Зависимости между любовта и външния вид

• 92 513
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 555
Ама, я се виж как отслабваш?
Колко е високо детето ти и колко тежи, че са почти набори с моето?
Ако питаш мен - 110 см, 19 кг.

Оспамих си темата, но са близнаци! Моето е 110 и е около 18-18,5.  Laughing

# 556
  • София
Мога веднага да ти кажа как.
Гореупоменатата яхния с кило олио и кило сол, тутманици, баници с по още кило олио и сол, шоколад, поне по два на ден- сутрин и следобяд.
В помеждутъците - снакс, чипс, бисквити, кексче /още кило олио в тестото/.
И повтаря само как детето само домашна храна ядяло.
Забравих хляба. АКо е супа /по моя молба/, задължително поне две тлъсти филии бял хляб ще я накара да изяде.

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 10:23 от Azzy

# 557
Няма да стане значи , свеки бди да е здравословно храненето ,без много мазнина и почти безсолно .

# 558

Иначе за храненето според мен основният проблем е, че хората масово не осъзнават колко калории приемат с дадено ядене.............
Или с похапването на чипсове, солетки, кракери, бейкролс и подобни боклуци.
Назад някой писа, че колежки цял ден карали на подобни, а после "Ама , нищо не ям, а не отслабвам!"   Laughing
Е, как да се отслабва при това перманентно, повсеместно, ежечасно ядене?Особено на празни калории?!

# 559
Касита, и моето малкото е горе-долу така - 111/19, ама е момче, та може би затова хич няма вид на пухкав, даже напротив, на моменти чак ребрата му се броят Laughing

Ази, бабите са тежък случай. И аз се опитвам да въдворявам ред, ама на, няма. Сладки неща не дават, щото имат забрана, обаче с останалата храна хич не си поплюват. Един ден като отидох да прибирам децата и видях щерката как нагъва банан с хляб щях да припадна ooooh! Laughing

# 560
  • София
Моите с времето се научиха да дават отпор на бабите, и аз колко съм се разправяла с тях, и сега се разправям, пък ако ще да се сърдят! Имам сериозни подозрения, че това с правенето зад гърба на родителите има сериозни културни корени в това, че като цяло децата не се уважават и не се зачитат. И то без значение дали детето е на 2, 20 или 50 години и вече има свои деца. Когато родителите започнат да проявяват уважение към децата си, тогава и децата ще започнат да проявяват уважение към тях. Не говоря за обич, а за уважение.

# 561
Ама, я се виж как отслабваш?
Колко е високо детето ти и колко тежи, че са почти набори с моето?
Ако питаш мен - 110 см, 19 кг.

Моето дете е с две години по-голямо, 116 см е и е леко под тези килограми-18 е. Съвсем нормална, дори не кльощава, има около нея по-слабички деца и виждам, че моето не е слабичко, а нормално. Въпросната таблица я изкарва поднормена и е смешно.
Темата далеч не е за това, обаче.
А за Щетите, които по едно тяло далеч не са само от килограми. Виждала съм доста симпатично изглеждащи жени с наднормено тегло.
След две раждания, аз съм на килограмите от преди да забременявам, делят ме и едни над 10 години. И въпреки това имам Щети. Малката ми дъщеря оприличи веднъж корема ми на кремвирш, а баща и и дръпна една реч относно това защо корема ми е такъв и и показа снимки колко разтегнат е бил, докато тя е била вътре. Naughty
Един човек, реши ли да те разлюби-много са факторите. Точно след раждането на малката сияех, по-красива и добре изглеждаща не съм била преди, нямах излишни килограми, въобще с две думи казано- към оня момент външния ми вид спрямо преди ражданията бе по-добър в пъти. И точно тогава ме разлюбиха.

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 10:45 от Jizzlobber

# 562
Ази, мерси за таблицата, проверих двете дяца, съвсем в норма са, аз моята щерка я следя много отблизо, точно защото не искам да страда после и гледам да й създавам хранителни навици отрано.
Иначе за храненето според мен основният проблем е, че хората масово не осъзнават колко калории приемат с дадено ядене. Аз съм си играла да си слагам в таблица всичко изядено, до последната троха и изведнъж установяваш, че калориите идват от знайни и незнайни места Laughing Но не е толкова просто - ядеш - качваш, не ядеш - сваляш. Трябва си култура на храненето, правилно комбиниране на храни, информираност относно функционирането на организма и т.н. Ето, аз имам една колежка, една седмица яде само плодове, ама наистина само плодове. Е, не свали и килограм.
Масово прилагана и много грешна е тактиката с плодовете. От плодове НЕ се слабее - съдържат захар, която си е въглехидрат и е калорична. Я да пробва с месо и салати, пък да видим няма ли да свали.
А бабите в днешно време определено поради някакви причини са решили, че израз на всеотдайна любов към внучето е да му се отвори пакет чипс и да изяде 5 вафли...
Jizzlobber, браво на мъжа ти! Че като прочетох първия пост... ooooh!

