Аватарно - мъжко-спортна / Тема No 26

• 17 138
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Идвам да гледам  eat  МЪЖОВЕ - МЪЖОВЕ - МЪЖОВЕ  Popcorn

# 106
Rois,вярно,че колкото повече Сафин,толкова по-добре,но след играта ще си го нося.
Сега Валентино Роси

Скрит текст:
Валентино Роси, наричан с прозвището „Доктора“,„магарето„ е италиански състезател по мотоциклетизъм, един от най-успешните моторни състезатели на всички времена, спечелил 9 световни титли в Moto GP.
Следвайки примера на баща си, Грациано Роси (Graziano Rossi), Валентино започва да се състезава в Grand Prix, през 1996 г., за отбора на Априля (на италиански език - Aprilia), в клас 125 кубически сантиметра, като само година по късно става шампион и се премества в по горния клас 250сс, където първия сезон завършва на втора позиция в шампионата, а през втория(1999) вече ликува с титлата. Така през 2000, той преминава в "кралския клас" и само година по късно става Световен шампион с Хонда (Honda), Става Световен Шампион в Мото GP (също с Хонда) и през следващите 4 години, като след края на сезон 2005 напуска Хонда и започва да се състезава за Ямаха.
Многократния Световен шампион по мотоциклетизъм Валентино Роси, с мотоциклет Yamaha YZR-M1
През 2006 завършва на второ място в крайното класиране, а през 2007 губи от австралиеца Кейси Стоунър (на английски език - Casey Stoner).
През 2007 година Роси извоюва своята 95 победа в своята кариера, като не останаха писти, на които да се провежда шампионата и той да не е печелил. Зад гърба си той има разбити 4 рекорда- последният за най- много победи в кралския клас(69).
През 2008 година Роси спечелва 8-та си шампионска титла в клас Moto GP.
През 2009 година става отново световен шампион с мотор Yamaha в клас Moto GP.
 Според списанието „Sports illustrated“, Роси е на 7-мо място в класацията за най-успешни професионални състезатели (втори извън САЩ), като печели по 30 милиона долара за 1 година.

# 107
Идвам да гледам  eat  МЪЖОВЕ - МЪЖОВЕ - МЪЖОВЕ  Popcorn

smile3508

# 108
Момичета здравейте!
Аз няма да участвм в играта,но се потрудих днес малко да направя и аз комбнацийка .Искам да ви я покажа да си кажите мнението дали се справям,иначе ви следя с голям интерес и пак ще гласувам!

Скрит текст:
А това е Майкъл Фелпс ,американски плувец и спортистът с най-много златни олимпийски медали.

# 109
  • при моите деца .....
Ох, не съм се записала в новата тема....
с чаша бира ще напълня очи, поне  Mr. Green

# 110

~Artemis~  справяш се разбира се-хайде преобличай се и участвай в играта Hug

# 111

~Artemis~  справяш се разбира се-хайде преобличай се и участвай в играта Hug

Мерси за поканата!Много мило ми стана ,но още не се чувствам готова.
А твоите дрешки в момента са страхотни!

# 112
Тази игра пропускам. Само ще гледам и ще гласувам.  Peace
Вече си имам и фаворит. Wink
Ройс,чудесно оформление,отново!  bouquet

# 113
  • Варна
Запис! Heart Eyes Twisted Evil Heart Eyes
Да плакна окото!

Скрит текст:
За трудните периоди с малчовците- не знам дали ви се вярва, но аз нямах нито един такъв !Няма близък или просто познат, който да не ми каже:"Е сега ще видиш с пубертета!
Даже не се сещам за детска беля, или нещо напук- дано е нормално, че някой път даже съм се  притеснявала, дали не е прекалено кротка. Нали напоследък все ни набиват, как трябва да си по- отракан. Пък моята е една божа кравичка. Sad

# 114

Стейси Грей -
Скрит текст:
хората са различни,за това светът е пъстър.
Преценките им също са различни Wink

Плами къде изчезна-
Скрит текст:
чакам филм от теб Embarassed

# 115

Вече си имам и фаворит. Wink

Чякааай, моя още не съм го показала гол  hahaha
Аз съм нагласила едно футболистче и едно ергенче и много се чуда на еротиката или съблазънта да наблегна  newsm78

# 116
  • Бургас
 Hug

# 117
  • Once there was a Hushpuppy...
Аууууу,аз ще играя сдруга комбинация на този герой.това само пробно. Лока,прочетох аз спойлера,но трябваше да трьгна на вьн......разбирам те идеално,имела сьм подобна Hug

# 118
  • в огледалото на живота
Ради и така си прекрасна  Heart Eyes
Роналдо е мнооого чаровен.Другата ми комбинация също е с футболист,но ми се стори малко голичък и затова се нагиздих с Том.....
Ако не се покаже някой с нея ще я пусна след играта  Peace

# 119
  • España (Плевен)
Привет, момичета  Hug  Остана ми малко време, за да седна да ви прочета.
Два дена не съм влизала. Лаптопа се развали. Сега е наред, но нищо няма на него...  Sad
Бях готова за играта, но се наложи пак да си сглобявам. Вече съм готова.
Представям ви любимия на Шакира - Жерар Пике - испански футболист, който играе за ФК Барселона.

Искам и да ви почерпя, тъй като моето малко сладкишче днес стана на 2 годинки.  newsm18

http://s56.radikal.ru/i151/0903/08/e198f1146a9b.jpg  http://3.bp.blogspot.com/_JwKT5wc5-Gg/TGwd6zldmmI/AAAAAAAABNk/JG … /torta+ginger.jpg

Общи условия

Активация на акаунт