Зависимости между любовта и външния вид

• 92 386
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 930
Закуската е най- важното ядене за деня, питай който си искаш специалист по хранене Wink
Препоръчително е хранене в 8, 10 , 12, 16, 19 часа.
Аз се храня така:
8ч - основно хранене закуска
10-11ч пакет солети или нещо друго за гризане (сори, обаче от ябълки и моркови огладнявам точно за 10 мин, дори да не съм била гладна, когато съм ги яла)
13ч - основно хранене обяд
15-16ч отново гризини
19ч - основно хранене вечеря
22-23ч - евентуално мюсли с кисело мляко.

Тези плодове, дето ги препоръчвате за междинно хранене, на мен ми докарват неприятни киселини. Считам, че нямам ензимни проблеми, просто по-бързо обменям веществата. Ако вие нямате киселини от ядене на ябълки в 10 и в 15ч, вече не знам. За протокола, моят ИТМ според този сайт е 16,98 и се водя с ниско тегло.

# 931
  • София

Иначе и аз мисля, че е важно как изглежда човек, външността е част от нас, състоянието на тялото ни често е и състояние на духа, и не виждам нищо лошо в това.
Аз като се сещам колко щастлива бях след раждането на децата, някаква невероятна еуфория, мислех, че летя,...не можех даже да спя от щастие, честно.... Тялото ми е трябвало перфектно да е в онези моменти. Иначе и аз смятам, че външността има значение.
Тялото ти е било перфектно за случая  Wink След 30 години със сигурност няма да изглеждам като сега, както и сега не изглеждам както, когато бях на 16, но това са естествени неща, не пречат на щастието и любовта  Grinning Виж ако внезапно и трайно кача 20- 30 и тн кг няма да се чувствам добре, все едно дали някой ще ме гледа влюбено. Има промени, които са в наша власт и други, които не са.

ПП Но отдавна не сме си потвърждавали, че репликата за щетата е нечовешка простотия и не прочетох някой до тук да я намира за нещо друго.

бонбонбон На мен ми няма нищо от плодове между храненията (не, че правя това непрекъснато), но на гладно не бих могла да ям плод. Вероятно бързо смилаш храната и затова така се получава при теб.

# 932
  • София
въх, що не си мълчах! сега на някоя като не й се надигне тутманикът, и ще ме изкара виновна!

newsm78 Двайсет кила някак не ги виждам как могат да се вдигнат внезапно, пък ако ще от сутрин до вечер да не спира да яде.

# 933

Представям си как в момента безброй мами, у нас и в чужбина, месят ли месят тутманик по рецептата на Анди.  Joy

Тя е точно за такива като мен тая рецепта , дето приготвянето на храна хич не ги влече . Sunglasses
Бърза и лесна ! Peace

бонбонбон , тоя сайт и мен ме изкара с ниско тегло  Crazy, пък аз в момента хич не съм . Mr. Green
Нормално да , но не и ниско . Peace

# 934
  • София
Според същия сайт, моето идеално тегло е с тринайсет кила над обичайното ми.

# 935

Айви, количеството, описано от Християния е много за човек, който иска да отслабва. Това, което си описала, е много хубаво за поддържане на определено тегло, но за сваляне си иска рязане. На количества. В началото си полугладен, после стомахът ти се свива и свикваш - колкото по-малко, толкова по-малко. Няма нужда на теб да го обясняваме. И няма нужда да се залита в крайности и да се яде по половин маруля на 24 часа, но когато има да се свалят немалко килограми, първо идва намаляването на храната - не само на едно ядене, но и като цялостен обем за денонощие/седмица.  

# 936
  • София

newsm78 Двайсет кила някак не ги виждам как могат да се вдигнат внезапно, пък ако ще от сутрин до вечер да не спира да яде.
Има варианти, от бременност до хормони, плюс ядене от сутрин до вечер. И хайде, да не е внезапно, но все си мисля, че някой ще те спре междувременно ако не е внезапно.

# 937
Темата така или иначе тотално замина в 9 глуха Simple Smile и за  да разсея малко духовете едно страхотно видео на 2 деца на 8 и 12 Simple Smile или бяха на толкова по едно време  Mr. Green

http://youtu.be/uxdUuk_l2Lk

http://youtu.be/7_aJHJdCHAo

# 938
Според същия сайт, моето идеално тегло е с тринайсет кила над обичайното ми.
И моето е 13кг под нормата, сега обърнах внимание на тази опция.

