В момента чета ... 18

• 37 320
  • 739
  •   1
Отговори
# 690

С някои думи, изрази, мисли, настроения ми напомня на "Елада Пиньо", но и малко на "Забравените от небето". Още съм на Пролога.

# 691
  • София
"Проходът" на Кронин и "Цитаделата" една и съща книга ли е всъщност?  Embarassed Понеже "Цитаделата" съм я чела, зачудих се...  Grinning

# 692
"Проходът" на Кронин и "Цитаделата" една и съща книга ли е всъщност?  Embarassed Понеже "Цитаделата" съм я чела, зачудих се...  Grinning

Ъъъъ, те авторите не са ли двама различни Крониновци?

# 693
  • София

Ъъъъ, те авторите не са ли двама различни Крониновци?

Абсолютно... Така се оказва... Помислих си, че преводача е друг!  hahaha Joy hahaha  Мерси, Кас!   bouquet

# 694
"Сватовникът от Перигор" я четох на плажа преди няколко години. Става като за плаж, но може да се пропусне... Не е оригинална книга, нито силно впечатляваща, лекичка, между другото така...

До кога е книжното изложение в НДК?

аз пък до никъде не я добутах. изобщо не ми допадна.

# 695
  • София
Кали, филмът с Том Круз е по "Един изстрел".

Ходих и аз на Панаира тази вечер, ето с какво се прибрах, но мисля в събота да ходя за още  Crazy.
Скрит текст:

Излезнала е петата част на Дръндьото - това беше приятна изненада за мен, не знаех, а синът ми е фен на поредицата.

# 696
  • София
Вени, благодаря! Значи филмът ще почака още.
Честити да са ти новите придобивки  Hug !
Аз ще пропусна този панаир  Cry ... няма кога да отида.

# 697
Излезнала е петата част на Дръндьото - това беше приятна изненада за мен, не знаех, а синът ми е фен на поредицата.
Ние имаме всичките седем. Явно човекът пише по една книга на година...  Simple Smile
Сега ме подсети да видя за последния филм - Diary of a Wimpy Kid - Dog Days / Кучешки дни (2012)! Simple Smile

# 698
  • София
Свет, моето хлапе е много мързеливо и не пожела да ги чете на английски, а са толкова подходящи... А откакто се е оправило времето скъса пет чифта маратонки на футболното игрище, но книгите събират прах  Mr. Green.

# 699
  • Варна
Мирослав Пенков... изобщо не е моят автор. Толкова тегаво ми вървят разказите. Сигурно ще дочета "На изток от запада" и ще приключа с автора.
Стилът му на писане някак ми фалшивее, а и образите са някак изкуствени.

# 700
Както писах в Гудридса, страхотно удоволствие ми достави да прочета "Да убиеш присмехулник", яд ме е че не съм я открила по рано тази книга.
Прочетох и "Тайната на семейство Рей" от авторката на "Ключът на Сара" и тя ми хареса много! Нищо че е тъжна, по някакъв начин ме разтовари.
"Крадци на лебеди" също ми хареса.

Сега започвам:

# 701
Вени*** , честити придобивки   bouquet
Преди малко попаднах на това, за тези които нямат възможност да посетят базара  Peace
Снощи започнах "Хиляди сияйни слънца", мислех да прочета 2-3 страници само за да видя за какво става въпрос и спрях на средата, за малко щях и да осъмна  Grinning

# 702
  • София
Преди малко попаднах на това, за тези които нямат възможност да посетят базара  Peace

newsm51 omm omm omm
Благодаря много!

# 703
Здравейте, днес от базара си купих Пътят на лотоса и Под сянаката на свещеното дърво. За 1вата прочетох няколко добри отзива, а другата някой чел ли я е ?

А Светлина между два океана? Отзиви за нея има ли? На базара много я препоръчваха(продавачките разбира се)  и казаха,че била стил Халед Хосейни .

# 704
  • Sofia
  bouquet

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 21:46 от noshtna_ptica

Общи условия

Активация на акаунт