Аватарно - мъжко-спортна / Тема No 26

• 17 135
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
О,КАТИ честит празник-здраве и усмивки Hug

# 121
  • В Космоса
КАТИ, да ти е живо и здраво детенцето!   bouquet Още един член към клуба "Ужасните две", значи. Laughing

# 122
  • Варна
КАТИ, честито пораснало човече! Hug

Сосче
Скрит текст:
То тъй де, ама ми се иска златната среда! Нали я гласим за шеф някога! Mr. GreenМалко с годините мръдна напред с увереността, де!

# 123
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
КАТИ, да ти е здраво детенцето най-вече!!!  Hug

... Още един член към клуба "Ужасните две", значи. Laughing

Уф, почакайте да влязат в клуб "Голям/а съм ... вече съм на 3"  Joy На 2 като, че ли ми беше по-лесно ... Днес за 1/2  #Crazy час обиколихме тичайки зоопарка докато накрая падна, ожули се и каза: "Хайде да си ходим!" Ни маймуни, ни мечки, ни птици ... нищо не погледна, а тичаше по алеите като отвързана Simple Smile

# 124
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честит празник на детенце, Кати   ura

# 125
  • В Космоса

Уф, почакайте да влязат в клуб "Голям/а съм ... вече съм на 3"  Joy На 2 като, че ли ми беше по-лесно ... Днес за 1/2  #Crazy час обиколихме тичайки зоопарка докато накрая падна, ожули се и каза: "Хайде да си ходим!" Ни маймуни, ни мечки, ни птици ... нищо не погледна, а тичаше по алеите като отвързана Simple Smile

Laughing

# 126
Мерси за темата  Hug

# 127
Честит празник на детенце.
Аз пък нямам търпение да стане малко по-самостоятелен, после пък ще си го искам пак бебе  Laughing

# 128
Малвинка, ти сега ли се записваш Laughing?

# 129
Кати, живо и здраво да ти е детенце!   bouquet

Аз се представям с Дейвид Будия - златен медалист по скокове във вода от десетметрова кула на Олимпиадата в Лондон.

# 130
Малвинка, ти сега ли се записваш Laughing?

Ми...нещо съвсем му изпуснах края... Blush Laughing

# 131
 Laughing Laughing Laughing
Така става пролетта Wink

# 132
Така, и аз да се скипря че не зная утре кога ще мога да влезна......
Да живее тениса newsm44 .....представям ви Фелисиано Лопес, повече инфо тук:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%81%D0%B … D0%BF%D0%B5%D1%81
Кати, да ти е живо и здраво детенцето и само хубави мигове да ви носи!

# 133
  • София
КАТИ, да ти е здраво детенцето най-вече!!!  Hug

... Още един член към клуба "Ужасните две", значи. Laughing

Щото не познавате моя Борис. На всяко неделно ходене, ровеше по кошчетата и му беше супер забавно. Затича се към някоя клетка и хоп, обърне към някое кошче - я за празна чашка, я бутилка да оближе.... ooooh!

Кати, честит празник!  bouquet Heart Eyes

# 134
Аз спретнах две комбинации. И все още не знам коя да използвам за играта  newsm78 И вие не ми дадохте жокер, за това ще ви представя ергенчето Пламен Константинов /просто другият ми спортист е с  гола сесия, а наскоро се разхождахме актово  newsm78 / Ако някой си го е нагласил - веднага ще се пременя по друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт