Аватарно - мъжко-спортна / Тема No 26

• 17 132
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • Живее на Луната

предупредих те  Mr. Green  action032

# 151
# 152
Ммм, Бела, изобщо нямаше да се смутя, ако беше сложила тях.  Flutter

КАТИ, честит празник на патерица. Да ти е живо и здраво слънчицето. А за ужасните две - те после преминават в кошмарните три, инатливите четири, устатите пет, и т.н по реда си.  hahaha

# 153
  • В Космоса
Бе, всеки период си има ужасии, но друго си е като почне вече да се води разговор някакъв, да не трябва да му висиш на главата нон-стоп докато изучава всеки предмет, който попадне в полезрението му и се мъчи да го докопа... Laughing

# 154
  • София
О, не! Четирите инатливи ли са?

# 155
А за ужасните две - те после преминават в кошмарните три, инатливите четири, устатите пет, и т.н по реда си.  hahaha
Мъхъъъм, в нас трите деца са на 4г. - 2г. и 6м. и само момчета. Сега положението още се овладява, но зимата не ми се мисли и най-малкият номер като се осъзнае  ooooh!
Скрит текст:
само бебето е мое, другите са на брат ми, но от петък до неделя ги събираме винаги

# 156
Еха,Фустичке,добре че сложи и пояснение в скрит текст ,че Shocked Shocked Shocked
Лек ден и усмихнати дечица Hug

# 157
ай, скрита фуста как се справяш Laughing

Не видях никой да е със Стилиян Петров, а пък искам да го видя в тази игра, затова ще се включа с него.
Скрит текст:
Всички знаете историята му - един изключителен борец както на терена, така и в живота, с огромно сърце, който въпреки страшната диагноза не се предаде нито за миг и наред с борбата подкрепяше и отбора си през цялото време. От преди седмица дойде и добрата новина, че лечението му успешно е приключило 1-ва фаза, вече е доста по-добре и започва да се връща към нормалния живот. Желая му всичко това, което преживя да остане много скоро зад гърба му!!!

Кати, честит празник на детенцето ти  bouquet
Моля да ме запаметиш така, ще ти ги пратя на лични Simple Smile

# 158
Много секси мъже видях. Не съм голямата спортистка и мислех да бъда или с тенисист, или футболист, но реших с този мега секси плувец Simple Smile
Райън Лохте Heart Eyes

# 159
  • Живее на Луната
Силве, тоз мъжага ми събра очите  Crazy

Момичета, кажете сега какъв е реда, трябва ли да изпратя на Кати комбинацията с която ще участвам или тя си ги взима сама  newsm78

# 160
  • КиТ
О Силве с кокнкуренцията  Mr. Green Crazy Hug Hug Hug

# 161
  • Once there was a Hushpuppy...
Ейй, бе много сте готини всички, леле, леле тц,тц,тц - залепнах за монитора 4470

Сега ще се наглася и аз.

КАТИ - да ти е живо и здраво момиченцето newsm59 newsm67 newsm59 newsm67

Малвинка - липсваш ми, идвай да играеш Hug

Джери, какви да се 4те, инатливи ще да се Mr. Green Как е Моника, мина ли й всичко Praynig

Аз се вея днеска 3 часа с моето диване къде ли не по паркове и градинки, вече го тръшнах да спи и даже един лимонов кейк печа Crazy

# 162
Bell@, не е нужно на лични, аз се смених, затова и ги пратих

Къде изчезна Малвина, наистина
Малвина, връщай се Heart Eyes

# 163
  • КиТ
Къде изчезна Малвина, наистина. Малвина, връщай се Heart Eyes

Мързелува  hahaha hahaha hahaha

# 164
Плами, ми твоя мъж къде е Grinning

Общи условия

Активация на акаунт