В момента чета ... 18

• 37 102
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
В момента чета"Алкохол "на Калин Терзийски-много тежка ми идва на моменти и поради това бъвно ми върви.
"Под игото"се изучава и в 11клас,вече цялостно-композиция,сюжет,образи,проблеми...

# 676
Аз пък съм от хората, които харесват "Под игото", не само от уважение към автора.  Hug Чела съм романа по задължение - не във 5-ти клас. Тогава опрях до Радини вълнения, както правят и днес разбирам, а в гимназията, когато за мен се оказа добро попадение. За проверка на това дали ще ми хареса пак го прочетох и след години. Еми, пак ми хареса. Че то си е едно добро екшънче, а кога е написано?!?  Grinning 

# 677
  • София, България
Прочетох "Предателят" на Даниел Силва - горе долу става, но е нива под "Принцът на огъня", прочетох и "Разкази под екстази", давам им 1 звезда - жалък опит за копиране на стила на Борис Виан.
Сега чета "Мактуб" на Коелю.

Ето и инфо от панаира:
намаленията на еднорог по 3 лева

и по пет лева

Аз ще ходя да фалирам в НДК утре.  Mr. Green

# 678
Аз пък мисля, че Под игото е книга, която всеки трябва да прочете и като възрастен, ама за съжаление от ученето в училище малко хора остават с добро впечатление за нея, пък и за други книги, май за повечето, които се учат  #2gunfire

# 679
От тези по три лева препоръчвам горещо “Краят на господин Y” от  Скарлет Томас, “Кардиналът” от Морис Уест и “Мълчанието” от Ян Костин Вагнер.

Паралелно с "География на блаженството" започнах и "Сватовникът от Перигор" на Джулия Стюърт.

# 680
  • София
Аз пък мисля, че Под игото е книга, която всеки трябва да прочете и като възрастен, ама за съжаление от ученето в училище малко хора остават с добро впечатление за нея, пък и за други книги, май за повечето, които се учат  #2gunfire

Да, а също така и Похвалните слова, и Житията ....   Crazy

# 681
  • София, България
От тези по три лева препоръчвам горещо “Краят на господин Y” от  Скарлет Томас, “Кардиналът” от Морис Уест и “Мълчанието” от Ян Костин Вагнер.

Паралелно с "География на блаженството" започнах и "Сватовникът от Перигор" на Джулия Стюърт.

"Краят на господин У" съм я планувала задължително.
Ще чакам да се изкажеш за Географията, имам я, но още не съм стигнала до нея.  Peace

# 682
Тази нощ четох до около 120-та страница. Така не съм се забавлявала от години с книга!

# 683
  • София
"Сватовникът от Перигор" я четох на плажа преди няколко години. Става като за плаж, но може да се пропусне... Не е оригинална книга, нито силно впечатляваща, лекичка, между другото така...

До кога е книжното изложение в НДК?

# 684

Дано намеря и време и финанси и аз да се отбия. И благодаря за информацията Simple Smile

# 685
"Панаирът на книгата"е до неделя.Вчера го посетих и съм много доволна.Всички издателства имат добри намаления.

# 686
Пети клас по мое време.  Laughing

По препоръка на библиотекарката започнах "Георграфия на блаженството" на Ерик Уайнър
Приятно четене  Peace
Дано ти достави същото удоволствие, както на мен.

# 687
  • София
Снощи довърших Ричър № 7 -  "Сметки за разчистване" на Лий Чайлд.
Хареса ми. Определено предпочитам, когато книгите за Ричър са написани от първо лице ед.ч., отколкото в трето - така героят ми е по-близък някакси.
По тази книга ли беше филмът?

Започвам "Проходът" на Кронин. Като й гледам обемът, не ме търсете с друго поне до Коледа  Joy .

# 688

По препоръка на библиотекарката започнах "Георграфия на блаженството" на Ерик Уайнър
Приятно четене  Peace

Благодаря! Определено ще достави! Снощи прочетох около 120 страници и както споделих вече, невероятно ми хареса!  Simple Smile

# 689
  • Benelux / Varna

Приятно четене  Peace

Благодаря! Определено ще достави! Снощи прочетох около 120 страници и както споделих вече, невероятно ми хареса!  Simple Smile

Радващо е! И мен ме чака в шкафчето ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт