Звездни компромати- 170

• 56 301
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
# 556
# 557
Какви са тези китайски хапчета за отслабване?

И аз искам да знам. Mr. Green
Както казах- двама мои приятели отслабваха с това-момичето миналата година с Липовон, момчето тази година  с Мейзитанг. Но от това, което описват като действие- ако сте пробвали синтетични наркотици нисък клас- всичките кофти ефекти. Аз, при все че знам колко са вредни миналата седмица бях на косъм да си поръчам, за да влеза във форма до лятото, но после реших все пак да се помъча с режим.

# 558
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кажете после пак, че не е хубаво това момиче Rolling Eyes. На снимки 1 и 3 е почти без грим.

Пиле, никак не е лошо да се чувстваш така, ама аз като бях на 25, мама вече не ми викаше "дете". Най-малкото защото бях по-висока от нея Mr. Green

# 559
# 560
Ех, Шон Конъри колко се е променил... Sad Той ми е любимият Джеймс Бонд, истински красив мъж във всяка възраст.

Относно отвращението към по-пълничките бременни като Ким К. бих използвала следната фраза: "Не судите, да не судимы будете". Никой не е застрахован срещу наднормено тегло.

# 561
  • София
Топ моделът Теди Велинова и д-р Енчев в Терминал 7, уеееее! newsm78

# 562
 Джей Ло със слънцезащитен продукт на Нивеа ли пръска Каспър ?Simple Smile

# 563
  • Sofia
Уилоу Смит е направо ужасяваща,на нищо не прилича,а е на 13-14г  Shocked

# 564
# 565
Ако ми дойде Ерик Дейн, взимам детето и тръгЯм  Laughing 
 бъръльо-бъръльо , мерси...то защото прилича на мен  hahaha
На 25 не е задължително да имаш дете или да искаш(въпреки, че биологично мисля това са годините, когато е най-подходящо). Но е нормално ако искаш и си намерила подходящ човек.
Безбожно млада и неподходящо за мен е ако си на 18-19-20.  Иначе не пречи да се чувстваш като детенце.аз и сега мога да съм инфантилна, да подскачам, да играя по катерушки...даже си го правех, преди да стана свиня  Laughing

# 566
*Belle-Etoile* честито бебче!
Живи,здрави и много щастливи! newsm51 newsm51 newsm51

Цветница е !
Честито на всички!

# 567
 Да ви е жива и здрава, *Belle-Etoile*!
Хубав празник на всички   bouquet

# 568
Мерси, момичета  Grinning
Честито на всички с цветни имена   bouquet 

# 569
Не съм ползвала тези т. нар. синтетични наркотици, но от това което прочетох като настъпили странични реакции, си е страшничко.  Peace

над стотина снимки на звездите в детските им години

някои редки снимки, пък може и да са гледани вече

Общи условия

Активация на акаунт