Зависимости между любовта и външния вид

• 92 323
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 675
Средната височина на българката е доста под 175 см Wink Всеки харесва различни неща, но не мисля че личните предпочитния могат да бъдат еталон за каквото и да било Simple Smile
За мен примерно идеалната жена е 172 см , носи дрехи размер 36-36, и носи обувки 37 Simple SmileВсичко което не се вмества в тези размери, влиза в категория крава  Mr. Green
От чисто ортопедична гледна точка се опасявам, че няма често ще се срещащ с идеала си  Flutter

# 676
  • София
еее, виж сега, ако кажеш, че ти  си на снимките, щях да се изкажа по друг начин!  Wink

# 677

От чисто ортопедична гледна точка се опасявам, че няма често ще се срещащ с идеала си  Flutter

Не можеш да четеш или не разбираш какво съм написала ?
Естествено, че няма как да се срещам толкова често с такива жени иначе нямаше да се нарича идеал а щеше да бъде реалност  Mr. Green
Дадох го като пример на това което каза Андариел и да покажа как може да звучи критика насочена към другия тип жени, които са с дълги ръце и крака  Laughing Така че не съм аз тази с идеалите, грациите и финеса Simple Smile имам съвсем реални представи за жените и не очаквам да са с грацилни скелети като на балерини и да се движат с финеса на айкидо боец  Mr. Green

# 678
Всичко което не се вмества в тези размери, влиза в категория крава  Mr. Green

Глупости. АКо въобще може за някакъв тип жена да се използва крава, то това ще е свързано по-скоро с начина, по който се движи, с липсата на грациозност, с кокалести едри крака, раздалечени и без никакви женски извивки на правилните места. Самата височина не може да е предпоставка за това, ако ще сравняваме по признак височина, то по-подходящо е високата жена да се сравни с жираф, който обаче е грациозно животно. Кравата не е много висока.

# 679
Абе хора четете и си употребявайте мозъчните гънки по предназначение!
Янечек само един пост над теб съм обяснила какво съм искала да кажа, макар че не би трябвало да го правя, освен ако не водя диалог с деца  Wink

# 680
  • София
Вие съвсем изтрещяхте.

Първо, коментирахме снимките еднакви ли са или не.
Вие разбирате коментарът за еднаквите снимки като критика към визията на жените. Посочете ми къде точно критикувам визията на дввойките от снимките.

Второ, ще ме извинявате, ама разполагам с няколко приятелки над 175, обувки 39-40 /38, 5 - 39 за италианските марки- те са малко уголемени/ и размер 36- 38.
Изглеждат великолепно, най-вече елегантно, заради дългите си крайници.
Аз, лично съм именно в посочените параметри 172, 34-36 размер и 37-38 номер обувки и в сравнение с приятелката ми приличам на късокрачка, ако не съм на ток. Докато тя си шляпа с римските сандали и пантофки на дългите си крака, докато аз се чекна на токовете, за да изглеждам като нея.
Отделно килограмите на мен стоят по един начин като се сосна, на нея - по съвсем друг.
едно 4-5 кила на мен ми се виждат от километри, тя за нищо ги няма.
Нека съм крава.

# 681
А аз пък нямам представа кой номер обувки носят приятелките ми, честно.

# 682
Troy, разбрах те, но няма лошо да си имаш типаж, който харесваш. И това няма нищо общо със статистически мерки за ръста на българското население от селата и градовете.

# 683
Жената по бански ми изглеждаше що-годе нормална на втората снимка, макар че така е снимана, че много не се разбира. Ето други нейни снимки. Еми трътлеста е структурата й.

Тук има разлика от 13 години и видимо е заменила голяма част от сланините с мускули. Не изглежда въобще по-слаба, но е много по-стегната. Предполагам, че целта на фотосесиите й е да покаже това.  

Като и гледам лицето, годините на снимките не ми се струват достоверни. Може и липосукция да е правила, защото не виждам никакво стягане в ръце, гръб и талия. Само в бедрата и дупето е променена.

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 11:02 от Анонимен

# 684
  • София
критиката беше по-скоро към мен, защото написах, че дори с мускули, жената на втората снимка пак изглежда с повечко килограми, защото е с по-къси крака в сравнение с торса и трътлеста.

