Зависимости между любовта и външния вид

• 92 413
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 520
С риск да излезе, че защитавам Шантал  Laughing, трябва да призная, че имам ужасно критично око и от тази страна я разбирам. Не е нужно да търсиш, несъвършенствата сами те намират. Но нерядко именно те придават чар.
Mдам.
Вчера се разминах на улицата с една азиатка, краката й бяха с ужасни синини, все едно са я влачили километър. Човещинка дето се вика, всеки може да падне и да се претрепе, но се зачудих защо не се е облякла с панталон или с дълга пола. Просто лепи окото подобно нещо.

Иначе колкото и да е тъжно, кожата на 40 не е като на 20, на 60 пък съвсем, но пък и не е речено, че всеки си е поставил за цел да бъде модна икона или винаги-перфектно-изглеждащ.

пп. номерацията на дрехите по одбре да не я зачекваме изобщо, защото имам чувството, че я слагат едно към гьотере. Имам рокля ХЛ ( на Еспри), която е по малка от подобна на ХМ с размер С (36). Че даже и английски стоки ( за уж едрите англичанки) понякога са едни....да се чудиш ти ли си пораснал с 10 см, или некой си е скъсил метъра при кроенето.

Последна редакция: сб, 18 май 2013, 18:08 от Рокси

# 2 521
  • Варна
Да, да и аз съм за това да се съобразява с годините една жена. Минижуп зависи, може да е стилна рокля, малко над коляното е ок, но не и много късо за жена на 35-40. Както и монокини на морето ми е супер смешно на жена над 30 или по възрастна ако ще и фигурата на модел да има. Не ми е красиво и това е.Има страхотни бански, изрязани, модерни. Аз вече имам нов в бяло и тъмно синъо, открих сезона още преди 2 седмици Simple Smile

# 2 522
Залагам на 16-18.
Чисто естетически девойката от паното на Орлов мост ми допада повече.

да , няма как да е по английската система 10 или 12 ,
може би по американската ....

# 2 523
  • Варна
то аз съм 10-12 на ЮК. Както съм 64 кг на 176 см .Тази е поне 16 според мен Simple Smile
Но това са професионални снимки все пак, обработени.Съгласете се че тази лилава рокля на 16 или 18 няма да стои прекрасно на всяка жена.

# 2 524
то аз съм 10-12 на ЮК. Както съм 64 кг на 176 см .Тази е поне 16 според мен Simple Smile
Но това са професионални снимки все пак, обработени.Съгласете се че тази лилава рокля на 16 или 18 няма да стои прекрасно на всяка жена.

Жената дори не е особено пълна. Просто е пищна и има натрупвания в коремната област. Вие ще я изкарате дебелана. Когато бях пълна първия път, след отказването на цигари, бях с размер 14, изглеждах определено по-пълна; втория път, след раждането, носех 18 размер и бях мнооооого по-пълна от тази жена. Недейте така.

# 2 525
и според мен в никакъв случай не е 10 размер  Peace

жената е пищна хубавелка. много мъже харесват точно такива.

Момичета, става въпрос за 10 американски, не британски. Британски 10 и 12 нося аз, 38 и 40 европейски, 6 и 8 американски. 10 американски отговаря някъде на 44 по европейската номерация. А девойката е красавица и с елегантни крака, та спокойно може  да си носи каквото поиска.

# 2 526
Ъм... през юли навършвам 35, да си изхвърлям ли късите поли, които и без това обличам крайно рядко?  Laughing Или първо да пусна снимка на голите си крака, за да се прецени степента на отпуснатост?  Mr. Green

Без съмнение кожата се променя в недобър план с възрастта, но освен нея има и други фактори, които моооже и да позволят на някого да си ходи по къси поли или голи гърди и след заветните 30.  Wink

# 2 527
# 2 528
Ъм... през юли навършвам 35, да си изхвърлям ли късите поли, които и без това обличам крайно рядко?  Laughing Или първо да пусна снимка на голите си крака, за да се прецени степента на отпуснатост?  Mr. Green

Без съмнение кожата се променя в недобър план с възрастта, но освен нея има и други фактори, които моооже и да позволят на някого да си ходи по къси поли или голи гърди и след заветните 30.  Wink

Давай снимка. Ще гласуваме.  Mr. Green

# 2 529
  • Варна
Абе не става дума за отпуснатост.Има нещо в самото излъчване което се променя след една възраст и някак не стои добре в моите очи.Нелепо ми е.Ако ще да е супер стегната фигура и много секси.

# 2 530
  • Canada
На мен ми е готино да виждам 60 годишни с къси поли.Радва ме фактът, че и на тази възраст една жена може да изглежда добре, особено като правя сравнение със 100 килограмовите 20 годишни.
А това за монокините са глупости. Всеки има право да си се пече на плажа както си иска. Дай като минем 30 и да ходим на плаж забулени, че нито целулит, нито стрии да се виждат и да развалят нечий пейзаж.

# 2 531
Абе не става дума за отпуснатост.Има нещо в самото излъчване което се променя след една възраст и някак не стои добре в моите очи.Нелепо ми е.Ако ще да е супер стегната фигура и много секси.

Това е до ген и до лице, Веси. Има жени, които на 25 изглеждат възрастни хора и други, които и след 30 могат да ги сбъркат с непълнолетни. Важното е лицето да съответства на тялото, точно като излъчване.

Га му е било времето, съм давала.  Mr. Green

# 2 532

Ами какво да ти предложа, освен да се замразиш на 39. За съжаление, всички остаряваме. А излъчването зависи от човека. Не от възрастта. То зависи и от това за какво излъчване говориш.

Прави ми впечатление, че много млади жени са арогантни. Това са същите онези жени, които над 40 ще коментират колко нелепи са им младите, защото бла-бла-бла. А живота е много по-приятен, ако сме по-широко скроени и не се дразним от дребните неща около нас. Живейте си живота, какво толкова ви пречат неперфектните?

# 2 533

Това е до ген и до лице, Веси. Има жени, които на 25 изглеждат възрастни хора и други, които и след 30 могат да ги сбъркат с непълнолетни. Важното е лицето да съответства на тялото, точно като излъчване.

Га му е било времето, съм давала.  Mr. Green

Скрит текст:
Отварям бара да те понапия, и не само краката си ще покажеш, а може и по бански да се снимаш даже.  Joy

# 2 534
Важното е лицето да съответства на тялото, точно като излъчване.
Не че нещо, ама ако не съответства какво правим?
Аз съм споделяла и преди, на басейна, на който ходя, има една жена с тяло на 25 годишна и лице на 55 ( на колкото предполагам е). Всъщност първия път, когато й видях лицето се изненадах страшно много.  Все едно сглобен от две част човек. Ама какво да се прави, физика, ген, ксъмет- човек не може да моделира всичко.
Все се сещам за една реплика на Вълка, че за гърдите било най важно да са отзивчиви, та според мен е по важно човек да е приятен отколкото да е с перфектна визия. Която ако е гарнирана с неприятно излъчване ( вкл. арогантност) е много вероятно да се окаже непривлекателна. Заради това и тези тесни граници на позволеното ( размер 6, кожа незнамсикаква, прическа точно определена, косъм никакъв) са дребнави, излишни, а на моменти и смешни.

пп. забравих да добавя и нмера на обувки ( към който, признавам, имам лично отношение, горд собственик на 41ви). Ама ми е много интересно и ще трябва да поразпитам колко от  приятелите ми са обръщали внимание на това кой номер нося, дали изобщо са забелязали този огромен дефект.

Последна редакция: сб, 18 май 2013, 19:39 от Рокси

Общи условия

Активация на акаунт