2 седмици
22.05.2013 » НОВО! Детски кът в ресторант Хепи Люлин, гр. София
news_173За всички семейства с деца вече можем да предложим новооткрития ни детски кът към ресторант Хепи Люлин в гр. София. Ще предложим много забавления и атрактивни занимания за вашите деца!
Това е от сайта на Хепи

Моля ви вижте тази оферта Аз не мога да разбера условията ѝ: "Срещу един ваучер за двама получавате: 1 или 2 нощувки със закуски и вечери във Възрожденски комплекс "Косовски къщи" 3*" . Все пак една или две нощувки получавам срещу 99 лв?  newsm78

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 12:05 от Onna-bugeisha

# 512
# 513
Да похваля ресторант-градина "Земята и хората" - Околовръстното. Много беше вкусно гръцкото плато, виното беше добро. Обслужиха ни любезно, много е интересна обстановката. Редовните цени на ресторанта обаче са ми високи.......

# 514

Е да, добре, преди 2 седмици
22.05.2013 » НОВО! Детски кът в ресторант Хепи Люлин, гр. София
news_173За всички семейства с деца вече можем да предложим новооткрития ни детски кът към ресторант Хепи Люлин в гр. София. Ще предложим много забавления и атрактивни занимания за вашите деца!
Това е от сайта на Хепи
Onna-bugeisha, децата ми играха в този детски кът на 1-и май.
Фактът, че Happy са си публикували "новината" след 22 дни, не означава, че тогава са го открили.

Хубавото е, че кътът е безплатен, но особено събота и неделя трите маси пред него обичайно са заети.

# 515
Попаднах на тази оферта за спортен лагер за деца(тенис ,плуване) и се чудя дали е уместно за 5 годишно дете.

# 516
  • София
Аз пък вече 15 дена си чакам фотокнигата от fujifilm pro photo center Crossing Arms Били затрупани с работа, защото били пуснали и нова оферта. Е, аз какво съм виновна, че не смогват  Crossing Arms

# 517
Някой поръчвал ли е обеци от тази оферта http://grabo.bg/kolie-i-obetzi-0b9mu6  Отзиви?

# 518
Аз пък вече 15 дена си чакам фотокнигата от fujifilm pro photo center Crossing Arms Били затрупани с работа, защото били пуснали и нова оферта. Е, аз какво съм виновна, че не смогват  Crossing Arms

Това им е коронният номер!
На всяка тяхна промоция все нещо не е наред- миналото лято си платих ваучер с фотоапарат - оказа се, че се били изчерпали и чаках 1 седмица да получат....
от тогава не купувам ваучери за Фуджи!
ето от тези съм доволна: http://www.tupkanica.com/offers/Copy-0-Izvadi-spomenite-na-svetl … vka-do-adres.html
Поздрави

# 519
вижте нещо УЛТРА МЕГА ЯКО, меко казано е без пари, кавитация в центъра.
ходила съм там и съм много доволна!
Препоръчвам ги с 2 ръце  smile3501
Поздрави

# 520
  • София
Преди време се хвалеше един зъболекар, за зъбен камък... Дали има активна оферта? АМа не си спомням името му.... Embarassed

# 521
  • София

Това им е коронният номер!
На всяка тяхна промоция все нещо не е наред- миналото лято си платих ваучер с фотоапарат - оказа се, че се били изчерпали и чаках 1 седмица да получат....
от тогава не купувам ваучери за Фуджи!
ето от тези съм доволна: http://www.tupkanica.com/offers/Copy-0-Izvadi-spomenite-na-svetl … vka-do-adres.html
Поздрави

Само, ако знаех, нямаше да се хвана на това хоро  Crossing Arms

# 522
Преди време се хвалеше един зъболекар, за зъбен камък... Дали има активна оферта? АМа не си спомням името му.... Embarassed

Мисля,че нямаш предвид този http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=11821 , но аз съм много доволна. Внимателен е, обяснява, помага. Ходих веднъж за избелване, след това и за пломба- нямам забележки.

# 523
  • София

Мисля,че нямаш предвид този http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=11821 , но аз съм много доволна. Внимателен е, обяснява, помага. Ходих веднъж за избелване, след това и за пломба- нямам забележки.

Сигурно имаш предвид д-р Германов, той е доста хвален и обсъждан тук, аз също съм ходила при него и съм една от доволните, но за съжаление не открих актуални оферти, за да ти помогна.

# 524
  • София
Преди време имаше на Хепи ваучер за дробчета за 3,00 лв. Купихме и днес го комбинирахме с ваучер за безплатна бира от една игра на Старопрамен. В нашето Хепи са направили детски кът и малките дивяха до насите. Доволна! 10/10

Кое Хепи, не става ясно....
Извинявайте- Люлин- София

Общи условия

Активация на акаунт