Звездни компромати- 170

• 56 295
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
# 571
# 572
  • В Космоса

Малко страшничко е излязла таз мома тук. Коя е да я чекна дали обичайно е така? А той ми е отврат. Embarassed

# 573

Малко страшничко е излязла таз мома тук. Коя е да я чекна дали обичайно е така? А той ми е отврат. Embarassed
Irina Shayk

# 574
# 575
Позагубих ви тези дни...

Ето още един любим музикант: Адам Ливайн

# 576
Разглеждайки днес клюките, случайно попаднах на това:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/features/4904276/The-top-13 … sasters-ever.html

Мисля, че Николета и Азис скоро ще влязат в тази класация на опърлените пилета Peace

# 577
Четвъртата снимка не е за тази класация. Този макиаж е от една японска мода преди няколко години - Ganguro

Michael Jackson's kids

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 17:58 от Октопод с рокля

# 578
  • В Космоса

Благодаря! Хубавка е, да. Peace

# 579
*Belle-Etoile*, безсмислен е този разговор. Може да се слага калъп, че на 25 си млад-зелен, но не може да се слага калъп, че не си дечко да имаш дете. Прави са апострофиращите - кой когато иска и ако иска;)

# 580
Джони Деп вече е официално с Амбър!Заедно на концерта на "Ролинг Стоунс", ръка за ръка. Wink
Сигурна бях още от началото, няма дим без огън!

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 19:57 от SANDS

# 581
Джони Деп вече е официално с Амбър!Заедно на концерта на "Ролинг Стоунс", ръка за ръка. Wink
Сигурна бях още от началото, няма дим без огън!

По отделно много ги харесвам и двамата, ама някакви си 20 г. ми пречат да са идеалната двойка  Whistling не че имам предразсъдъци, в чисто биологичен план го казвам.

И кое му е лошото на 25г да се чувстваш млад и безгрижен като дете? Хайде спрете да напъхвате хората в собствените си калъпи...

Ти я пъхаш в калъпа си, никой и дума не беше казал за това, че е бременна на 25  Peace
Така е решила, така е направила. Неприлично млада била. Така си е решила, никой не може да ѝ каже, че е неприлично  Simple Smile

П.П. Аз забременях на същата възраст, идеално си ми е  Laughing

# 582
Още  не мога да реша дали харесвам или ми е крайно неприятна Ирина Шайк  Thinking На някои снимки е неземна красавица, на други е ужасна с тези изкуствени джуки  Rolling Eyes

Дискусията ви за Николчето е безумна  Laughing всеки да си ражда, когато си реши. Но според мен е по-добре точно толкова "неприлично" млад да си, когато го решиш.  Laughing

# 583
Не се сърди, човече , макар все още да си неприлично млада, родила на толкова крехка възраст, ще е чудесно Софи да си има дружинка, от години и се любувам на тази ненагледница, явно раждаш прекрасни деца, така че смело Hug

# 584
  • в пералнята
Не знам дали е обсъждан въпросът, ама как така децата на Майкъл са толкова белички?

Общи условия

Активация на акаунт