Звездни компромати- 170

• 55 680
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Големи чупки, голямо нещо..  Tired Предполагам преди вечеря отделят един час за фотосесия..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green ooooh!

МАРИЯ: КОГАТО СЪМ С МАРКОВА РОКЛЯ, НЕ ХОДЯ ДО WC - А аз си мислех, че колкото е по-скъпа, толкова по-конфортна трябва да е. Боже, колко съм неука.  #2gunfire Laughing Laughing

Абе ти ходенето до WC го остави, аз искрено се забавлявах с обрива й. Кому изобщо е хрумнала гениалната идея, че да яздиш препарирана зебра е по някакъв начин атрактивно??? Ех ще си умра невежа, казвам ви...

# 721
На снимите от линка на Jaded Тонито е неузнаваема. Човека с фотошопа е свършил много добра работа. Crazy

# 722
На снимите от линка на Jaded Тонито е неузнаваема. Човека с фотошопа е свършил много добра работа. Crazy
Мерида, ти пък, просто интериорът я озарява и разкрасява  hahaha hahaha hahaha

# 723
 На Мария кадрите със зебрата са крадени от клип на Риана. Тя дали има не краден клип...

# 724
  • На острова
На Мария кадрите със зебрата са крадени от клип на Риана. Тя дали има не краден клип...
Има. Първият и. Разхожда се из малко градче с гаджето си, на едни платформи, с бял панталон до над пъпа..Няма от къде да го е краднала, прекалено е...семпъл, да речем  Mr. Green

Намерих го:

# 725
Живи да ги ожалиш родните"звезди". Crazy
Мара с какъв акъл ни занимава с обривите и нуждите си? Била модна икона,разбираш ли? Shocked
По-добре да си обикаля с мъжа по света и да не ни занимава с "проблемите" си.
А Гала вече се чуди с какво да запълва предаването си.

# 726
По БТВ новините казаха ,че Катрин Зита Джоунс е постъпила в лечебно заведение да си лекува биполярното разтройство  Crazy
Това за първи път го чух ..... ,а страдала от това заболяване последните 2 години след като Майкъл Дъглас се разболял от рак.

# 727
По БТВ новините казаха ,че Катрин Зита Джоунс е постъпила в лечебно заведение да си лекува биполярното разтройство  Crazy
Това за първи път го чух ..... ,а страдала от това заболяване последните 2 години след като Майкъл Дъглас се разболял от рак.

А във връзка с тази новина за пръв път чух, че Майкъл Дъглас бил лекувал сексуална пристрастеност. Всъщност и за подобна диагноза за пръв път чух.

Във връзка с Мара - много ми е интересно как е разбрала, че само още 2 жени имат такива рокли. Сигурно от Шанел й спускат информационен бюлетин всеки месец. И ми е много интересно Даян Крюгер колко я касае, че наша Мара има такава рокля.

# 728
  • Варна
Кийрето като Коко

# 729
аз сега се замислих за Антониния съпруг, той заврян зет ли го раздава или "младите" си живеят самостоятелно  newsm78

# 730
  • В Космоса
Марчето е била апетитно девойче, обаче. Сега малко гротеска ми идва...

# 731
аз сега се замислих за Антониния съпруг, той заврян зет ли го раздава или "младите" си живеят самостоятелно  newsm78

и аз това се чудя

# 732
Не мога да не попитам - аз ли нещо изоставам с календара, или Антония избързва? Поради каква причина Великден подрани у тях? Освен, че Перник е по - западен вилает от София, де?
А за Катрин Зита-Джоунс отдавна има информация, че страда от шизофрения, даже участваше в някакви благотворителни кампании за социализацията на хората с такива проблеми

# 733
Не мога да не попитам - аз ли нещо изоставам с календара, или Антония избързва? Поради каква причина Великден подрани у тях? Освен, че Перник е по - западен вилает от София, де?

Защото да видим първо нейните снимки.  Щото баш на Великден всеки може да показва снимки; )

# 734
  • София
Обожавам да ви чета, след снимка на Тоцка, Николета или Мария Simple Smile Хихихи егати готиния ден ще ми е сега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт