Дружбенчето вече е навън,станало от зимен сън - Тема 15

• 107 416
  • 783
  •   1
Отговори
# 630
Ще ми препоръчате ли маникюристка, от която сте доволни и да работи с гел лак в дружба 2? Simple Smile

# 631
  • София
Салон Марая, от страни на Т Маркет .

# 632
Момичета,моля,кажете ми къде в Дружба има фризьор,който прави трайно изправяне на коса.Разбира се и цената е от значение.Благодаря

# 633
Търся си лятна занималня за дете на 4 години. Някой да знае в Дружба такава?

# 634
Здравейте ,надявам се да не ми се изтрие поста.Не е с комерсиална цел.
НМЧ,,Георги Минчев-2001 г,, намиращо се в Дружба 1 при 69 СОУ ,до фитнес ,,Скорпион,, набира през новата учебна година дечица от 5 до 15 г за фолклорна група ,,Искърчета,, /народно пеене и театрален фолклор,, няма такса.Нашите цели са : Приобщаване и образоване на българските деца и бъдещото поколение на България да изживеят всеки един български празник в цялото богатство на традициите и обредите, да открият красотата и уникалният смисъл на вековни ритуали, които всеки Българин носи в гените си, и да ги предадът на следващите поколения така както нашите баби и дядовци са ги предали на нас.Посещаване и участия в различни фестивали, конкурси и празници в цялата страна.За повече информация и записване g_minchev@abv.bg.

# 635
Момичета, можете ли да ми препоръчате добър сервиз/автомонтьор да ми погледнат колата, че започна да придрусва повечко и ме притеснява  Tired

# 636
Момичета, можете ли да ми препоръчате добър сервиз/автомонтьор да ми погледнат колата, че започна да придрусва повечко и ме притеснява  Tired

Пиша ти на ЛС  bouquet

# 637
Здравейте мами

Трябва ми информация за уроци по рисуване и уроци по руски

Благодаря предварително  Hug

# 638
  • Дружба 2
Учител по български и литература за 7 клас-Дружба 2
Ако някой има познат учител ще съм благодарна да даде координати,тъй като тази година ни предстои матура и ми се искаше някой да помага с материала за 7 клас.
Предварително благодаря!

# 639
  • София
От доста места вече чувам препоръки за подготвителните курсове по БЕЛ за 7 клас в учебен център ЕСПАС (в блока над аптека Марешки) и реших да им се доверя за моя син.

# 640
  • Дружба 2
обаждах се в ЕСПАС,но курсовете са от 15 ч.,а моето момче се прибира най-рано в 15.30.Точно по тази причина се спрях на варианта с частен учител

# 641
обаждах се в ЕСПАС,но курсовете са от 15 ч.,а моето момче се прибира най-рано в 15.30.Точно по тази причина се спрях на варианта с частен учител
Пиша на ЛС Simple Smile

# 642
  • София
Деси, имат група и в събота сутрин, ако ви устройва по това време  Peace

# 643
  • София
За родителите които проявяват интерес,:За учебната2016--2017,г в ДГ "А.Карслийчев"в кв.Дружба 1(бившето ОДЗ--4)има свободни места за деца родени2011г.
Детската градина се намира в близост до кметството и спирка на метрото Искърско шосе.
За информация се обърнете към директора на градината.
http://odz-4.com/
Тел.: 02 979 16 96
Електронна поща: odz_4@abv.bg

# 644
  • СОФИЯ
Здравейте,има ли школа за народни танци за възрастни в дружба 1?

Общи условия

Активация на акаунт