Пролетните две чертички, Януари ще са ококорени очички

• 24 635
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
layra, дано детенце вече да е добре!  Hug Представям си какво си изживяла.

Момина сълзица, аз също не съм ходила още на лекар. Понеделник ще и звънна да я питам кога да отида, но искам при прегледа да се чуе сърчицето.

И наистина, момичета, недейте така. Като имаме гадни симптоми се оплакваме, като нямаме също.  Crazy Радвайте се като ви няма нищо. Аз миналия път както вече писах не мръднах 3 месеца от леглото. На всичкото отгоре имах и ужасна мигрена, която ме държеше по три дни и се чудех да скоча от балкона ли или да се гръмна. Не искам дори да си спомням за този момент. Можех да се къпя един-два пъти седмично.  Sad Най-добре си е без никакви симптоми. То някои жени не разбират , че са бременни сума ти време и после разждат страхотни, здрави бебета.  Hug

И да се радваме, че през най-топлите месеци ще сме в ранна бременност, защото и последните два месеца на мен ми бяха пълен кошмар от тази жега.  Grinning

# 676
Искам да кажа, че никого не съм целяла да обидя с кекавостта. Така че се извинявам, ако някой се е засегнал  Hug Лично аз, след като разбрах, че съм бременна и имам чувството, че съм от стъкло и всеки момент може да направя нещо грешно и да навредя на бебчо. 1ва бременност ми е и гледам да съм стриктна, за да може да му осигуря най-добрата среда да "работи" върху себе си  Hug

Тинабамбина радвам се, че съм помогнала със статийката  Hug Като намеря още интересни, ще ги споделя и тях  Hug

Пандичке на мен от но-шпато ми минава за известно време. Пия го 3х1, но доки каза, че може до 4 и да го пия по-продължително докато ми мине. Но ако със седмици не минава  newsm78

Коконче без филми, моля те  Hug

Золка напълно съм съгласна с теб  Hug Трябва позитивизъм  Hug

# 677
Такаааа,завърнах се от първия си преглед  Simple Smile
Резултата: Вътрематочна,сакче с размери 7,44мм отговарящо на 6г.с. и 4 дни и най-хубавото беше,че му видях пулсиращото сърчице. Много съм щастлива пожелавам го на всички Ви  Simple Smile имам си и снимка. Следваща среща на 07.06.2013г. тогава започваме изследванията.
 Дотук с добрите новини. Лошата е,че казах на док за повръщането и той ми изписа Деган и каза да го пия 4-5 дни и ако не се оправя ще се наложи да влизам в болница  Sad
Дано се оправя,че то даже и водата връщам,много е зле положението при мен.

Хайде момичета Ваш ред е да се хвалите,стискам палци на всички  Hug

# 678
Тук съм.
Лаура, много прегръдки за детенце и теб.
И ние сме с изпълнения от снощи. Моето като се разплака в 23ч. та така до 6. Отидохме на спешен, висока Т, капки за уши. Цял ден мрънка.

Иначе аз съм ок. Яде ми се много люто.

# 679
Zolka, напълно си права!!   bouquet И на мен ми се иска да спрем да пишем САМО за болежки и повръщане, НО честно казано разбирам, че за повечето момичета, особено, за които това е първа бременност или пък са имали неуспешни такива преди, е много лесно да се отнесат и най-вече в началото да мислят и споделят все лошо. Ето аз няколко пъти се опитвам да споделя нещо съвсем различно - дет се вика от личния си живот - с цел опознаване и разведряване на темата. А именно за това, че съм била на екскурзия, че всичко е било наред и съм щастлива, също и как сладката ми дъщерчка откакто разбра, че ще става как всеки божи ден ми гали коремчето и му се моли да й роди живо и здраво бебенце. Ами никой не обърна внимание нито на едната, нито на другата история.  Mr. Green Вчера и филмчета за гледане препоръчах, но даже Възкресителница, дето питаше за такива, май не обърна внимание.  Laughing Hug Повярвайте ми, всичко това го казвам с най-добри чувства и НЕ защото ламтя за внимание към себе си, а просто защото е факт, че сякаш в момента вълната е само и единствено вглеждане във всеки симптом, респективно оплакване и тревожене. Общо взето и в другата отчетна (когато бях бременна с дъщеря ми) в началото беше така. После като се опознахме и най-вече успокоихме с времето, се пишеше на толкова разнообразни теми. Срещахме се, веселихме се, децата играеха заедно, а някои и до днес сме приятели, че и децата ни. Убедена съм, че и тук с времето това ще се случи!!

