Зависимости между любовта и външния вид

• 93 480
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Вечеряме си ние по другарско му няколко семейни двойки и в разговора се намесва външният вид на определена булка, която след три раждания през 12-14 месеца била, цитирам: "тотална щета", а мъжът й, милият, той какво да прави, лесно ли му било, охладнял бил...? И пр., и пр.
Та мисля си аз- така ли се променят чувствата на партньорите едни към друг с увеличение на килограмите, целулита и бирените коремчета? При всеки ли е така, или трябва да си по-първичен, за да разлюбиш майката на трите си деца, защото имала "два ката корем и цици до пъпа" /последното отново е цитат от  колоритното описание/? Или да се разведа с мъжа си, защото оплешивява и вероятно след някой и друга година ще му се появят косми в ушите? И изобщо имало ли е любов, там където няколко кила отгоре у партньора ти те правят нещастен?

Горкият мъж! Вместо да се самосъжалява и да охладнява към съпругата си, то веднага да приготви една "скромна" сума(ако няма налична, то незабавно да изтегли заем) и на бегом да заведе жена си при доктор Енчев да поправя "щетите"!

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 01:11 от desy_net

# 151
Гадно, но не е голямо изключение и жените би трябвало да го знаят. Никой не го защитава, но не е станала голяма работа. Споделил с приятел, от къде да знае, че ще стигне до бгмама?

Докато има жени, които мислят така, ще има и лекета като този мъж.

# 152
За нормална връзка, особено когато партьорите имат общо минало, преживели са заедно и радост, и тъга, външният вид не е важен за любовта, даже и за сексуалното привличане не е толкова важен.
3 деца едно след друго са голям стрес, разбира се, че ще е променена жената, но е напълно възможно да влезе във форма като й попремине изтощението от ражданията и гледането на бебетата.
Отношение като на този човек, който си позволява да използва "тотална щета" за живи същества, със сигурност действа попарващо върху любовта. Даже жената да го е харесала с просташките му шегички, надали й е приятно простотията да се сипе върху нейната глава.
Да беше си взел булка със застраховка против щети, мисля, че по-скъпите надуваеми кукли имат.

# 153
  • Насред хаоса
А аз, да ви кажа, винаги съм се чудела как разни смотльовци и не само невзрачни, ами и направо грозновати мъже, имат безкрай претенции към вида на жените.
Оооооооо, не само, че не страдат от комплекси, ми демонстрират и завидно самочувствие, мятайки погледи тип "ш'та скъсам, маце".  Tired Вместо да се погледнат в правилното огледало, да се срамуват и да ходят да се скрият, както се изисква от жените.

# 154
  • София
Тези със застраховките не се занимават с мухльовци като този, че и да раждат три деца от него. Ако разбера, че моят мъж е казал такова нещо за мен пред трети лица, или е пригласял на мъж, който се е изразил така за жена си, много ще ми падне в очите. Баси жалкият разговор се е провел!

# 155
Може би зависи от самочувствието на този променения, така е.Човек ако се харесва сам наистина има излъчване и се харесва и на другите.Но аз за себе си мога да кажа че 3 кг да кача и не се харесвам.За това не го допускам.Заради себе си, за да се харесвам и да мога с удоволствие да пробвам рокли по магазините които ми стоят добре. Laughing Heart Eyes Чак след това заради хората и мнението им, било мъже или жени.Моето мнение и самочувствие са си най важни  Wink

При мен е същото . Peace

# 156
Четейки разни .......повърхностни коментари, направо се чувствам благословена, че хората около мен умеят да виждат доста под повърхността.

Иначе, в такива теми все започвам да се чудя как не са направили някъде едно "Белене" и там да натирят всички грозни, ниски, дебели, куци, сакати и прочие нелицеприятни ви хора.Тъй де, да не ви пречат на съвършеното съществуване.    Laughing
Интересно, колко  мозък трябва да има човек, че за него най-важното нещо да е опаковката, а да му е все едно какво е съдържанието.   Grinning

# 157
  • София
освен другото, зависи и дали човек е все още на пазара в търсене на партньор. Женените може да мрънкат, дори да кръшкат, но с времето са свикналли с промяната. Хората, които не са се женили или са разведени нормално се впечатляват първо и основно от външността, все пак сексуалното привличане е първично при загаджването.

# 158
Като бях бременна втория път, си мислех, че страшно съм се разхубавила и си ходех с едно самочувствие като принцеса - прически, тоалетчета, даже не се гримирах, защото и без грим си бях хубава.
Един ден отивам да си купя гащи и продавачът ми предлага някакви гигантски. Погледнах го много укорително и "Господине! Объркали сте се нещо, аз за себе си ги купувам, не за баба ми!", а човекът "Ъъъ, аз за после ви предлагам, като наедрете, сега си изглеждате добре... наистина...". Наскоро си погледнах снимки от този период и установих, че съм живяла в заблуждение - такова кръгло лице - като месечина, което никак не се връзваше с френското каре и бритончето. Очичките едни присвити и подути - като на китайче, съвсем с други очи се видях  Simple Smile

# 159
Когато си в търсене на партньор, нормално е външният вид да те впечатли до някаква степен.Все пак не познаваш човека.... Проблемът е, че след като си го опознал, опаковката продължава да е водеща, а съдържанието без особено значение.
Но, когато си избрал вече някого, и особено след 3 деца, някак е супер елементарно да зачеркнеш този човек, само защото не е вече такъв, както при запознанството.
Човек се променя.И дори на двайсет да е изглеждал като фотомодел, с течение на времето, въпреки всичката измислена козметика и начини на поддръжка, на 35, 40 и нагоре визията на фотомодел остава само в мечтите.
Така че, ако някой очаква партньорът му на 50 примерно да изглежда така , както в деня на загаджаването , има да си чака.     Laughing

# 160
Гадно, но не е голямо изключение и жените би трябвало да го знаят. Никой не го защитава, но не е станала голяма работа. Споделил с приятел, от къде да знае, че ще стигне до бгмама?

Аха, казваш с добра мисъл можем да им променим природата.

# 161
Но, когато си избрал вече някого, и особено след 3 деца, някак е супер елементарно да зачеркнеш този човек, само защото не е вече такъв, както при запознанството.

Не знам на този човек какви точно са му били критериите при избор на съпруга, но може да я е избрал, точно защото е искал 3 деца едно след друго и да е усетил, че тази е склонна да му изпълни мечтата. Има всякакви болни мозъци, не твърдя, че този е такъв, но е възможно да има и такива.

# 162
  • Варна
"Тотална щета" е "любимият" ми паразит. Само много интелектуално надарени личности го използват.

Значи, толкоз да съм проста! ooooh! За пръв път го чувам този израз. Дори не знам какво значи, схванах за какво става дума от контекста. Откъде им идват на ума такива простотии!?

# 163

Аха, казваш с добра мисъл можем да им променим природата.

Каква природа набъркваш тук? Става въпрос за възпитание, нагласа, уважение, светоусещане. Докато има жени, които приемат изказването за нормално, ще има и плазмодии, които ще си го позволяват. Този се е размниожил даже, а би трябвало видът му лека полека да отмре...

# 164
Добре, Кинче.

Общи условия

Активация на акаунт