Зависимости между любовта и външния вид

• 92 281
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 750
Ивет Лалова има съвършено дупе  Blush
А малкото такова е преимущество за мъжете, на типичната женска фигура не и отива малко дупе. Малко имам предвид, в сравнение с гърба и талията и  Peace Щото сега да не започнем да спорим кое е малко и кое голямо и колко сантиметра е нормата.

# 751
Ивет Лалова има съвършено дупе  Blush
А малкото такова е преимущество за мъжете, на типичната женска фигура не и отива малко дупе. Малко имам предвид, в сравнение с гърба и талията и  Peace Щото сега да не започнем да спорим кое е малко и кое голямо и колко сантиметра е нормата.

Toва беше и моята мисъл Wink на Ивет дупето е съвършено и женствено в същото време Wink
 Просто е идеално! Нито малко нито голямо .

# 752
И все пак....да свържете последните 10-на страници философски размисли с темата?     Laughing
Т.е., всичките идеални, слаби и пропорционални, разписали се в темата, имат ли до себе си мъже, които им се възхищават, които ги боготворят, които ги обичат и правят всичко за тях?    Simple Smile
Защото темата е за Зависимостта между любовта и вида , все пак......    Grinning

# 753
Аз започвам да правя нова таблица, виждам, че старите не ви устройват. Досега съм набелязала няколко категории - трътлесто джудже, едра крава, кльощава скочубра (обикновено върви със зъл нрав), приятно закръглена (върви с благ нрав), неприятно закръглена, модел на виктория сикрет.

# 754
Има разлика между левите и десните снимки, но това не е прави BMI лъжлив, защото жените са си в норма и преди и след. Не говорим как точно е оформено тялото, а дали се намираш в здравословните граници. За една жена не е  недопустимо, нито пък грозно да има малко сланина по бедрата и ханша, това е нормално и има своето значение при бременност и последващо кърмене. Тревожно е да има по кръста, корема, гърба и ръцете, тогава е добре да се пуснат някои хормони за изследване.

В темата става дума за външен вид, а външният вид зависи от това как е оформено тялото.

# 755
Taка е, но аз ти отговорих, само защото изтърси, че BMi е лъжлив, което определено не е вярно и ти обяснявам защо не е вярно.

# 756
  • София
Краси, аз искам не само моят мъж да ме боготвори, а поне още един и той да е чужд! Какво да се прави, винаги се опира дотам, че жените се оглеждат в мъжките очи! Все още съм във фертилна възраст, та тази еволюционна суета хич не ми е чужда. Моят си е мой, искам да ме харесват и чуждите!  Flutter

# 757
Ами във връзка с външният вид продължавам да твърдя, че е лъжлив. Ето как изглежда визуално.  Grinning

# 758
Четох,четох и се сетих,че имам едни 3 кг да сваля и се стреснах,от утре почвам някакво ограничение в храненето.Не знам- ако бяха 10-щях да се самоубия Shocked
Иначе тоя изрод,дето е обсъждал жена си с приятели,мога да го оправдая само ако е бил пиян-нали тогава човек си казва каквото му тежи на душичката.

# 759
Твърди си, явно нямаш никакво намерение да се замислиш, но повечето хора също са така. Повече изобщо няма да те чета, не си интересен.

# 760
Оставайте ги американците и индексите им. Наскоро във ФБ страницата на Ники Сикс четох няколко стотин коментара под снимки на приятелката му и почти всички казваха, че изглеждала болна, като недохранено 12 годишно момче и подобни. За тези снимки на плажа ставаше въпрос.

На мене мацката хич не ми се вижда болна и злобна.  Laughing

# 761
  • София
Четох,четох и се сетих,че имам едни 3 кг да сваля и се стреснах,от утре почвам някакво ограничение в храненето.Не знам- ако бяха 10-щях да се самоубия Shocked
Иначе тоя изрод,дето е обсъждал жена си с приятели,мога да го оправдая само ако е бил пиян-нали тогава човек си казва каквото му тежи на душичката.

Ех този алкохол - оправдание за всичко. Ама в съда е утежняващо вината обстоятелство  Mr. Green Mr. Green

# 762

Това момиче е с фигурата на почти 12 годишната ми дъщеря, само по-висока. Нямам нищо против дъщеря ми да си запази фигурата и след като влезе официално в пубертета, но тогава нещата се променят. Ако носи гена на жените от моето семейство е малко вероятно.  Mr. Green ние сме с женствени Д-та.  Mr. Green

# 763
Check Please,
първата ми реакция е да кажа, че е точно недохранена и недоразвита, но като се вгледах по-внимателно (доколкото резолюцията на снимката го позволява), видях, че в горната част е добре - оформени ръце (точно каквито харесвам), стегнат корем, талията май е добре, но нещо с дупето и краката не е наред. Прекалено тесният ханш и липсата на заобленост отзад, придава детски вид на женското тяло. Отделно, че дупето хем й е плоско, хем е отпуснато и личат проблемните зони, колкото и слаба да е жената на снимката.

# 764
Краси, аз искам не само моят мъж да ме боготвори, а поне още един и той да е чужд!
Е, то за чуждите ясно.....     Laughing
Но в контекста на темата, нали се оказа, че е най-важно собственият мъж да те боготвори, а не да те смята за "тотална щета".
Та, затова питам за половинките-налични ли са и дали оценяват жертвите, правени за тях?!    Laughing
Или все пак, чуждото е по-сладко, без значение с вид на тетка или Мис Освиенцим е.

Пп:мацката от снимките е като току що излизаща от 5-годишно пребиваване в Освиенцим.Или в най-добрия случай, любима пациентка на д-р Емилова.    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт