Зависимости между любовта и външния вид

• 93 557
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 180
Сега може и да ме изядете за обяд, но помнете, че това ще ви навреди на килограмите  Mr. Green Та по същество: истината е, че много голяма част от жените започват да ядат като невиждали по време на бременността без ни най-малка мисъл да се ограничат (знам, че им се яде, ама!) с оправдания от рода на "ям за двама", "за да е здраво бебето", "на него му се яде" ( Shocked ) и после резултата е.... ясен е. Но тук идва и по-лошата част - приема се, че раждала жена е нормално да е дебела, грижи за детето, друго трето, мързел и липса на воля за отслабване....
И аз така мислех като теб преди да забременея, но пък после се оказва друго... Е, то не зависи изцяло от теб..  Grinning Но пък не оправдавам жените за след раждането  Peace

Аз за себе си знам, че ще се ограничавам, знам че и неизбежно ще напълнея.....

А защо се приема за закон Божи едва ли не, че при бременност се напълнява?
И двата пъти, след ражданията, излязох от родилното на кг, на които забременях.
Кг почнах да качвам чак на 39-40 години, по други причини.

# 181
За най-голямо съжаление една жена като е слаба си мисли че е супер красавица, и всичко ще и е наред на всички фронтове, особено с мъжете.

Оказва че не е съвсем така, ако един мъж не желае една жена, тя и 50 кг да е,няма да я пожелае, ако я желае и 100 кг. да е, няма да му направят впечатление.
Много зависи от мъжа, който вижда само секса в една жена, той вижда секс нядвсякъде. Който иска нормални взаимоотношения, излишните кг не са чак такъв проблем. Даже подобни мъже помагат на жените си да превъзмогнат проблема.

Относно бременността и кг, колкото по-здравословно се храни една жена, толкова повече си прави услуга. Но в бременността има доза хормони и т.н.,така че не всичко зависи от жената.

Като цяло генетичния материал на българина е далече от това което се представя от кльощавите девойки, които си гладуват доста сериозно, само и само мъжете им да ги харесват защото са слаби, или защото мъжът иска така.
Но както написаха по-горе, всяко нещо си има цена.
А тази жена с 3 деца, е жалко за това че към нея има подобно отношение. След някоя и друга година, мъжът и ще започне да и изневерява най-отявлено, ако ли не е започнал вече да го прави, защото подобни изказвания пред приятели, говорят за такива наченки. И изобщо не говорят за обич и признателност. На него тази жена му трябва да му ражда деца, за друго не му е необходима.

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 14:23 от Biskara

# 182
Оказва че не е съвсем така, ако един мъж не желае една жена, тя и 50 кг да е,няма да я пожелае, ако я желае и 100 кг. да е, няма да му направят впечатление.
Много зависи от мъжа, който вижда само секса в една жена, той вижда секс нядвсякъде. Който иска нормални взаимоотношения, излишните кг не са чак такъв проблем. Даже подобни мъже помагат на жените си да превъзмогнат проблема.

Ако нещо от горното беше вярно нямаше разкрасителната индустрия да върти такива огромни обороти.

# 183
Аз пък познавам ужасно много жени, които  се ограничават по време на бременността, и след това, но невинаги успяват да свалят килограми. Бременността си е кофти период и не една и две жени отключват след нея хормонални заболявания, при които  е трудно да запазиш нормално тегло. Неслучайно  често при първо забременяване, станало безпроблемно, след това жените с години се борят да забременеят втори път и не се получава - а се налага да се лекуват. Въобще няма да споменавам за рисковите бременности, при които последна грижа са килограмите, гледаш да лежиш и да издържи плода в теб достатъчно време, че да може да гушкаш лелеяното бебе.
Разбира се, че има жени, които напълняват от лакомия и от неглижиране на външния вид като цяло. Но съм убедена, че те не са много. Повечето се стараят, правят диети, гладуват дори, тичат и т.н. И не винаги се получава забележителен резултат. А след три раждания едно след друго и то месец след последното раждане е нормално жената да не изглежда като Синди Крауфорд на младини. Вероятно след месеци или година ще изглежда вече доста по-добре поне в дрехи.