# 939
Само докато четох тук някои примерни диетични менюта и качих поне две кила! Аз съм 50 кг./162 см. За поддържането на това тегло дневно ми е необходимо около 400-500 гр. храна. Все едно каква. Първо хранене - към 14-15 часа, основно - около 20 часа. Така съм от 16-годишна и все съм си била с тия килограми и тия мерки /освен по време на бременност/. Киселини имам само от чесън. Не спортувам, но съм физически активна /поради многото дневни задачи винаги всичко правя много бързо/.
Обичам баница. За една такава ползвам следните продукти: кори 500 гр, яйца - 8 бр, сирене - 500 гр, масло 100 гр., газирана вода - 400 мл. - излизат 6-8 порции.
Само от мисълта за обилна закуска и получавам неприятни позиви за повръщане.
Веднъж бях надебеляла /около 8-10 кила неусетно се бяха трупнали/, вече бях навършила заветните 40 г. и според много мои приятелки, с  каквито килограми влезеш в четиридесетте, с тях ще си останеш до края. Ама аз се заинатих - три месеца на ябълки, айран, кашкавал, сирене, печено или варено месо и естествено вино вечер. Но не всичко това наведнъж, а в следната схема: към обяд две ябълки и литър айран /с повечко сол/, вечер - 50 гр. кашкавал/сирене и понякога 50 гр. месо + половин бутилка бяло вино с много лед. Цялото това великолепие в съчетание с бързо ходене пеш по 1 ч. дневно и леки упражнения пак по толкова, но разпределени в целия ден.
Имам една приятелка, която, откакто я помня, все е на диети. Уж нищо не яде, но като седнем в заведение от "дай да ти опитам манджата", май изяжда повече от цялата компания общо. Е, как да й повярвам, че хем не яде, хем не може да отслабне?
За мен няма оправдание за пълнота, освен ако не става дума за здравословен проблем. И никой не може да ме убеди, че джънк-фуд е причина за наднормено тегло. Ако човек изяжда дневно по един пакет чипс /и нищо друго/, не само че няма да надебелее, но и ще отстлабне драстично. Съвсем друг е въпросът как това би се отразило на здравето му в далечното бъдеще. Но е факт, че от 100 гр. зрънчо дневно няма как да станеш сто кила, ако това е единствената ти храна за деня.

# 940
И никой не може да ме убеди, че джънк-фуд е причина за наднормено тегло. Ако човек изяжда дневно по един пакет чипс /и нищо друго/, не само че няма да надебелее, но и ще отстлабне драстично. Съвсем друг е въпросът как това би се отразило на здравето му в далечното бъдеще. Но е факт, че от 100 гр. зрънчо дневно няма как да станеш сто кила, ако това е единствената ти храна за деня.
Абсолютно вярно  bouquet Като гимназистка в компанията ми имаше едно момиче, което се жалваше в следния стил: "Ох, изядох една вафла днес, ще надебелея". Буквално! И аз един ден й казах направо, че няма как от 30 гр. вафла да качи 10 кила сланини. Просто няма как да стане. Смешното е, че това момиче беше в паралелка биология и химия и искаше да учи медицина, а не можеше да върже 2+2=4, когато става дума за хранене, диети и слабеене.

# 941
 baibibi  това, което за теб е нормално за мен е абсолютно ненормално. Но щом се чувстваш добре ок. Само че тези изрази, че са глупости това, че се надебелява от джънк фуд, приемете че има и други хора. За мен това количество храна е много малко, само една салата ми е 400гр. Аз ако не ям до 2 следобед нищо редовно, ще припадна. Имам ниско кръвно най - малкото.
От вафли можеш и да не пълнееш, ама ако ядеш само вафли с години, не знам какво ще стане с тялото ти.

Повечето тук все не могат да си представят, че има и други хора на този свят, че техният метаболизъм е друг и прочие.
Като цял живот сте слаби, браво. Представете си че на други хора не им е толкова лесно да са слаби, вместо да ги съдите.  ooooh!

# 942
  • София

Като цял живот сте слаби, браво. Представете си че на други хора не им е толкова лесно да са слаби, вместо да ги съдите.  ooooh!
Никой не съди тези, които не са слаби, аз изобщо не мисля, че всяка жена трябва да е слаба. Едни от най- атрактивните жени, които познавам далеч не са слаби, а те са атрактивни за мъжете, разбира се, не само по моя преценка. Та няма нужда една Дженифър Лопез да е постоянно на диета, тя си е красива пищна, с много други е същото, та не гладувайте без нужда.

# 943

Никой не съди тези, които не са слаби, аз изобщо не мисля, че всяка жена трябва да е слаба. Едни от най- атрактивните жени, които познавам далеч не са слаби, а те са атрактивни за мъжете, разбира се, не само по моя преценка. Та няма нужда една Дженифър Лопез да е постоянно на диета, тя си е красива пищна, с много други е същото, та не гладувайте без нужда.

Е, че Дженифър да не би да е пълна? Тя си е съвсем нормално изглеждаща жена с по-пищен задник. Особености на конструкцията. Особено като се има предвИд, че е над 40, има деца, не разбирам какво очаквате - да изглежда като приятелката, показана по-рано (приличаща на 12годишна в тяло).

Тук всички ли са с идеално тяло? Не слаби, 172 размер 36,  Mr. Green а с идеално тяло. Имам много познати, които са слаби, но не изглеждат като модел. Напротив, изглеждат просто.....слаби. Може би българките са по-масово с наистина хубави тела, но тук много рядко виждам жена с хубаво тяло. Иначе слаби колкото искаш. И дебели също. В ежедневИето си срещам просто нормални хора. Много рядко виждам хубаво момиче, още по-рядко хубава жена. Явно много ми е обикновено обкръжението.

# 944
Хахахаха щом и Дженифър Лопес изкарахте дебела и онова създание с тяло на 12 годишна ви е идеала за жена, наистина не знам какво да кажа  Mr. Green

П/с между другото това са мерките на Дженифър

височина 165 см.
гръдна обиколка/талия/ханш 86-66-96.5 см.
55 кг

Общи условия

Активация на акаунт