Отговори
# 630
Палмичка,мисля че не е тук мястото да си прокарваш политическите пристрастия

# 631
В Сливен има, Експресбанк

# 632
Там беше въпроса,за да се заблудим ние "овцете"   народа,но не е тук мястото:)))))

# 633
Монтана-ОББ има детски и чл8

# 634
Според мен И заради протестите сегашното правителство (не го одобрявам ни най-малко) смени сроковете на получаване. Каквото и да си говорим, това е факт. Няма го чакането до и след края на месеца. Ако беше герб, щеше да си е същото като преди. Съжалявам за спама, позволих си го, защото нещата стоят така.
София, Слатина - няма детски.

# 635
  • София
София и големите градове, освен града и банката има значение и общината, редно е да посочваме за коя община става въпрос, иначе информацията не е пълна.
Та  София Слатина ДСК НЯМА

# 636
за Варна няма ....експресбанк....някой за Варна от друга банка да са му преведени?

# 637
току що звънях на ibank бургас и ми казаха , че нямали информация и днес нямало да е.някой може ли да ми обясни как в стара загора от ibank още вчера на обед имат превод а тук няма? някоя майка на друга банка в бургас може ли да каже дали има превод ?

# 638
току що звънях на ibank бургас и ми казаха , че нямали информация и днес нямало да е.някой може ли да ми обясни как в стара загора от ibank още вчера на обед имат превод а тук няма? някоя майка на друга банка в бургас може ли да каже дали има превод ?
Явно ние тук по морето сме богати и си изкарваме от сезон парите и детски не ни трябват. Crossing ArmsНищо чудно банката да си работи с парите ни от детските а превод да не прави.Много ме е яд,че в Бургас ни задължават да ползваме само една банка,дано са го променили но преди четири години ми отказаха превод в друга банка и ме накараха да си извадя карта на Инвест банк,това не е ли противозаконнно?Как така в едни гладове ще има пари още вчера а ние и днес няма да имаме?

# 639
някой има ли инфо за Пловдив?

# 640
Варна -ОББ още няма.

# 641
  • София
Инфо за Люлин, Пощенска ?
Вече има  Peace

# 642
София- Овча купел - Пощенска- ИМА

# 643
  • Пловдив
някой има ли инфо за Пловдив?
Проверявах преди 30 мин. в ДСК Пловдив нямаше превод.

# 644
За Стара Загора има ли?

Общи условия

Активация на акаунт