Истанбул - 21

• 48 095
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Добруджанке, то поверието важи за деня на сватбата. Фотосесията е по друго време.  Wink Само не знам дали е преди или след сватбата. Като гледах как им се влачат роклите в прахоляка и локвите, не ми се мисли на какво приличат в края на фотосесията.  ooooh!

А пък тази булка я хванахме още докато се катереше за снимки около скалите на езерото - беше с бели гуменки   Laughing :

Снимката е на Добруджанка.  Grinning

После видяхме и други булки с гуменки и маратонки.  Mr. Green

А стъкларят, който беше в Емиргян, беше същия, който се подвизава на Ортакьой. Laughing  Сравнихме му снимките. То и котетата са същите като тези, които купихме през 2011 в Ортакьой. Дано само съдбата им не е същата - на старата котка ѝ се пръсна главата от някакво напрежение в стъклото.

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 18:06 от Тaня67

# 361
  • Sofia
Беличке, мнооого хубав разказ!
Таня, били сме на една и съща сватба, но при нас вече си държаха сърцата!

# 362
  • София
Таня, били сме на една и съща сватба, но при нас вече си държаха сърцата!

Да, явно всички сме били на една и съща сватба.  Laughing И Белята е била с Добруджанка, нали? Дори видях една групичка от няколко българи и си помислих, че може да са от нашите, но не ги запомних как изглеждат. Нищо чудно да са били Добруджанка, Белята и компания.  Laughing Минаха покрай насядалите френски монахини до кривото дърво. Grinning Времето и мястото съвпадат.  Laughing

Обаче май само ние сме улучили ебруто до сцената? Поне никой друг не се е похвалил.  Wink

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 18:26 от Тaня67

# 363
  • Добруджа
Таня, това с  роклите и аз си го мислих, дори коментирахме с Белята, че сигурно имат една за сватбата и една за фотосесията, но и този вариант е възможен - фотосесията да е след сватбата. А относно монахините до кривото дърво- може наистина нас да си видяла, първо минахме покрай камерата, когато я почистваха, а после видяхме монахините седнали по пейките  Grinning

# 364
Ох,това ебру -цяла нощ цветни картини сънувам Embarassed

# 365
Marisa, благодаря за инфото. Аз писах на моята състудентка, но засега йок.
Хелънче, таяРедемчето за това към истанбулец те ориентира.
Белчке, сега отивам да чета, че днес в офиса, колкото пъти тръгнех да чета, все идваше някой да ме занимава с работа  Laughing

# 366
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
И аз да се разпиша в хубавата ви темичка  Hug  bouquet
Изчетох всички разкази, благодаря мнооооого  Hug Hug Hug

Имам още снимки да гледам, ама ще ви настигна пък  Grinning

# 367
И аз да се разпиша в хубавата ви темичка  Hug  bouquet
А ти нещо конкретно ще питаш ли? Примерно къде е Лалели и как да стигнеш до Св.София от София?  Joy  Heart Eyes

Родителите на булката сигурно цял живот събират пари за да може тя да си прави фотосесия и сватба с пет броя една и съща рокля  ooooh! 

# 368
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug      Флай Хай Ту  Глори
Да се пренесем в Кадъкьой,на стадиона
на Фенербахче и да им пожелаем успех
в първия полуфинал от Лига Европа с
отбора на Бенфика.Днес е голяма вечер за
турския футбол,не само на клубно ниво,защото
не са имали отдавна успехи.

Добруджанче,тя Римлянката ти е отговорила.
Не е това офиса.От кораба не се вижда,има зе
Ленина и дървета отпред.

Беличке Силвия да си гледа
бизнеса.Не е пшодписан там
договора.И на нас ни го каза
ама нищо не и рекох.Карай,свястна
е.Обаче входа октомври беше он беш
лира бе,еее ама оляха се вече. Mr. Green

Грийкбейби ти гледай Фенерите да се разпишат....
Тебе си те знаем!

# 369
Гледам върви вечерната раздумка.  Laughing
Шебече не ме стряскай, че се връщах да видя в коя тема съм.  Joy
Аз разгледах всички снимки и прочетох всички разкази и вече тотално обърках кой къде беше и какво видя.  hahaha

Редемче  Hug

# 370
  • Sofia
Ние ходихме по-късно на сватбата, но Таня и Добруджанка вероятно са се заснели една друга измежду лалетата  Joy
Аз се похвалвам с моето мини-ебру, което закупих срещу 5 лири  Laughing

# 371
Добра вечер, котарани !  Hug
Направо ми се взе акъла от снимки и разкази- кои от кои по- хубави и интересни ! Аз вече тотално се обърках и изобщо не знам къде да ида и какво да гледам ! ooooh! Ми искам всичко пък, при това - наведнъж !  Crazy
Уж чета внимателно, но за всеки случай, ме извините, ако ви е познато това.Една дружка ми го прати и бързам да го споделя с вас !
Кратко разказче за историята на Фестивала на лалето. Peace

http://www.obektiv.info/?cat=5&article=1572

Радвам се, че сте прекарали добре и на втората среща !  Peace Надявам се, че при следващата, ще мога да се включа и аз пак !  Peace

Имам една голяяяяяма молба !  Praynig Някой беше постнал линкче на сайт за времето и беше споделил, че е много точен. Вече не помня кой беше и в коя тема, та молбата ми е, ако се разпознае, нека го сложи пак, че искам да се ориентирам какво ще ми бъде времето в Париж . Praynig
Благодаря предварително !   bouquet

# 372
  • Варна и...духом на Босфора
 Shocked Дузпа.Греда.Гол йок.Язък!
Госпожата виж и руския сайт за курортите!
Ако ли не,показваш една карта на Дарк,той
ще си каже,голям чове Crazy Mr. Green Joyк е Дакела!

# 373
  • София
Госпожо, на тези им имам най-голямо доверие:

http://www.accuweather.com/en/tr/istanbul/318251/weather-forecast/318251

Сега се загледах, че по-долу има температурата и по квартали.  Wink  Мъжът ми има някаква телефонна версия на същите и познават за всеки час какво ще е времето. Винаги знаем колко дълго ще вали.  Laughing

# 374
Госпожата, аз утре ще ти пусна линкове за времето, че са на другия компютър.

Другата среща предлагам да е в Солун.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт