Зависимости между любовта и външния вид

• 92 283
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 660
  • София
защо анорексички? Аз пък, да ти кажа, дори виждам доста преливащи паласки при момичета в гимназията, особено личащи си под опънатите блузки и дънките с ниска талия. На етажи, на етажи. И че постоянно дъвчат нещо от сорта на захарни изделия или солети/кубети и пр. По-слабите момичета ядат сандвичи или си купуват в кутийки от топлите витрини. Поне това са моите субективни наблюдения като минавам покрай няколко СОУ-та като има междучасие.

# 661
Е не, вие съвсем се отплеснахте.

Мъжете в др. държави харесват нормални жени, каквито са били жените и в БГ преди 30 год.
Налагането на този модел  който е в момента, кожа и кокали и изпит поглед е повече от неприятен и изкуствен, а в комбинация с дебел мъж си е направо кофти гледка. Но се среща доста често,за съжаление.

Не говоря за случаите на много дребни и много едри жени, все пак има някаква природа и никой не може да избяга от нея.
И мисля че много малко от пишещите имат общо с тези снимки, които се показват. Че даже и чак да ги критикуват. Относно мускулите, да - не е най-доброто което може да се случи на човек, но и раздрусани крака пълни с целулит и липса на мускули са кофти нещо, пук били те и слаби.

# 662

Интересно, аз съм 178, познавам много други жени с моя ръст и твърде малко "крави без финес". Иначе пропорциите на тялото не винаги зависят от ръста, но 180 см жена по- лесно изглежда дългокрака от 158 см.

Едва ли средно статистическата българка висока 175 е с мерки на супер модел Wink ето за това говорим.
Нека бъдем реалисти, а не да си говорим за идеали фантази и др.
Иначе само като видя жена с размер на краката 40 и от там нататък не виждам никакъв финес или грация  Mr. Green

# 663
  • София
е, че тази височина нали трябва да има и основа! иначе тялото ще е зле с равновесието. Съвсем реалистично жените над метър седемдесет и пет дори с пет (а често и с десет) килограма над нормата, изобщо не изглеждат дебели, защото разпределят масата на по-голяма площ, а и обикновено имат дълги крака. На ниските и късокраките пет кила изглеждат зле, защото същите пет кила се разпределят на по-малка площ. Няма нужда високата жена да е с мерки на супермодел, тя просто е висока. "средностатистическата" българка (такова животно като "средностатистически" няма в статистиката, това е някаква измишльотина, вероятно на журналист) изобщо не е 1.75, а под 1.70. Мъжете са около 1.74 средна височина.
Позагледах се тези дни по-сериозно в хората наоколо покрай затоплянето наа времето - изведнъж всички жени се разсъблякоха, та хубаво се виждат зимните поражения.

# 664
Средната височина на българката няма отношение към личните предпочитания на човек и в частност Андариел да си харесвак високи жени (обзалагам се, че и ниски мъже не са й по вкуса).
Не виждам никаква полза да доказваме, че точно жените с нашата височина са най-красиви и хармонични, а другите са трътлести джуджета или едри крави, зависи от коя страна на заветните 175 см се намираме Simple Smile
До едно време смятах, че съм средна на ръст - в съблекалнята с гимнастичките всички се гледахме като равни, но в съблекалнята на друг вид занимание съм най-ниска, така че може средната вискочина на българката да е верно 175 см Simple Smile
пп: 2 от най-красивите жени, които познавам, са повече от 185 см.

# 665
  • София
"средностатистическата" българка (такова животно като "средностатистически" няма в статистиката, това е някаква измишльотина, вероятно на журналист) изобщо не е 1.75, а под 1.70. Мъжете са около 1.74 средна височина. За нашенско жена над метър и седемседет се смята за висока.

"Средната височина на мъжете у нас е 175.2 см, а на дамите - 163.2 см. В столицата обаче средният ръст при силния пол е 178.1, а на жените 164.8 см."

# 666
АМи аз не ползвам средностатическа българка, а средна височина зза българката, което е коректно.

# 667
  • София
не беше към теб, а към Трой.
Относно височината, просто на високите килограмите не им личат толкова, колкото на ниските, това е! и не е мое субективно впечаатление, а е въпрос на елементарни сметки, затова дадох примера с петте килограма. Никого не обиждам, какво да направя, разликите са обективни!

# 668

Иначе само като видя жена с размер на краката 40 и от там нататък не виждам никакъв финес или грация  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy хахахахахахаха, и какво им е на краката????? Ах, дали ще ви се падне дъщеря или снаха или внучка с тези крака, тогава не ви знам какво ще правите...Защото все пак децата ви носят гените и на мъжете ви, на баби, прабаби.....
Вероятно тогава ще кажете, че нямате против.

Много противни мнения, толерантност равна на 0, интелект и той някъде там. Направо не знам как спокойно ходите по улиците.

Във всяка една жена, кльощава, нормална, дебела, ниска или висока, може да се намери красота, стига човек да иска да я види, и стига да има правилна нагласа към хората.

# 669
Средната височина на българката е доста под 175 см Wink Всеки харесва различни неща, но не мисля че личните предпочитния могат да бъдат еталон за каквото и да било Simple Smile
За мен примерно идеалната жена е 172 см , носи дрехи размер 36-36, и носи обувки 37 Simple Smile
Всичко което не се вмества в тези размери, влиза в категория крава  Mr. Green

# 670

"Средната височина на мъжете у нас е 175.2 см, а на дамите - 163.2 см. В столицата обаче средният ръст при силния пол е 178.1, а на жените 164.8 см."

За жените ми се вижда реално, но за мъжете не. Все си мисля, че са по-високи. А може би защото се заглеждам само във високи мъже, другите не ги забелязвам.  Laughing

# 671
  • София
http://www.bnews.bg/article-4821

Ето го линка.

# 672
Ти съвсем се отплесна Simple Smile какви балерини какво чудо. И няма такова условие, че една жена висока 1.75 била с малко дупе и дълги ръце и крака Wink Повечето жени, които ппознавам и са на тази височина са тип крава без никакъв финес, камо ли да изглеждат като балерини   Mr. Green
И хайде след на земята, жената изглежда повече от добре и такова тяло би било мираж за много от жените в форума!

newsm45
Ужас!

ОМГ, още по-лошо става

# 673
  • София

Интересно, аз съм 178, познавам много други жени с моя ръст и твърде малко "крави без финес". Иначе пропорциите на тялото не винаги зависят от ръста, но 180 см жена по- лесно изглежда дългокрака от 158 см.

Едва ли средно статистическата българка висока 175 е с мерки на супер модел Wink ето за това говорим.
Нека бъдем реалисти, а не да си говорим за идеали фантази и др.
39 нося, но благодаря, ще имам предвид, че съм крава. Какви неща научавам, този форум наистина е сила.

# 674
Ти съвсем се отплесна Simple Smile какви балерини какво чудо. И няма такова условие, че една жена висока 1.75 била с малко дупе и дълги ръце и крака Wink Повечето жени, които ппознавам и са на тази височина са тип крава без никакъв финес, камо ли да изглеждат като балерини  Mr. Green
И хайде след на земята, жената изглежда повече от добре и такова тяло би било мираж за много от жените в форума!
Трой,  Hug Hug Hug!
Имам същата фигура като на жената с банския, почти едно към едно, с малко по-фини крайници. Разбира се, наясно съм с кусурите и отдавна съм ги приела. Опитвам се да туширам тези, които подлежат на обработка, ама съм наясно, че широкият ханш си е широк ханш и толкова.
Андариел, трътлеста се нарича жена с изявени седалищни мускули, подпрени на къси, набити бедра. И това е конструкция, която не подлежи на промяна. Но тази с банския не е такава. Разбирай- не се определям като трътла Laughing.
Природно елегантните момичета, тези, които са имали късмета да се родят с грацилен скелет, са малко. Останалите можем просто да се обичаме и харесваме несъвършени. Така, както обичаме и харесваме несъвършените си души. Някак по-здравословно е. Въй, съвсем на даскалица го докарах  Naughty!

Общи условия

Активация на акаунт