# 563

Иначе за храненето според мен основният проблем е, че хората масово не осъзнават колко калории приемат с дадено ядене.............
Или с похапването на чипсове, солетки, кракери, бейкролс и подобни боклуци.
Назад някой писа, че колежки цял ден карали на подобни, а после "Ама , нищо не ям, а не отслабвам!"   Laughing
Е, как да се отслабва при това перманентно, повсеместно, ежечасно ядене?Особено на празни калории?!

с твоите торти - ако ми поднасят таквиа всеки ден -за една седмица и няма да минавам през вратата Crazy Stop

и това за заболяването , където храненето било виновно - моля те, посочи ми точно кое е грешното в моето хранене - имам киста на епифизата - веднага го спирам и дано се махне Wink

# 564
Ази, мерси за таблицата, проверих двете дяца, съвсем в норма са, аз моята щерка я следя много отблизо, точно защото не искам да страда после и гледам да й създавам хранителни навици отрано.
Иначе за храненето според мен основният проблем е, че хората масово не осъзнават колко калории приемат с дадено ядене. Аз съм си играла да си слагам в таблица всичко изядено, до последната троха и изведнъж установяваш, че калориите идват от знайни и незнайни места Laughing Но не е толкова просто - ядеш - качваш, не ядеш - сваляш. Трябва си култура на храненето, правилно комбиниране на храни, информираност относно функционирането на организма и т.н. Ето, аз имам една колежка, една седмица яде само плодове, ама наистина само плодове. Е, не свали и килограм.
Масово прилагана и много грешна е тактиката с плодовете. От плодове НЕ се слабее - съдържат захар, която си е въглехидрат и е калорична. Я да пробва с месо и салати, пък да видим няма ли да свали.
А бабите в днешно време определено поради някакви причини са решили, че израз на всеотдайна любов към внучето е да му се отвори пакет чипс и да изяде 5 вафли...
Jizzlobber, браво на мъжа ти! Че като прочетох първия пост... ooooh!

Това е много относително, всеки организъм е индивидуален.

Преди доста години (когато бях на 20 г.) бях седмица или 10 дена само на плодове (не помня вече точно) - отслабнах 6-7 кг. (то тогава имах и какво да свалям, сега и един ден не мога да издържа само на плодове)
Година преди да забремения за цял месец бях изключила въглехидрати от менюто не с цел отслабване, а за разтоварване на организма, тъй като близо 6 мес. постоянно бях на разни антибиотици, а микробите и гъбичките се хранят с въглехидрати. Ами не свалих абсолютно нищо и постоянно бях зверски гладна.

Обикновеното ми хранене се състои предимно от въглехидрати - многозърнест хляб (обаче в количества), картофи, ориз, варива. Месо и яйца почти не ям - макс. веднъж месечно, мляко не понасям, шоколад редовно минимум по един наведнъж, сол ползвам само при готвене в малки количества, на салата не слагам, кафе, алкохол, газирано, сокове не пия. С нормално тегло съм по моите представи, за някои съм слаба, че дори свръх слаба, но те пък за мен са извънгабаритни, така че не ми е меродавна преценката им.

А това масово препоръчване и наблягане на белтъчна храна е много погрешно - не само за хора с проблеми с бъбречната функция, които могат да си докарат доста проблеми; след една определена възраст приема на белтъчини следва да се ограничи. Да не говорим с какви хормони тъпчат животните, за да гио угояват и как тези хормони после преминават в човешкото тяло и затова в последните години момчетата са с окръглени задници и имат нужи от сутиени.

# 565
Абе плюете по солетите и сандвичите на крак, ама като гледам в готварския какво се готви ежедневно - домашно и полезно - направо надебелявам от снимките само  Joy

# 566
да, и аз това написах за готварския, и ако го изяждат всичкото което са сготвили, и после се окаже че са слаби...?!? Пък ние тука си пишем за пълнозърнест хляб и салати..

# 567
Абе на 20 отслабвали с плодове. И аз на 20 отслабвах. На 40 с плодове не се слабей. Sunglasses LaughingНа 20 се слабей всякак, почти. Има теми за диети, много моля.

# 568
  • София
а аз на 20 не дебелеех, и нито един бял косъм нямах... И какво от това?

# 569
Слабее се на плодове, че даже и се изчиства организмът успешно..ама трябва повече от 7 дни..Wink

Общи условия

Активация на акаунт