Зависимости между любовта и външния вид

• 92 538
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз пък не мисля, че жените, които качват по много килограми по време на бременност по принцип са слаби /от личен опит и наблюдения/. Малко вероятно ми се струва мъж да е имал фиданка до себе си и след като е станал баща на едно, две деца да се е сдобил с глиган Simple Smile
Рядкост е, но има и такива случаи. Една позната беше със съвършено тяло, но след раждането остана 30+ за доста години. Накрая отслабна, но въпреки това беше шок.

Никой да не пипа яхнията, тутманика и пържаните филии! Достатъчно е да се обере от менюто боклучавата храна и напитки, и ако ще по две чинии яхния с хляб да омете човек, пак ще е по-добре от това да пие газирано, алкохол, фабрични сокове и да крупа солети и пр. бъзикни, и да се залъгва, че ще отслабне. Една чаша газирана напитка е като две супени лъжици захар в чаша вода - аз само гато си го помисля колко е сладко, и ми загорчава в устата. И на тутманика нищо му няма, стига човек да не омете половин тава.
За яхнията мога да се съглася ако е сготвена с лъжица зехтин, тутманиците и пържените филии са мазни, няма как да не са. За фабричните боклуци е ясно, но две чинии с две филии хляб- защо?

# 511

Аз съм от хората, които пълнеят сравнително бързо, защото цял живот съм тренирала интензивно и като спреш почваш да пълнееш веднага. Сега ми коства доста ограничения за да поддържам нормално тегло без да спортувам много.

Няма такава зависмост! Аз също съм тренирала активно, но от 8 клас до сега не съм качила и едно кило.
На скоро имахме среща на класа и от жените имахме само 2-3 надебелели , но всички останали бяха слаби и с запазени фигури като на млади жени.

# 512
  • София
Трой, за колко годишни жени говорим? Ако не е неудобно да попитам?

Бискара, ама ти за менопауза говориш.
Това няма общо с нищо изкуствено, съвсем естествен процес е.

# 513
Определено за жени над 37 Simple Smile

# 514
  • София
Тогава не употребявай "като на млади жени" Simple Smile
Това са млади жени Simple Smile

# 515
Ами тогава като 20 годишни жени Simple Smile

# 516
добре де, кажете ми като на неразбиращ - откъде ще дойдат излишните килограми, ако няма излишни калории  newsm78

наистина не схващам. не мога и да си го представя дори. не съм виждала пълен гладуващ. изглежда ми просто - малко калории - малко килограми  Peace.

# 517

Именно затова се препоръчва хранене по 4-5 пъти дневно, на малки порции.
От една страна не се разширява стомахът, от друга - обработва пълноценно подадената храна и усвоява.

Аз ям средно един път и половина на ден.  Laughing Т.е. винаги вечерям и понякога ям през деня, но не е сигурно и обикновено е нещо много малко, но може и да е някой мазен бюрек. Вечер - пълна програма, включително напоследък и бира. Стомахът ми е залепнал за гърба. Цял живот съм била така, бирата я добавих напоследък, преди беше вино.

# 518
Ами, аз като започнах да отслабвам и не се получаваше, се установи, че приемам малко калории. организмът влиза в режим, при който си пази всичко, метаболизмът се забавя, отслабването се стопира. Така че не е чак толкова просто, има основни принципи, които трябва да се спазват.

# 519
добре де, кажете ми като на неразбиращ - откъде ще дойдат излишните килограми, ако няма излишни калории  newsm78

наистина не схващам. не мога и да си го представя дори. не съм виждала пълен гладуващ. изглежда ми просто - малко калории - малко килограми  Peace.

По назад някой го написа, но ме мързи да гледам кой Simple Smile
Процента на тези които са пълни в резултат на хормони или нещо друго е много малък! Всичко друго е яко плюскане  Mr. Green Peace

# 520
  • Пловдив
Ами усвояваш и неща, които иначе не усвояваш. Знам ли и аз.
В 8 клас влязох в болницата 45 кг. След 2 месеца вече бях 51. Не съм преяждала, то и нямаше как - болнична храна, а аз ужасно капризна. Е обездвижена значително. И яко тъпкана с кортизон или нещо производно.

# 521

По назад някой го написа, но ме мързи да гледам кой Simple Smile
Процента на тези които са пълни в резултат на хормони или нещо друго е много малък! Всичко друго е яко плюскане  Mr. Green Peace

аз го написах поне няколко пъти това  Simple Smile - че истински болестните състояния са много малък % от случаите.

но чета  - ей така пълнеели, от нищо. как бе, хора, как? и аз като онази реклама за цифровизацията Mr. Green

# 522
Обратното - да ядеш и да не пълнееш е много вероятно и често срещано, но да дебелееш от нищо е много рядко. Свекърва ми все се оплаква, че не е хапнала нищо цял ден, но от щитовидната жлеза пълнее и докато ми се оплаква веднъж изяде едно пиле пред очите ми. Плюскат и лъжат себе си, в главата е всичко.

# 523

Аз съм от хората, които пълнеят сравнително бързо, защото цял живот съм тренирала интензивно и като спреш почваш да пълнееш веднага. Сега ми коства доста ограничения за да поддържам нормално тегло без да спортувам много.

Няма такава зависмост! Аз също съм тренирала активно, но от 8 клас до сега не съм качила и едно кило.

Тренирам от 7 годишна, професионално 6 пъти в седмица, така до студентските години някъде.  Като спрях качих едно 7-8 кила. После беше бая зор да ги смъкна.  Сега поддържам.
Дори 7ми класми се наложи да не играя 9 месеца, и веднага качих чувствително, дори стрии имам от тогава.
И не съм единствения пример, около мен много жени, които преди се състезаваха, като спряха и качиха. Без да намесвам бременост и други фактори. Но все още има мускулна маса.  Laughing
Организми всякакви.
Защо да лъжа   Laughing Приеми, че има и други хора и се радвай, че ти не качваш.

# 524
Тренирам от 7 годишна, професионално 6 пъти в седмица, така до студентските години някъде.  Като спрях качих едно 7-8 кила. После беше бая зор да ги смъкна.  Сега поддържам.
Дори 7ми класми се наложи да не играя 9 месеца, и веднага качих чувствително, дори стрии имам от тогава.
И не съм единствения пример, около мен много жени, които преди се състезаваха, като спряха и качиха. Без да намесвам бременост и други фактори. Но все още има мускулна маса.  Laughing
Организми всякакви.
Защо да лъжа   Laughing Приеми, че има и други хора и се радвай, че ти не качваш.

А с яденето как си? Защото и мъжът ми е бивш професионален спортист и все разправя, че като спре да тренира качва, но той всъщност се храни като че ли е 16 годишен и има ежедневни триразови тренировки. Навик предполагам. И всичките му приятели бивши спортисти са така. Като седнат на маса нямат спирачки. Няма как да се пълнее от това, че си спортувал някога, от манджата се пълнее и от спирането й се слабее. Много ясно, че като не тренираш активно трябва да ядеш много по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт