Зависимости между любовта и външния вид

• 92 456
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 720
Прекрасна е  Ивет Лалова. Това, което имах предвид, но явно не стана ясно, че представите на всеки за нормално са различни. Ако жена цял живот е била в съотношение -120, то сигурно ако стане в съотношение -110, ще смята, че е ужасна. Но ако си се е носил дълго време в съотношение 100-105, то е съвсем естествено да смята, че може и да спортува на тези килограми без ставите да се натоварят излишно.

# 721
  • София
Прекрасна е  Ивет Лалова. Това, което имах предвид, но явно не стана ясно, че представите на всеки за нормално са различни. Ако жена цял живот е била в съотношение -120, то сигурно ако стане в съотношение -110, ще смята, че е ужасна. Но ако си се е носил дълго време в съотношение 100-105, то е съвсем естествено да смята, че може и да спортува на тези килограми без ставите да се натоварят излишно.
Така е, въпросът е колко над твоята норма си. А тези съотношения и правила за всички са много относителни.

# 722
Така е, въпросът е колко над твоята норма си. А тези съотношения и правила за всички са много относителни.

Разбира се. Според формулата -100, аз трябва да тежа 73 кг.  Shocked И като бременна не съм била толкова.
Тежестта и структурата на костната система също е от значение.

# 723

Аз съм с съотношение 90 и нещо, но съм доста далеч от трътла и определено нямам проблеми с ставите Simple Smile Отделно, че цял живот съм спортувала активно и килограмите ми определено са подвеждащи Simple Smile

# 724

Едната се влюби в един мухльо, който не и обърна внимание защото е дебела и тя реши да отслабне, а на другата мъжът и взе да кръшка с една засукана мадама и тя взе  Peace

и мъжете обърнаха ли им внимание, и на едната и на другата?
Ясно е че за тяхе  по-добре да са слаби, това не се коментира, въпроса е дали мъжета са започнали да ги харесват?

# 725

Едната се влюби в един мухльо, който не и обърна внимание защото е дебела и тя реши да отслабне, а на другата мъжът и взе да кръшка с една засукана мадама и тя взе  Peace

и мъжете обърнаха ли им внимание, и на едната и на другата?
Ясно е че за тяхе  по-добре да са слаби, това не се коментира, въпроса е дали мъжета са започнали да ги харесват?

В интерес на истината, тази която беше влюбена в мухльото и порастна самочуствието ( не в лошия смисъл на думата) и осъзна, че е мухльо и повече не му обърна внимание, а другата си запази съпруга.
И двете страдаха от липса на самочуствие, но след като отслабнаха почнаха да гледат на себе си по съвсем друг начин. Съжалявам че не мога да пусна снимки за да видите за каква разлика става въпрос!
От едната снимка ви гледа дебела и занемарена млада жена облечена с дълга и безформена пола, а на другата изискана жена с скъп тоалет и усмивка на лицето.

# 726
Напълно ти вярвам че разликата е огромна. Но и това което пишеш означава, че външния вид не може да промени никой мухльо, а мъжът на другата надали заради нейните свалени кг е останал при нея, явно има и др. причина.

А вие започнахте да пишете и за мускулна и костна маса, така може и да се стигне до извод че не може всички жени да са 160/50 кг. И че има част ген и наследственост. И че тези които са повече от 50 кг, може и кокалите и мускулите повечко да им тежат.

# 727
  • София

Аз съм с съотношение 90 и нещо, но съм доста далеч от трътла и определено нямам проблеми с ставите Simple Smile Отделно, че цял живот съм спортувала активно и килограмите ми определено са подвеждащи Simple Smile

Познавам жени, които с моя ръст и на вид изглеждащи подобно на мен са с по 10 кг повече, то е до тежест на костите и много други неща. Затова човек гледа спрямо себе си, а не по някакви универсални таблици, според които аз трябва да съм с тегло под нормата.