# 685

Без спорт се отслабва, само с леки упражнения и разходки, и най- вече ограничаване на храненето. Ако отслабваш бавно с по не повече от 3-4 кг на месец няма да ти виси нищо. Важното е спорта да е след това най- вече, заради контузиите, за ставите едни 15 и повече кг отгоре са пагубни и при обикновени движения, да не говорим за натоварване. Затова може плуване най- много и до там. Това с отслабването със спорт е измислено от хора, които не искат да си огланичат храненето, а без това не става, но и то трябва да е разумно и обмислено, да се приемат всички хранителни групи.

Сигурно е възможно да се отслабва без спорт, но аз не мога и то не защото не съм ограничила храненето. Само за месец и половина тренировки от сайта на Румяна  и три пъти седмично каланетика свалих четири килограма, при това при хранене, при което не усещам никакъв глад -кисело мляко, филе, салати, извара. Докато гладувах и карах на овесени ядки, плодове, салати и т.н никакъв ефект. При положение, че децата ми не са никак от кротките - и двамата пропълзяха на шест месеца, проходиха-единият на 10 месеца, другият на 11 месеца, като втори брой проходи с тичане. Всеки ден сме по разходки и имам отмяна само събота и неделя. Хормонални проблеми, да отбележа, никога не съм имала.

# 686
Troy, разбрах те, но няма лошо да си имаш типаж, който харесваш. И това няма нищо общо със статистически мерки за ръста на българското население от селата и градовете.

Боже, поредната чела не до чела ! Много ви моля бе хора , четете бе мама му стара преди да пишете! Имам чуството че си пиша с деца от детската градина и не стига че трябва да обяснявам всяка казана от мен дума, ами дори и не четете какво съм обяснила ... Направо съм изумена ... верно че е събота, ама чак толкова наистина ми идва в повече Mr. Green

# 687
  • София

Без спорт се отслабва, само с леки упражнения и разходки, и най- вече ограничаване на храненето. Ако отслабваш бавно с по не повече от 3-4 кг на месец няма да ти виси нищо. Важното е спорта да е след това най- вече, заради контузиите, за ставите едни 15 и повече кг отгоре са пагубни и при обикновени движения, да не говорим за натоварване. Затова може плуване най- много и до там. Това с отслабването със спорт е измислено от хора, които не искат да си огланичат храненето, а без това не става, но и то трябва да е разумно и обмислено, да се приемат всички хранителни групи.

Сигурно е възможно да се отслабва без спорт, но аз не мога и то не защото не съм ограничила храненето. Само за месец и половина тренировки от сайта на Румяна  и три пъти седмично каланетика свалих четири килограма, при това при хранене, при което не усещам никакъв глад -кисело мляко, филе, салати, извара. Докато гладувах и карах на овесени ядки, плодове, салати и т.н никакъв ефект. При положение, че децата ми не са никак от кротките - и двамата пропълзяха на шест месеца, проходиха-единият на 10 месеца, другият на 11 месеца, като втори брой проходи с тичане. Всеки ден сме по разходки и имам отмяна само събота и неделя. Хормонални проблеми, да отбележа, никога не съм имала.
Каланетиката не е спорт, точно такива упражнения казах, че може безопасно да се правят, с повече повторения без тежести и подскоци, както и умерено плуване. Под спорт имам предвид джогинг, тенис, фитнес и тн. Тези неща са страшно зле за ставите и голяма част от тях помпат много, заякваш, както казвахме вчера, а това не е красиво, поне от моя гледна точка.

# 688
Сигурно е възможно да се отслабва без спорт, но аз не мога и то не защото не съм ограничила храненето. Само за месец и половина тренировки от сайта на Румяна  и три пъти седмично каланетика свалих четири килограма, при това при хранене, при което не усещам никакъв глад -кисело мляко, филе, салати, извара. Докато гладувах и карах на овесени ядки, плодове, салати и т.н никакъв ефект. 

Не че нещо, но овесени ядки, плодове и гладуване за мене са оксиморон. Нищо чудно, че си отслабнала от филе и извара. И аз смятам, че от спорт не се слабее. Разбира се, че е необходим, но според мене първо трябва да се свалят килограми и после да се почне със стягането. Иначе става мускули отдолу и сланина отгоре.

# 689
Не мисля, че си по -сит от овесени ядки и плодове Laughing Но определено това е по-здравословен тип хранене, отколкото да се тъпчеш с белтъчини. Друг е въпросът, че не се отслабва.

Общи условия

Активация на акаунт