Зависимости между любовта и външния вид

• 92 198
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 670
  • София
За първи път чувам, че има жени, които да не могат да дадат "отличителните черти" на мъжа  Laughing
Но бас ловя, че ако тръгнем сега да описваме - красив няма да е на първо място, точно за това идеше реч назад  Peace
И ти си от тези, които съм питала и нямаш отговор в личността, не във външността на мъжа, какво е мъжественост. Wink За външността е ясно, всеки ще се сети поне за външните полови белези.

# 2 671
За първи път чувам, че има жени, които да не могат да дадат "отличителните черти" на мъжа  Laughing
Но бас ловя, че ако тръгнем сега да описваме - красив няма да е на първо място, точно за това идеше реч назад  Peace
И ти си от тези, които съм питала и нямаш отговор в личността, не във външността на мъжа, какво е мъжественост. Wink За външността е ясно, всеки ще се сети поне за външните полови белези.

С възрастта явно започваш да забравяш. Аз милион пъти поне съм описвала какво днес аз ценя в един мъж, какво за мен е мъжествено.  Laughing Иначе се радвам, че най-сетне стигна до моето - мъжественост, не красота.

# 2 672
Съвсем друго коментирах, че у нас се цени и възприема друго за атрактивен външен вид на мъж, не красота точно.

Мхм. Груба първичност.

За мъжествеността като личностна характеристика да не говорим, че ще стане мътна и кървава. И аз имам подобни наблюдения за това кое се възприема за мъжествено тук.

# 2 673
  • София

С възрастта явно започваш да забравяш. Аз милион пъти поне съм описвала какво днес аз ценя в един мъж, какво за мен е мъжествено.  Laughing Иначе се радвам, че най-сетне стигна до моето - мъжественост, не красота.
Ти си казвала какво цениш, но припомни какво наричаш мъжеественост като характеристика на личността, не на външността.
Иначе казваш нещо много вярно, поне от моя гледна точка, мъжете са привлечени от женствени жени, а жените от мъжествени мъже, но това не само като външност, повече като личност.

# 2 674
  • Galaxy 13197853088
Зависи и по кое време на цикъла ги подбирате.

# 2 675
Мъжественост като характеристика на личноста? Каква друга може да бъде мъжествеността? Не зная какво влагаш, обясни ми.  newsm78

# 2 676
  • София
Мъжественост като характеристика на личноста? Каква друга може да бъде мъжествеността? Не зная какво влагаш, обясни ми.  newsm78
Всеки човек има по- голям процент черти в личността характерни за неговия пол и някакъв нужен процент такива характерни за противоположния. Това са мъжки и женски характеристики, ако ти кажа какви са, няма смисъл да те питам какви са според теб.

Зависи и по кое време на цикъла ги подбирате.
Това ПМС е силно преувеличено, да не река на ръба да е мит, но е полезно извинение жената веднъж на двайсетина дни да крещи просто така. Laughing

# 2 677
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Съвсем скоро имах пред очите си демонстрация на мъжество и обратното му, хем и на работното място. Забавна гледка си беше Laughing.

# 2 678
 Laughing Сигурна съм, че много добре разбра какво те питам и не беше нужно да описваш какво е личностна характеристика.

Когато кажеш студено ми е - дали е нужно да определяш точната температуа на въздуха наоколо?

# 2 679
  • София
Съвсем скоро имах пред очите си демонстрация на мъжество и обратното му, хем и на работното място. Забавна гледка си беше Laughing.
Разкажи де, интересно ми е кой какво има за мъжественост. Всеки си има представи и те са си правилни за него, аз не питам, за да ви натривам носовете по някаква линия, просто ми е интересно.

Laughing Сигурна съм, че много добре разбра какво те питам и не беше нужно да описваш какво е личностна характеристика.

Когато кажеш студено ми е - дали е нужно да определяш точната температуа на въздуха наоколо?
Ако описвам на непознати в нета- да. Предпочитам да съм обстоятелствена, отколкото да изкараме 20 поста в уточнение на това какво искам да кажа. А в случая каква друга характеристика може да е мъжествеността, ако не на личността- физическа, например, характеристика на тялото.

# 2 680
Естествено че са свързани! Не може един слаботелесен и прегърбен мъж да го нарека мъжествен, щото примерно е силен духом и кавалер.  Crazy

# 2 681
  • София
Ето, копирам от компроматите мнение, което е за тук
Именно, той не е особено красив, атрактивен, но красив в никакъв случай, а тя е красива.
Но пък е идеалният пример за дискусията в другата тема. Мъжественост в най-първичен вид Heart Eyes.
Между другото, като младичък в ""Пурпурните реки" беше и хубавец, с малко по-остри черти, но хубавец.
И той е точно пример за това, което казвам, че тук се харесва- издялан с два удара на длетото. Не казвам, че не е готин, просто пример.

Естествено че са свързани! Не може един слаботелесен и прегърбен мъж да го нарека мъжествен, щото примерно е силен духом и кавалер.  Crazy
Но ако е ловец, победител, инициативен, и майстор в разрешаването на проблеми с материални измерения щеше и да го наречеш, вероятно. Толкова латентни гейове и пълни мухльовци се крият под мъжествена според българските представи външност...

# 2 682
Само едно мога да кажа със сигурност - мъжествен не значи единствено мускули от фитнеса.
Иначе и без да е ловец, може да е мъжествен. То е съвкупност, от която трудно може да се извлече правило - какво точно влиза. Комбинациите са много, за мен едни - за други други. Не случайто те попитах за студа. Студено ти е, не е важно дали е -3 или +3, просто ти така го усещаш.

# 2 683
  • София
Само едно мога да кажа със сигурност - мъжествен не значи единствено мускули от фитнеса.
Иначе и без да е ловец, може да е мъжествен. То е съвкупност, от която трудно може да се извлече правило - какво точно влиза. Не случайто те попитах за студа. Студено ти е, не е важно дали е -3 или +3, просто ти така го усещаш.
Ясно, аз това питам, какво имате предвид като казвате студено, в случая мъжествено. Това, че питам не означава, че е задължително всеки да си е формулирал усещането, естествено. Peace

# 2 684
Честно казано диалогът ни тръгна от съвсем друго място, но както винаги - ти, с твоите игри на думи - задълбаваш прекалено, та чак става досадно.
Трудно ли ти е да приемеш, че за мен красотата е на задно място пред мъжеството на един мъж? Вече започвам дълбоко да се притеснявам - защо все са ти нужни такива разяснения...

Общи условия

Активация на акаунт