# 184
  • Перник
Когато има Любов, външният вид е просто пренебрежима подробност.

# 185

Би било добре да е така Simple Smile

# 186

Ако нещо от горното беше вярно нямаше разкрасителната индустрия да върти такива огромни обороти.
[/quote]

Да, въпрос на възприятия, въпрос  на приоритети и въпрос на основата на връзките на жените. С две думи въпрос на интелект и любов.

Би било добре да е така Simple Smile

Всеки сам си избира, дали го влече любовта или финансовото и измерение. И си носи последиците.

# 187
С две думи въпрос на интелект и любов.

Все по-забавно става.  Flutter

# 188
При забременяване ако жената е с повечко килограми - тя обикновено качва по-малко, не зная защо точно - но това съм забелязала. Но слаба жена да забременее и от родилното да излезе със същите килограми си е направо аномалия.

А да се твърди, че външния вид и тялото нямат отношение към сексуалното влечение на мъжете - е меко казано смешно.

Ако все пак една двойка се е събрала, когато жената е била пълна - то тогава е едно, но ако в началото жената е била слаба, после качва 20-30 кг - е друго. Всеки мъж се гордее с поддържаната си жена. Тя е цвете, краси и дома и него самия.

# 189
Какво финансиво измерение? Говорех за външния вид.
За съжаление или не има значение. Не мисля, че ако утре стана 100 кила мъжът ми ще си умира от желание да е с мен. А любовта си върви със секса Peace

# 190
Оо, не, той няма да спре да те обича, просто може да престане да те иска сексуално. НО останалите чувства ще си останат.

# 191
  • Пловдив
Колко сте забавни с категоричнастта си за всичко.
Мама и с мен и с брат ми е забременяла на 48-50кг. при 168 см височина. Но по глупава причина, решила при брат ми да пази диета. Ама пазила - тъй че в 8 месец я приели в болница и ... натъпкали я с глюкоза и никога повече не си върна 50-те килограма. Докато завърша училище тя беше на всевъзможни диети и спортуване. Еми .... не стана 50, та и 60 не стана.

# 192
Оо, не, той няма да спре да те обича, просто може да престане да те иска сексуално. НО останалите чувства ще си останат.

Това да, но то достатъчно ли е?

# 193
При забременяване ако жената е с повечко килограми - тя обикновено качва по-малко, не зная защо точно - но това съм забелязала. Но слаба жена да забременее и от родилното да излезе със същите килограми си е направо аномалия.
С първото забременях на около 50 кг, 166 см, 22 г.Изписаха ме на 5-я ден, след още 4-5 дни го изведох за пръв път на разходка, бях с една къса дънкова пола, с която бях като сраснала преди забременяването.   Laughing  Втория път бях около 56-57 кг, 30 години.Изписаха ме на 10-я ден, пак си влязох в дънките отпреди това.В родилното с мен ражда една жена, приеха ни заедно, ако  я видеше някой  в деня след като родихме, който не знае, че е раждала, , нямаше да заподозре изобщо, че е била бременна.
Диети не съм пазила.
Имам приятелка, 170 см, откакто я помня, си е все около 57-58 кг.И преди забременяване, и след раждане.Има две деца.
Та, не знам аномалия ли е или не, но не е рядко срещано.

Аз не отричам, че не всяка бременност протича лесно, безпроблемно и по план.
Просто ми стана странно, че се приема едва ли не като правило бременна жена=дебела жена.
Ами, не е задължително.

# 194
Колко сте забавни с категоричнастта си за всичко.
... натъпкали я с глюкоза и никога повече не си върна 50-те килограма.

Ти също. Ако на всяко "тъпкане" с глюкоза задържах килограмите, сега щях да съм поне 80. Трудно се свалят, но много по-лесно от напълняване след лошо хранене.

Общи условия

Активация на акаунт