Зависимости между любовта и външния вид

• 92 304
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 610
  • До морето :)
Аз моята талия да я меря ли?  hahaha

# 2 611
Къде е оня клип на една песен с една червенокоса, бела, дебела, дето зарязва работата си и купонясва като за последно?
Не знам за коя песен говориш, но аз се сетих ето за тази Роузи, дето била с размери 42"-39"-56" (не знам чии мерки са тези, ама сигурно са много) и 266 pounds (120 кила), но пък била страхотия в леглото.  Wink http://www.youtube.com/watch?v=Q8fZeaUHsjw

# 2 612
Абсолютно няма никаква зависимост между любовта и външния вид! Твърдя го с 2 ръце!

# 2 613
Абсолютно няма никаква зависимост между любовта и външния вид! Твърдя го с 2 ръце!

Къде беше, бре душа досега? А ние да се мъчим 175 страници?!  Crossing Arms

# 2 614
  • София

Аз пък даже си мисля, че има обратна зависимост.
В смисъл - колкото по-грозничка, дебеличка, смотаничка, толкова по-голям е шанса да си хване  по-бързо страхотен мъж, който да я обича цял живот.
А хубавките - от цвят на цвят, от трън та на глог и накрая ако имат късмет, пак добре!

# 2 615
И защо страхотния мъж търси сланини и паласки според теб?  newsm78

# 2 616
  • София

Хм, знам ли.
Може би, от една страна иска да докаже, че не външният вид, а характерът на жената има значение.
От друга, от страх да не му прави въртели някоя хубавица.
Да не е някоя фръцла да гледа само себе си, а него, къщата, децата.
Някакви такива теории...

# 2 617
Тези мисли минават през главиците на повечето мъже - обаче топак опира до жената и характера й. Една хубавица - стига да го може - ако покаже, че ще е прекрасна майка и домакиня  ще бъде предпочетена естествено пред дебелнката. Обаче дебеланките често кпенсират външния си вид точно с тези качества и затова ги взимат  Joy а хубавиците знаят, че са хубави и не им се правят домашни милинки  Wink

# 2 618
  • Варна
"Хубавите цици не перат чорапи". Това Шантал ли беше?

# 2 619
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вилико, а защо за теб хубавица и дебеланка са две взаимно изключващи се понятия Laughing? Някои дебеланки са сто пъти по-красиви от кльощичките.

# 2 620
  • София
Аха опираме до теорията - Грозните се стараят повече?
Да си призная - аз не съм от старателните.
Но пък не е защото съм разчитала на външния вид.
 Wink

# 2 621
 последно кажете какви се търсят, че не мога като асансьор нагоре-надолу  Mr. Green

# 2 622

Хм, знам ли.
Може би, от една страна иска да докаже, че не външният вид, а характерът на жената има значение.
Някакви такива теории...

Т.е., страхотен е мъж, който си търси бавачка, прислужница и мама и разчита, че ако е по-непретенциозна на външен вид, ще е по-непретенциозна изобщо?

# 2 623
  • Бургас

Аз пък даже си мисля, че има обратна зависимост.
В смисъл - колкото по-грозничка, дебеличка, смотаничка, толкова по-голям е шанса да си хване  по-бързо страхотен мъж, който да я обича цял живот.
А хубавките - от цвят на цвят, от трън та на глог и накрая ако имат късмет, пак добре!

Да, и моите наблюдения са такива. Но не съм съгласна със "смотаничка". Напротив - пълни и грозновати, но пък отворени, комуникативни, позитивни, активни с мъжете жени доста по-добре се пласират. Важно е самочувствието - аз в това се убеждавам. Една жена, колкото и да е красива, ако е смачкана откъм самочувствие, ще минава незабелязано като сянка. Една по-посредствена външно, но пък отворена и самоуверена жена ще има успех не само с мъжете, но и по принцип.

# 2 624
  • София

Хм, знам ли.
Някакви такива теории...

Т.е., страхотен е мъж, който си търси бавачка, прислужница и мама и разчита, че ако е по-непретенциозна на външен вид, ще е по-непретенциозна изобщо?

Их, как го извъртя.
И най-страхотния мъж си таи някакви комплекси.
Могат да се намерят 100 причини един мъж да се вземе хубава, грозна, майчинска, вдетинена, мързелива, амбициозна, претенциозна, непретенциозна или каквато и да е жена!
Уф.

Общи условия

Активация на акаунт