Аз също се извинявам за това, че неусетно май допринесох за задълбаване в темата за болежките.  Hug

Хриси, много се радвам за прегледа.  Hug

Елг, хихи, вчера в магазинчето до работата един искаше "люта лютеница", направо ме върна в детството с тази "апетитка" - така ми се доядеееееееееее....  Joy Искрено се надявам детенце да е по-добре. И моята сладуранка преди около 2 седмици за последно пищя по същите причини, много е неприятно.  Hug

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 20:25 от ♥Пандичка♥

# 680
  • UK
Хрисииии честито ти сакче Hug

ПАНДИЧКА Hug Само ако може да не говорим и за храни  hahaha че аз съм нон-стоп гладна ooooh!
като не ям, ми става лошо, като се наям пак, е мяма оправия
Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy

# 681
ПАНДИЧКА Hug Само ако може да не говорим и за храни  hahaha че аз съм нон-стоп гладна ooooh!
като не ям, ми става лошо, като се наям пак, е мяма оправия[/color] Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy

Кокич, същата работа и при мен. Няма угодия. Ей го сега се чудя да вечерям ли или не. Хем нещо ми е малко  Sick хем ми се хапва какво ли не.  Joy Друг е въпросът и че ме мързи да стана и да си направя каквото и да било.  Joy

# 682
  • UK
Панди Hug
мързи, не мързи hahaha глада е по-голям Whistling Joy Joy Joy Joy а като хапна и се започва едно велико къркорене на черва Crazy имам чувството, че моите двете hahaha не могат си поделят храната Joy Joy Joy Joy

# 683
Хихихи  Joy hahaha Много сладкооо Hug

# 684
Хрисииии

като не ям, ми става лошо, като се наям пак, е мяма оправия
Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy

Същата работа съм и аз, толкова съм гладна, а когато се наям и съжалявам...
Тази сутрин не мирясах, ядат ми се палачинки ама чак не ми се лежи, станах направих и изядох една и това беше...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И аз съм против филмирането и дори, незнам, може да е егоистично от моя страна, но като видя, че някой пише за нещо лошо и го прескачам, защото само това ми се забива в съзнанието, а искам да съм по-позитивна Simple Smile Каквото е писано ще стане, по весело трябва да я караме, по ведри и засмяни и наистина да си говорим за хубави неща Simple Smile

Тук в Лондон е 4-5 градуса и ако знаете как ви завиждам на всички за хубавото време .... Hug

# 685
# 686
Уффффф, завиждам ви за глада! Ям насила, а това никога не е било.

Пандичка, и ние бяхме така в предишната ми отчетна. С някои момичета си станахме много добри приятелки и досега се събираме. Само дето се наложи да си направя нов профил сега, защото съм си забравила паролата.   bowuu

# 687
Напълно съм съгласна с Пандичка, че хубавите теми си идват с времето. Когато забременях за втори път и аз се дразнех да ми казват "тихичко честито", защото не разбирах защо за нещо, за което трябва да се вика от Еверест се честити тихичко. Но после разбрах. Многократно.
Затова и не исках да ви влизам в темата и вероятно ще я напусна или просто няма да пиша, което пък и беше и мотива все пак да вляза. Не мисля, че ще ме чуете на този етап да говоря за колички или имена. И име имам и количка сме избрали. И какво? Реалността на живота е друга. Това тук не е Холивуд.

Като споменах Холивуд Пандичке прости ми, че не те отразих, но наистина акъла ми беше другаде. Видях само че филмите са в Замунда, а от вън ние не можем да теглим. Затова и помолих за филми онлайн, което пък ти може би не си видяла. Ще опитам все пак да ги намеря онлайн, дано ги има. Иначе днес гледах Предложението със Сандра Бълок (да не си помислите, че не си падам изобщо по Холивуд. О. да! Особено в момента. ooooh! Laughing)

И всички серии на един български филм - Дом за нашите деца. Има го в Тубата. Бях малка, когато го гледах, а някои от вас може изобщо идея да нямат. Добър и издържан за времето си.

Ако аз трябва да препоръчам хубав филм - един немски с участието на Самуел Финци. Kokowääh.
Наскоро излезе и втора част. На мен и на сина ни е любим.

# 688
като не ям, ми става лошо, като се наям пак, е мяма оправия[/color] Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy

Кокич, същата работа и при мен. Няма угодия. Ей го сега се чудя да вечерям ли или не. Хем нещо ми е малко  Sick хем ми се хапва какво ли не.  Joy Друг е въпросът и че ме мързи да стана и да си направя каквото и да било.  Joy

същата съм и аз. Ей сега ядох люто от КФС+царевица и череши, манджа с грозде Joy
През час съм гладна и вече качих 1кило. Почнах от 53, до колко ще я докарам този пъ не знам. Предната бях 17 отгоре. Здраве да е.
Детенце се пооправя, та утре ще актуализирам списъка, че вече сме към нова тема.

# 689

Пандичке на мен от но-шпато ми минава за известно време. Пия го 3х1, но доки каза, че може до 4 и да го пия по-продължително докато ми мине. Но ако със седмици не минава  newsm7

На мен но-шпа ми е изписано 3х2 още от трансфера едва ли е вредно, мисля че предотвратява контракции Thinking

Общи условия

Активация на акаунт