Дружбенчето вече е навън,станало от зимен сън - Тема 15

• 107 449
  • 783
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте!
Има ли нотариус в Дружба 2?
Благодаря!

Ако гугъл не намери в Дружба, препоръчвам  Анна Найденова. Намира се на Малинов - на първия светофар в дясно, там има сграда с магазин за килими и нещо авто.... Координатите й излизат веднага в Гугъл. За съжаление в Дружба няма много неща, не само нотариуси.

# 586
Благодаря за препоръката. Сигурно там ще отида утре, тъй като днес обиколих от нас (508-ми блок) до пазара в Дружба 1 много улички и пресечки, търсейки книжарница (не детска) и не видях нито нотариус, нито книжарница Sad Слънчасах Sad

# 587
Нотариус в Дружба едва ли. Даже ме изненадва, че и в Младост има. Мислех, че най-близкият нотариус е на Плиска.

# 588
  • София
Преди време съм виждала офис на нотариус на гърба на супермаркета (отдясно, зад баничарницата), който е срещу 150-то училище. Дали го има още обаче - не знам.

# 589
  • София
Преди време съм виждала офис на нотариус на гърба на супермаркета (отдясно, зад баничарницата), който е срещу 150-то училище. Дали го има още обаче - не знам.

Няма там нотариус Simple Smile

# 590

Няма там нотариус Simple Smile

Точно вчера във Фейсбук в една група прочетох, че там има нотариус и днес се наканих да проверя (така или иначе имам до Еконт там да ходя). Сега прочитам съобщението Grinning
Ако има, все пак, ще докладвам Simple Smile

# 591
  • София
Току-що минах оттам - за съжаление го няма вече.

# 592
Здравейте!
Има ли нотариус в Дружба 2?
Благодаря!

Ако гугъл не намери в Дружба, препоръчвам  Анна Найденова. Намира се на Малинов - на първия светофар в дясно, там има сграда с магазин за килими и нещо авто.... Координатите й излизат веднага в Гугъл. За съжаление в Дружба няма много неща, не само нотариуси.

Благодаря за препоръката! Днес бях при нея и жената е много мила и добра! Разбира се забравих някои основни документи, та утре ще се върна Grinning
А обяснението Ви беше чудесно! Намерих го веднага! Simple Smile

# 593
Пак аз  Sad
Препоръчайте ми УНГ (може и срещу заплащане) в Дружба, по възможност Дружба 2. Става въпрос за мен. Нека е някой, който ще ме прегледа, изслуша и няма да бърза да ми дава АБ.
Благодаря ви!

# 594
  • София
Пак аз  Sad
Препоръчайте ми УНГ (може и срещу заплащане) в Дружба, по възможност Дружба 2. Става въпрос за мен. Нека е някой, който ще ме прегледа, изслуша и няма да бърза да ми дава АБ.
Благодаря ви!

В Грийнберг в Дружба 2. Много е готина лекарката, нещо с Д беше. Пусна ми изследвания преди да ми назначи лекарства, то аз се оказах с бактерия така че нямаше как без антибиотик да мина. Но е много мила и симпатична.

# 595
МНОГО благодаря! Поне в сайта не виждам име с "Д" Sad
http://greenberg.bg/%D1%83%D1%88%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D1%81-%D0%B8 … D1%80%D0%BB%D0%BE
Така или иначе сигурно там ще отида, като най-удобно.

# 596
  • София
МНОГО благодаря! Поне в сайта не виждам име с "Д" Sad
http://greenberg.bg/%D1%83%D1%88%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D1%81-%D0%B8 … D1%80%D0%BB%D0%BE
Така или иначе сигурно там ще отида, като най-удобно.

Сори, др. Костова беше, сега като и прочетох името се сетих Simple Smile тази с Д беше дерматоложката в друга клиника Simple Smile все не мога да ги запомня Simple Smile

# 597
Сега се връщам от там. Малко отнесена, сякаш, беше. Преслуша ме, погледна ми в ушите, носа и в гърлото и предписа капки. Интересно, че за температурата нищо не каза.
Благодаря за препоръката!

# 598
  • София
Пак да попитам за гинеколог за женска консултация в Дружба ? Simple Smile

# 599
  • София
Пак аз  Sad
Благодаря ви!
Срещу поликлиниката бях ходила преди години. И тя беше отнесена, дали пък не се е преместила или им е професионално изкривяване...  Joy Име не помня. Кабинетът, в който преглеждаше беше в една сграда с лаборатория Рамус, точно срещу входа на поликлиниката, от другата страна на пътя.
При нея минах с доста възпален синузит, без АБ, само с инхалации. Доволна останах. Беше преди доста години, сега не знам дали е там, някой по-запознат може да се изкаже.

Общи условия

Активация на акаунт