Пролетните две чертички, Януари ще са ококорени очички

• 24 806
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Нелка, добре си дошла!!!  Hug Hug Hug
Панди, къде се загуби?  newsm78
Януарските мами се увеличават!

П.П. И аз имам болки ниско вляво ... дано не е нещо серизно  Praynig Praynig Praynig

# 151
  • гр.Варна
здравейте:)
Добре дошли на новите момичета!Колко е хубаво като ставаме все повече и повече:)
аз се чувствам мноооооого добре!пу-пу:)Утре даже заминаваме за концерт на Бон Джоуви и ще се накефя максимално! Joy hahaha newsm44
Желая по-леки следващи няколко месеца на всички тук!
По повод на това,на кого се казали:знаем аз,мъжът ми,майка ми,баща ми,брат ми и една приятелка:)))
След като посетя док  на 20-ти май,евентуално ще кажем и на някои други по-близки приятели:))А така ми се иска да кажа вече:))Най-много искам да кажем на сина ни!Той толкова иска да стане батко.Кажа ли му обаче,все едно съм го съобщила по централната емисия новини Joy Joy Joy
Хубава вечер! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet

# 152
Искам и аз да се запиша, макар и предпазливо.
По мои сметки терминът ми е 16.01.
Трета бременност, но второ дете, живот и здраве, ако стигнем дотам.

# 153
  • гр.Варна
Искам и аз да се запиша, макар и предпазливо.
По мои сметки терминът ми е 16.01.
Трета бременност, но второ дете, живот и здраве, ако стигнем дотам.
Добре дошла!
От все сърце ти желая успешна бременност:)
Дано януари 2014г. да получши един от най-хубавите подаръци в живота си:))) Hug Hug  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 23:49 от mama_na_kiki

# 154
Добре дошла!
От все сърце ти желая успешна бременнсот:)
Дано януари 2014г. да получши един от най-хубавите подаръци в живота си:))) Hug Hug  bouquet  bouquet

Добре заварили Simple Smile
И благодаря   bouquet

# 155
Котката Марта welcome

Желая ти едно здраво и пухкаво бебе накрая   babyuu Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed lovekiss

# 156
Благодаря за посрещането  Hug
Амм... как мога да си изчисля термина, като датата на О. ми беше на 17-я ден /демек на 02.05.2013 г./ От калкулатора на форума излиза, че е на 21.01.2014 г., но това е при положение, че О. ми е била на 30.04.2013 г. Да си добавя 3 дни към 21.01 ли ?  newsm78

Успешен ден  Hug Hug Hug

# 157
Идвам и аз.
Дано всичко е ок.
По мои изчисления, термин 11 януари. Но ще родя по рано.

# 158
Добро утро на всички Simple Smile Днес сутринта си запазих час и утре сме на първи  преглед  Praynig  нямам търпение вече   Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 159
Благодаря за посрещането  Hug
Амм... как мога да си изчисля термина, като датата на О. ми беше на 17-я ден /демек на 02.05.2013 г./ От калкулатора на форума излиза, че е на 21.01.2014 г., но това е при положение, че О. ми е била на 30.04.2013 г. Да си добавя 3 дни към 21.01 ли ?  newsm78

Успешен ден  Hug Hug Hug
Нели, ето още един калкулатор и добре дошла, както и на всички останали Simple Smile

toridim, а имаш ли предпоставка за близнаци, ако баба ти по майчина линия е имала близначка шансовете са доста големи   Wink Също и с възрастта нараствала вероятността за близнаци Simple Smile

# 160
 Simple Smile Здравейте бъдещи мамчета, за втори път ще се присъединявам към такава група...Наскоро разбрах, че съм бременна с второ детенце и нямам търпение да изживея всички тези вълшебни мигове отново, макар, че беше само преди две години, когато гушнах първото си мишле....

# 161
Здравейте, записвам се и аз, след прегледа днес (видя се миниатюрна точица). Лекарката още не ми е изчислявала термина, защото чакаме първо резултатите от серологичен тест за варицела. Бях контактна с болен през великденските празници и искаме да сме сигурни, че всичко е наред. Аз съм сигурна, де, ама лекарката иска и тя да се подсигури Simple Smile

Успех на всички   bouquet

# 162
 welcome на всички новички!

Радвам се с вас като ви чета!
Елг, защо мислиш, че ще родиш по- рано?  Thinking всяка бременност е различна!

Hope Stevenson честита ти точка! Heart Eyes За Варицелата - ако си я карала няма опасност!  bouquet

Нели А. независимо кога ти е била О , всички доктори гледат термин само по последна менструация!  Peace

Шанта Едва ли ще имам близнаци .. просто желанието е голямо!  Blush Heart Eyes

vili_98 Стискаме палци всички, точката да се види и всичко да Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed е наред  Praynig

Момичета, нещо ми изчезнаха лентичките? Вашите как са или само на мен се случва?

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 17:23 от toridim

# 163
Ех колко нови мами, а и колко познати лица.  Heart Eyes Добре дошли на всички и лека и щастлива бременност!   bouquet Мисля, че се заформяме страхотна групичка!  Hug Hug

Нелка, лекарите обикновено ще изчислят термина по последна М и 28дневен цикъл. Аз лично обаче си добавям 1-2 дни, просто защото знам, че О е била два дни по-късно + твърдо съм с поне 30-31-дневен цикъл. Казах и на док и той каза "Добре, че ми казваш, в случай, че компютъра изчили, че бебето върви назад". Така и стана. Та аз съм си приела термин 31.12-01.01.  В твоя случай вероятно 24.01. Hug

Торидим, тук съм, мила!  Hug Снощи имах малко шаш, заради нещо много малко и едва различимо на бельото. Мислех днес да звъня на док, но размислих, защото май повече се вглеждам, отлкото трябва + така или иначе утре в 10 съм на преглед за сърчице. Стискайте палци всичко да е наред!!!  Praynig Praynig

ПС странно, едната ми линийка е изчезнала. Май и други са имали проблем с линийките днес.  Thinking

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 17:45 от ♥Пандичка♥

# 164

Общи условия

Активация на акаунт