Зависимости между любовта и външния вид

• 92 366
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 735
Симпатично окръглена какво значи според твоите разбирания защото на мен не ми звучи като 40 кг над нормата Simple Smile
Всъщност предпочитам леко окръглена жена отколкото кльощава такава Wink

# 736

Няма какво да си го представям - примери около мен такива бол. Не точно с баба цоцолана с безформени поли, но на поддържани мъже със симпатично окръглена нежна половинка. Щастливи са си хората. И жените им са много по-лъчзарни от намръщените скочубри,

Хайде пак легенди ...

Не знам, хора има всякакви, вкусове различни. Аз обаче не познавам нито един мъж, който да предпочита "приятно окръглена" пред "кльощава скочубра". Само един наш приятел се ожени за закръглена жена (по моите критерии е доста дебела). Преди това имаше 6-7 години връзка с гимнастичка, той е бивш професионален футболист. Няма да цитирам реакциите на околните, но всички са в стил "Този луд ли е?". Той самият нито веднъж не е довел жена си на никое събиране или излизане на заведение. Аз я видях на сватбата им преди три години и веднъж на улицата от колата. С него се виждаме постоянно. Преди сватбата не я запозна с никого. Де да знам какво значи това, но не ми харесва.

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 14:46 от Анонимен

# 737
Симпатично окръглена какво значи според твоите разбирания защото на мен не ми звучи като 40 кг над нормата Simple Smile
Всъщност предпочитам леко окръглена жена отколкото кльощава такава Wink

Затова казах 3-5-10 кг над нормата ако може да има изобщо някаква норма. Но да кажем дръжки тук там, някой друг брич, 2-3 по-голми гънки в седнало положение.

Check, не са легенди, имам два примера. Което не прави статистика разбира се, но съм сигурна, че не са единични.

# 738

Затова казах 3-5-10 кг над нормата ако може да има изобщо някаква норма. Но да кажем дръжки тук там, някой друг брич, 2-3 по-голми гънки в седнало положение.

Че то има ли жени, които да нямат нещо такова ? освен ако не са моделки на Виктория сикрет де  Laughing

# 739
Честно казано откровено завиждам на хората с 3-5-10 кг отгоре, които са в мир със себе си и едно парче торта/бира с картофки и т.н. за тях не е празник или свободния ден от режима. А тези, които са кльощи и тези храни не им се лепят никога, откровено са ми в черния списък  Mr. Green

Ако моята половинка, с наднормени килограми и мир със себе си, нагъва картофки и тортички, нито ще ми е секси, нито ще ме радва, пък ако ще не три деца, а цяла детска градина да е родил   Laughing
Мен лично гледката на пълни хора, ядящи висококалорични храни, ме отблъсква, не ме умилява, още по-малко им завиждам  Tired
Чревоугодночиеството и лакомията верно са си голям порок и все по-застрашителни размери придобиват. Имам колежка, която от обяд започва уговорки с мъжа си(който е с подагра) по телефона какво ще ядат вечерта. Още не са смлели обедното меню, за вечерното бленуват. Живея за да ям.

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 15:26 от Елиас

# 740

Че то има ли жени, които да нямат нещо такова ? освен ако не са моделки на Виктория сикрет де  Laughing

Доколкото разбирам от темата никой от списващите не разполага с подобни недостатъци. Съдейки по себе си 5 кг. над нормалното ми тегло водят точно до тези неща. Но за да ги нямам, на моменти като ми се прияде нещо (особено сладко) съм по-зле и от скочубра, а във фитнеса не веднъж ми се е случвало да ми прилошава. Затова и казах, че завиждам на тези, които са над тези неща и пак са в хармония със себе си.

Да уточня отново, че не говоря за затлъстяване.

# 741
Но за да ги нямам, на моменти като ми се прияде нещо (особено сладко) съм по-зле и от скочубра, а във фитнеса не веднъж ми се е случвало да ми прилошава. Затова и казах, че завиждам на тези, които са над тези неща и пак са в хармония със себе си.

Защо съдиш по себе си и не допускаш, че има и друг вариант - да не ти се прияждат сладки неща, да не мислиш за храна, да ядеш само когато си гладен и т.н. и това да не те прави зла скочубра?

# 742

Доколкото разбирам от темата никой от списващите не разполага с подобни недостатъци. 

Тия от Виктория сикрет в такъв случай не знаят къде да си търсят моделите Simple Smile То тук било пълно с такива, ама как никой не ги е забелязал до сега- цяло чудо  Mr. Green

# 743
Но за да ги нямам, на моменти като ми се прияде нещо (особено сладко) съм по-зле и от скочубра, а във фитнеса не веднъж ми се е случвало да ми прилошава. Затова и казах, че завиждам на тези, които са над тези неща и пак са в хармония със себе си.