# 728
Тая тема като ученически лексикон стана. Колко тежиш, а най-добрата ти приятелка....Колко гаджета има едната, а другата. Едната много, ама мухльовци....
Според мен зависимости между любовта и външния вид има най-вече, когато промяната във външния вид на един от партньорите го прави кисел, мърморещ, мнителен, нехаресващ се.
Мъжете много по-малко обръщат внимание на килограмите, отколкото жените помежду си раздуват темата.
Този подфорум направо може да нанесе вреди на  все още търсещи се хора. Ще вземе тук някое младо момиче да повярва, че ако роди едно, две или не дай си Боже три деца, автоматично ще я разлюбят. То и въобще как ще и направят след първото други деца Laughing

# 729
То и въобще как ще и направят след първото други деца Laughing

от въздуха,случайно могат да се появят и другите Simple Smile

# 730
Тая тема като ученически лексикон стана. Колко тежиш, а най-добрата ти приятелка....Колко гаджета има едната, а другата. Едната много, ама мухльовци....
Според мен зависимости между любовта и външния вид има най-вече, когато промяната във външния вид на един от партньорите го прави кисел, мърморещ, мнителен, нехаресващ се.
Мъжете много по-малко обръщат внимание на килограмите, отколкото жените помежду си раздуват темата.
Този подфорум направо може да нанесе вреди на  все още търсещи се хора. Ще вземе тук някое младо момиче да повярва, че ако роди едно, две или не дай си Боже три деца, автоматично ще я разлюбят. То и въобще как ще и направят след първото други деца Laughing

Я си представи, че мъжът ти е пич и половина, който се грижи за себе си, а ти си баба цоцолана в безформени дълги поли ... мен поне ще ме е срам да излизам с мъжът си от страх да не го срамя пред хората ...  Mr. Green
Кой каквото си иска да мисли, но за мен е факт, че външния вид играе огромна роля  Peace

# 731
  • София
Не е виновен подфорума, че има мъже като описания в първи пост. Тях наистина ги има. За останалите в някаква степен външността е важна, доколкото е част от личността, малко мъже обичат жената, с която са от блондинка да стане брюнетка или да прави такива кардинални промени като цяло, не е защото е лошо да си блондинка или брюнетка, просто не обичат такива промени.

А ако момичето, което чете тук смята, че като роди 3 деца ще бъде невероятно атрактивна, ако е с 30 кг в плюс обичайното си тегло ще е лъжа. Дори за самата бременност не е хубаво да се качат толкова килограми.

Та няма какво да се сърдим на коментарите тук и през страница някой да се чувства засегнат и то безпричинно.

# 732
Надали жена ще е невероятно атрактивна, ако качи 30 килограма, но ако си мисли, че да си атрактивен е основна житейска изява на жената, в един момент няма как да не се разочарова.
Човек трябва да се съизмерва с хората, които харесва и които го обичат. Някои жени ги харесват именно, защото са с дълги поли и леко цигански вид и дори и 20 килограма да свалят, ако се сложат с къса рокля и си направят косата прекалено изискано, могат да останат разочаровани. Така, че ако си харесал мъж като описания в първия пост, може би наистина трябва да имаш поводи за притеснение или пък да ,убеждаваш околните, че трябва да имат.

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 14:26 от valerie

# 733
За голямо съжаление когато се става въпрос за отношения между мъж и жена, то те се базират имено на атрактивността Wink

# 734

Я си представи, че мъжът ти е пич и половина, който се грижи за себе си, а ти си баба цоцолана в безформени дълги поли ... мен поне ще ме е срам да излизам с мъжът си от страх да не го срамя пред хората ...  Mr. Green
Кой каквото си иска да мисли, но за мен е факт, че външния вид играе огромна роля  Peace

Няма какво да си го представям - примери около мен такива бол. Не точно с баба цоцолана с безформени поли, но на поддържани мъже със симпатично окръглена нежна половинка. Щастливи са си хората. И жените им са много по-лъчзарни от намръщените скочубри, които не смеят да изядат долната част на маруленото листо, за да не качат. Честно казано откровено завиждам на хората с 3-5-10 кг отгоре, които са в мир със себе си и едно парче торта/бира с картофки и т.н. за тях не е празник или свободния ден от режима. А тези, които са кльощи и тези храни не им се лепят никога, откровено са ми в черния списък  Mr. Green

Външният вид може и да играе роля, докато не разбереш, че мъжът ти изневерявя с по-грозна, по-стара и по-дебела жена. Че и такива случаи има колкото щеш. Някой по-напред каза, че слабото тяло не гарантира щастие. Красотата - също.

Общи условия

Активация на акаунт