Аватарно - мъжко-спортна / Тема No 26

• 17 133
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
КАТИ, честит празник  bouquet Да ти е много здраво, щастливо и усмихнато детенцето! Hug

# 136
Ето ме и мен с този сладур Давид Трезеге. Френски национал по футбол от аржентински произход. Много ми е любим  Heart Eyes Heart Eyes
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B4_%D0% … D0%B5%D0%B3%D0%B5

Скрит текст:
Много трудно се разделих със снимките на малката,после пак ще си ги облеча! Simple Smile

# 137
  • Сопот, Пловдив
Кати, да е жива и здрава малката и много радост да ви носи!   bouquet

# 138
Много хубава усмивка вади този Давид, а пък снимката с розата е уникална Laughing
Скрит текст:
Fraqueza, наистина върни пак малката сладурка след играта. Много красиво дете, всеки път ѝ се радвам като ги видя тези снимки. Пу, пу, да не са ѝ уроки и да я нагушкаш едно хубаво Hug
На мен идеи не ми останаха Crazy, първо Марат, после Фелисиано (само, че аз го харесвам повече с къса коса Mr. Green). Имам още една идея, дано не се облече никой с него докато успея да се прибера утре и да си сглобя комбинация. Ако ли не, ще се наложи да се жертвам и да се ровя пак из снимки на секси спортисти  Whistling hahaha

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 01:34 от Sellene

# 139
  • España (Плевен)
Добро утро!  Hug  Благодаря Ви много за пожеланията! Даа, вече и ние сме в графата с 2.  Mr. Green Mr. Green 

Джой, няма проблеми за мен. Щом и другите са съгласни, така ги пусни...  Peace
КАТИ, аз може ли пак да си пусна комбинацията в скрит текст, не искам да махам сегашната, че ми е много на сърце?

# 140
  • София
Записвам се за публика днес.

# 141
  • София
Здравейте и от мен!
Крайно време е да се запиша и аз
в новата тема. Rois, благодаря!   bouquet

Представям ви спортист, който няма нужда
от представяне - Камата или Христо Стоичков -
най-успелият български футболист, носител на
престижните награди Златна обувка и Златна топка.

# 142
Ицето, Ицето  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap

# 143
  • КиТ
Плами ,моля дай линк за филма Praynig  Heart Eyes

Тази вечер ще ти го дам,снощи бях с ужасно главоболи и заспах още в 8 часа  Blush Crazy Joy Joy Joy Joy Тая вечер ще се преблеко също Crazy Peace

Скрит текст:
А това е Майкъл Фелпс ,американски плувец и спортистът с най-много златни олимпийски медали.

Много добре си се справила,даже май съм се обличала с тия картинки  Crazy Joy Joy Joy Hug Играй,не се притеснявай Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 144
  • Живее на Луната
Ето ме и мен, много се вълнувам, защото ми е първа игра  Heart Eyes Всички сте прекрасни и не знам как ще ви достигна, но ще тичам след вас здраво  animal037
Много време се чудих с кое точно да участвам, тъй като направих няколко комбинации, но в крайна сметка реших да се явя с любимеца Майкъл Фелпс:

Скрит текст:
Майкъл Фред Фелпс II (на английски: Michael Fred Phelps) е американски плувец е спортистът с най-много златни олимпийски медали за всички времена. Има 22 медала и е 18-кратен олимпийски шампион. Държи рекордите за най-много златни медали за всички времена (18), за най-много златни медали в индивидуално състезание (11) и за най-много олимпийски медали в индивидуално състезание за мъже (13). Със спечелването на 8 златни медала на Олимпиадата в Пекин през 2008 г. Фелпс спечелва рекорда за най-много първи места в една Олимпиада. На Олимпийските игри в Лондон през 2012 година Майкъл Фелпс спечелва 4 златни и два сребърни медала, и обявява своето оттегляне от спорта.

На олимпийските игри в Атина през 2004 печели 6 златни и 2 бронзови медала. Четири години по-късно, на Олимпийските игри в Пекин печели 8 златни медала и поставя седем световни рекорда и един олимпийски. През 2012 година на Олимпиадата в Лондон печели 4 златни и 2 сребърни медала. Обявен е за „Най-добър плувец на годината“ в света през 2003, 2004, 2006 и 2007 година, и за „Най-добър плувец на годината“ в САЩ за 2001, 2002, 2003, 2004, 2006 и 2007 г. На световното първенство през 2007 година печели 7 златни медала и чупи 5 световни рекорда. Фелпс е най-младият плувец, счупил световен рекорд (200 метра бътерфлай на 15 години). Последното му състезание е на 4 август 2012 година на Летните олимпийски игри в Лондон с американската щафета 4x100 м съчетано плуване. След игрите Майкъл Фелпс обявява, че прекратява своята състезателна кариера.

Фелпс е описван от приятели и познати като самотник, но много сърдечен и доброжелателен.

# 145
  • КиТ
О Белла от де ги изрови тия прекрасни картинки на Фелпс Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Явно доста фенове имал тук,не съм била единствена Crazy Hug Hug Hug

# 146
  • Живее на Луната
Охх, плами имам и едни по-разсъблечени на Фелпс, ама реших да не се изтипосвам с тях да не внасям смут в редиците  Blush

# 147
  • КиТ
Я покажи в скрито  Whistling Whistling Whistling Blush

# 148
  • Живее на Луната
 Blush Blush Blush

Скрит текст:

# 149

Общи условия

Активация на акаунт