Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 725
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • София
malina07 - най-хубаво ако имаш възможност да намериш количката на живо и да видиш как точно се маха  тапицерията от рамата, ако е бързо и лесноще е супер и да си прецениш, иначе мисля, че самия стол, ако се щракне върху текстила, той не ляга в/ху седалката на количката, а седи  малко по-нависоко.
Иначе тук пише адапторите им с кои колички са съвместими, може пък някоя друга да ти допадне http://www.britax.co.uk/car-seats/compatible

# 511
malina07 - най-хубаво ако имаш възможност да намериш количката на живо и да видиш как точно се маха  тапицерията от рамата, ако е бързо и лесноще е супер и да си прецениш, иначе мисля, че самия стол, ако се щракне върху текстила, той не ляга в/ху седалката на количката, а седи  малко по-нависоко.
Иначе тук пише адапторите им с кои колички са съвместими, може пък някоя друга да ти допадне http://www.britax.co.uk/car-seats/compatible

Супер, мерси много за линка  Hug

# 512
  • София
http://www.amazon.de/Quinny-60306910-Kinderwagen-Sportwagen-Trav … 518618&sr=1-2 една хубава оферта за куини бъз розавото със златистата рамка за 300 Е, и други цветове понамалени.

# 513
Значи ... имам количка baby jogger city mini от първото ми дете, и от която съм безкрайно доволна и смятам да я ползвам като резервна. При родителите ми сме купили цял комплект принадлежности за бебе, които включват количка и са поръчани от Германия.  Децата са при родителите ми половин седмица и мислехме че комплектчето ще се ползва само от и при тях, а ние ще си ползваме в къщи каквото имаме от първото ми дете. Оказа се обаче, че комплекта е страхотен и толкова компактен, че ако смениме нещата в къщи с него ще имаме много повече място и удобства.  Марката е Safety 1st и комплекта съдържа количка с летен кош подобен на phil&teds smart, но ляга до долу), който става на люлка-шезлонг, после става на столче за хранене с масичка, има кош за новородено който се закача към шасито и към стойка за да се превърне в креватче на бебето и сгъва за съхранение, има дъждобран и чувалче за зимата, както и столче за кола. Намирала съм по разни сайтове отделни елементи от целия този комплект или комбинация от елементи, но излиза много скъпо и трудоемко да си ги набавям така, от тук-от там. Искам да си купя от БГ защото теглото на всичко това ще образува сериозна доставна цена дори и с посредник, а предпочитам да си спестя този разход. На кутията има инструкции изписани на български и очаквах да се продава и тук, но попитах в няколко магазина и не са чували за такъв комплект. Скоро заминаваме на почивка и ни се иска да сме ги купили нещата преди това, така че ако знаете нещо или сте си купували такова нещо наскоро, пишете. Много благодаря предварително!

Ааа ... да забравих да покажа за какво говоря, сигурно се сещате :

http://www.youtube.com/watch?v=iNx6vNCk_Fk

# 514

veseto87, аз също се загледах по тази количка.Формира ли си някакво мнение за нея, че съм на ръба да я поръчам?В други сайтове я има и с намалена цена.  Grinning
Ако някой има мнение за нея, нека сподели, моля.
  1stroller

# 515
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Bossy точно този комплект скоро го гледах в продавалника и си беше още с етикетите  Peace

# 516
Bossy точно този комплект скоро го гледах в продавалника и си беше още с етикетите  Peace

Благодаря много   bouquet - много се развеселих  Mr. Green - наистина само там има, в момента гледам. По 600+ лв върви комплекта  #Crazy. В една от обявите има дори снимка една до друга Safety1st сравнена с Phil&Teds (която сама, без всичко останало струва някъде толкова) ... Много ли ще е нагло да звънна на една обява без цена да ги кандисам да ми я продадат по-тънко  Money Ако успея, ще дойда да се засрамя тук публично   Embarassed Laughing

# 517
  • София
в Продавалника има няколко такива се продават на ниска цена .

# 518
  • София

veseto87, аз също се загледах по тази количка.Формира ли си някакво мнение за нея, че съм на ръба да я поръчам?В други сайтове я има и с намалена цена.  Grinning
  1stroller
Много я харесах. Спринта е супер удобна и лека количка. Бута се с един пръст. Останах очарована. Единствения и недостаък са непомпащите гуми. Дори не знам доколко е недостатък.
В магазина на Еспиро също е намалена.

# 519
  • София
Здравейте, дами!

Моля за съвет Praynig

Колебая се между Бейби дизайн лупо
 http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/38039  и Пег перего Скейт
http://www.vitodesimone.com/content/view/13/23/.

Дайте съвети!
Peg Perego Skate e изключително маневрена , бута се леко с един пръст и е ултра удобна , лека , компактна и удобна и за вас и за бебето .

# 520
Аз съм с Бейби дизайн- Лупо.Много съм доволна!Бута се доста добре по разбитите тротоари,има амортисьори на задните гуми.Предните гуми се въртят на 360 градуса.

# 521
  • София
Лупото също ми харесва, но честно казано не намирам разлика от Атлантика. А е със 150 лв. по-скъпа.
На мен като цяло тези колички с помпащите гуми ми изглеждат тромави. Не че не са маневрени и не вървят, просто са по-масивни, тежки...
Само това ме спира. Не вярвах, че изборът на количка ще е толкова труден.
Дори Атлантика и Спринта да бяха на една цена, пак не знам коя щях да избера... newsm78

# 522

1stroller
Много я харесах. Спринта е супер удобна и лека количка. Бута се с един пръст. Останах очарована. Единствения и недостаък са непомпащите гуми. Дори не знам доколко е недостатък.
В магазина на Еспиро също е намалена.

Не можах да се сдържа повече.Днес я купих и много ми харесва.  newsm53
Таткото също е доволен.Ще видим от тук нататък как ще е, но наистина е много лека и буквално се бута с един пръст.Цената е изключително намалена, но вече си имат нови модели и го отдавам на това.
Успех на всички с избора на количка.На мен не ми беше лесно и мисля, че се дипломирах по въпроса.
  newsm62

# 523
  • София
Браво. Честито! Ти от магазина ли я взе или я поръча? Какъв цвят?
Аз май ще се ориентирам към Атлантика. Нали ще сме зимно бебче и ми казаха, че за сняг са по-добре надуваемите гуми. Някой може ли да даде съвет по тоя повод.

# 524
Браво. Честито! Ти от магазина ли я взе или я поръча? Какъв цвят?
Аз май ще се ориентирам към Атлантика. Нали ще сме зимно бебче и ми казаха, че за сняг са по-добре надуваемите гуми. Някой може ли да даде съвет по тоя повод.

Ами мислех да я поръчвам по нета, но се оказа, че в Стара Загора я има с намалението и я взех.
Двуумях се между лилава и синя, че чакаме момченце, но се оказа, че в наличност има само синя и червена и въпроса се реши бързо.  Grinning
Ето я:

Общи условия

Активация на акаунт