Зависимости между любовта и външния вид

• 92 478
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Благодаря ти.
Точно това се старая да правя. Но ми коства много усилия и нерви се оказва.
И ми се струва, е ощетява отношенията ми с детето.
Както и да е, много благодаря още веднъж.
Не е лесно да си майка, винаги ти си лоша, не се притеснявай, няма начин твоето дете да се почувства необичано. По- сложни са нещата при анорексията. Не е като всеки, който е накаран насила да си напише домашното да се фрустрира завинаги, крехка е детската психика, ама не чак толкова.

при такива баби на децата се обяснява, че бабите много ги обичат, но тъй като те самите са израснали в други времена, изразяваат обичта си чрез предлагане и тъпчене с храна. Което пък, е нездравословно, обаче бабите няма да го разберат, защото те си имат своите вярвания, но ние имаме по-съвременен поглед върху храненето и здравето, затова детето съвсем спокойно и с право може да откаже храна, независимо какви уговорки и трикове прилага бабата. Важното е детето да усеща "гръб" от майка си, че постъпва правилно, независимо какво казват или правят бабите.
При нас това свърши работа. Не че бабите са се отказали, но децата са доста последователни в отказите да бъдат тъпкани и бабите щат-нещат се примиряват. Не че моите не са едни малки хали - след тях кладилникът е като пометен от торнадо, а дрехите окъсяват сякаш за една нощ.

Това е много добра стратегия. Иначе детето вижда колко е важно за баба, не може да го формулира съзнателно, но и не може да откаже храна, за да не я разочарова.

# 616
  • София
Благодаря ти , Андариел.

Така, така, това с домашните ми подейства добре Simple Smile То само домашните да бяха, разправиите са за всяко нещо, къпане, миене на зъбите, дрехи, но понеже аз се тревожа за теглото, явно съм съм се фустрирала доста и накрая аз ще се комплексирам.
Аз съм по обясненията и съм провела този разговор за бабите, ама засега не помага.
Надявам се за в бъдеще да видя резултата Simple Smile

# 617
BMI не е лъжлив индекс, защото не пренрира да показва нещо различно от здравословното тегло, не случайно границите са доста широки. А нездравословното тегло може да не е от сланина и пак да е незадравословно.
Но аз знам, че не обичате да мислите, а да се перчите с разни обиколки. Никой не трябва да тежи 100 кила, независимо с какъв произход са те. И докато дебелият има шанс да отслабне, но не знам какво става с анаболните свини, преждевремноо оплешивели, с гадни пъпки по тялото и импотентност.

Не видях някой да се перчи с обиколки или да говори за анаболни свине. И защо 100 кг? Става дума ето за това.

# 618
  • София
що не я оставиш малко? какво толкова, че не си измила зъбите една вечер или не се е изкъпала! Нещо започваш много да се тревожиш и нервираш, а това ще ви се отрази зле на отношенията, а едва ли си заслужава заради точно тези неща. Така като чета написаното от теб, все се ядосваш за дреболии, детето не създава някакви драстични проблеми, а просто се държи като дете! За домашните е малко кофти, че е краят на учебната година, но единственото, което можеш да направиш е да я помолиш да се мобилизира още малко, а после идва ваканция и няма да я закачаш за никакво учене. Писна им на децата, изморени са вече..

# 619
  • София
Да, наистина.  Имаме нужда и двете от релакс.
Добре, че се стопли времето, ще го ударим на маане на гащи.
Благодаря ти още веднъж. Simple Smile

Третият, тази е абсолютно в едно и също състояние, но с различни гащи и светлина и разстояние от фотоапарата.

# 620
нейното е малко, не е ученичка.  мисля, че не е израснала бебешката пухкавост още, много е сладка, мекичка и мирише прекрасно Laughing дори синът ми спа при нея Twisted Evil

какво да кажем за нашите деца и колко са изморени, на вас ви свършва учебната година, а моето е на училище до 19 юли/да, юЛи, правилно четете Mr. Green/

----------
The_Third - направо между двете имам чувството за  визуална разлика от едно десетина килограма....

# 621
Не мисля, погледни и ръката и корема.

# 622
Малко задържане на вода + солидно гълтане като за снимка.

# 623
каква задръжка на вода.... лявата според мен има секси дръжки, изразено натрупване в областта на  корема, масивно коляно, мощни бедра и прасци....

# 624
  • София
Не мисля, погледни и ръката и корема.
Много внимателно гледам даже.
Зрителна измама е това.

На едната снимка е малко по-тъмна, ръката е на кръста, не отпусната, отделно гащите и потниците и отделно разстоянието- на едната изглежда с по-дълги крака, защото не са отрязани.

Мъже.

# 625
каква задръжка на вода.... лявата според мен има секси дръжки, изразено натрупване в областта на  корема, масивно коляно, мощни бедра и прасци....

Въпрос на ракурс и на размер на бельо.

# 626
Ееее ай стига де Simple Smile и я сложете очилата Simple Smile Има си съвсем явна разлика и това съвсем не е оптическа измама .

# 627
Ето още една с еднакви гащи.

# 628
  • София
Тази с еднаквите гащи ако се е млатила цяла година за този ефект...

Всъщност гледам по фитнесите как процедират, като дойде жена с наднормено тегло не и казват, че трябва първо да отслабне, а веднага я слагат да тренира. И не само това, но и с тежести, няма да забравя едно момите как правеше клекове с гири от по 15 кг. И едно, че това са сигурни травми, второ сланината стане ли на мускул ужаса става двоен.

# 629
  • София
Абсолютно същата работа.
Разкрачена с прибрана коса, на едната, на другата прибрани бедра и пусната коса.
Ама иначе не виждам никаква разлика аз.

Общи условия

Активация на акаунт