Защо съдиш по себе си и не допускаш, че има и друг вариант - да не ти се прияждат сладки неща, да не мислиш за храна, да ядеш само когато си гладен и т.н. и това да не те прави зла скочубра?

Не съм казала все пак, че всички, които се ограничават са зли по default Laughing Но не може да отречеш, че не са изключение. Сигурно има и такива, за които е удоволствие да се ограничават, както и има много такива, които не го преживяват чак толкова, даже хич. Сравнявах тези, които като се въздържат от храна стават зли ако ще и да са слаби, с тези, които им е все едно дали са с няколко кг отгоре и са ок със себе си.

Troy, нали знаеш, че една от най-известните фотосесии на VS е тази, която изтече в медиите преди фотошоп. Аз така и не видях кой знае какви разлики, но хората се радваха, че тук-таме се вижда гънка, че и стрия даже Mr. Green

# 744
Тези, които се въздържат от храна може и да стават зли заради това, но пък тези, които не се въздържат от нея стават зли после като се погледнат в огледалото Whistling

# 745
  • София
Бояна, съгласна съм. Но можеш да правиш коремни преси, лицеви опори, да караш колело и с 10, че и с 20 килограма над нормата. Не е казано, че трябва да са веднага напади, клекове и т.н
Нормалното тегло е това, което е нормално според таблиците, а не това, което е нормално според представите на всеки за красиво. Човек може да е висок 170 и да тежи 50 килограма и да смята, че това е нормата и за другите, но друг да е с височина 166 и да тежи 63 и ставите му да издържат на това натоварване, макар да не е красив за съдедката.

Нормалното тегло по таблиците не означава нито здравословно тегло, нито нищо. Таблиците са правени за определена популация от населението към определен момент и са изчислени със статистически методи. Примерно, хващаш населението на България през 1930 година, пращаш хора по градове, села и паланки, правиш измервания на случайна извадка по възрасти и пол, и след това теглиш чертите на интервалите. Това е! И таблици, правени за руснаци (да не говорим там каква територия и колко антропологични групи има!) не вършат работа за българи, нито за германци, пък за расовите особености да не говорим! Когато моите деца бяха бебета по таблиците за дължина бяха в интервала на по-дългите, а за тегло на по-леките, дори понякога излизаха извън нормалното. Добре че не съм се вторачвала, защото таблиците бяха остаряли, защото са правени в едни други времена, сигурно по времето на нашите родители.

Ивет Лалове е дългокрака, и както виждаш е с малко дупе и гърди, Трой! Нали си говорехме за пропорции и окомплектоване на белези, ето ти пример с нея!  Wink

# 746
И мен много ме е яд на тези таблици в докторските учебници от 60те години.  Close особено като се опитват да пъхнат детето ми в тях.

# 747

Не съм казала все пак, че всички, които се ограничават са зли по default Laughing Но не може да отречеш, че не са изключение. Сигурно има и такива, за които е удоволствие да се ограничават, както и има много такива, които не го преживяват чак толкова, даже хич.

Напротив, твърдя че не са изключение. Тези които винаги са си слаби просто не мислят за храна. Хранят се защото трябва, разбира се имат си вкусове и предпочитания.
За какво ограничаване говориш? Аз по-назад писах. Вечерям без абсолютно никакви ограничения, през деня или ям нещо малко или не ям нищо. Буквално нищо, не на ужким. Не пия сокове и безалкохолни, не ям солети и всякакви подобни неща. Не ям и плодове. Най-много череши и кайсии, но я ми се събира 1 кило на година, я не. И това всичкото не е от ограничение. Толкова ми се яде и толкова ям. Всичките ми роднини по женска линия са същите, имам и такива приятелки. Тези на които им се налага да се ограничават се люшкат между отслабване и напълняване. На мене самата ако ми се налага да се ограничавам сигурно няма да успея. След като не мога да спра цигарите ...

Аз вече се обърках. Беше за жена, която драстично е променила външността си и това повлияло на отношението на мъжа й към нея. Коя била в хармония със себе си и коя злобеела от глад няма никакво  значение.

# 748
Ивет Лалове е дългокрака, и както виждаш е с малко дупе и гърди, Трой! Нали си говорехме за пропорции и окомплектоване на белези, ето ти пример с нея!  Wink

Ивет Лалова е 165-168 см  Simple Smile чак пък дългокрака не е, просто е пропорционална и малко дупе е силно казано защото си е съвсем женствена из отзад Simple Smile Laughing И няма да видиш лекоатлетка с големи цици, и ето тези имат малки задници, ама при тях не е нормално Wink

Скрит текст:

# 749
  • София
Защо слабите трябва да не обичат храна или да се ограничават? Всичко е до ген и метаболизъм, едни хора трябва да се ограничават, за да са слаби, други могат да се хранят нормално (нормално не включва 500 гр мазнини дневно, нито по един тутманик на ден)

Общи условия

Активация на акаунт