Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от ранните симптоми на бременността?
Кога е най-подходящото време за провеждане на тест за бременност?
Колко дни след закъснението на менструацията тестовете отчитат бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от ранните симптоми на бременността?
-
Кога е най-подходящото време за провеждане на тест за бременност?
-
Колко дни след закъснението на менструацията тестовете отчитат бременност?
-
Кой е най-добрият тест за бременност?
-
Какви са обичайните симптоми на бременността и как да се справим с тях?
Представям си какво си изживяла.
Радвайте се като ви няма нищо. Аз миналия път както вече писах не мръднах 3 месеца от леглото. На всичкото отгоре имах и ужасна мигрена, която ме държеше по три дни и се чудех да скоча от балкона ли или да се гръмна. Не искам дори да си спомням за този момент. Можех да се къпя един-два пъти седмично.
Най-добре си е без никакви симптоми. То някои жени не разбират , че са бременни сума ти време и после разждат страхотни, здрави бебета.

И на мен ми се иска да спрем да пишем САМО за болежки и повръщане, НО честно казано разбирам, че за повечето момичета, особено, за които това е първа бременност или пък са имали неуспешни такива преди, е много лесно да се отнесат и най-вече в началото да мислят и споделят все лошо. Ето аз няколко пъти се опитвам да споделя нещо съвсем различно - дет се вика от личния си живот - с цел опознаване и разведряване на темата. А именно за това, че съм била на екскурзия, че всичко е било наред и съм щастлива, също и как сладката ми дъщерчка откакто разбра, че ще става как всеки божи ден ми гали коремчето и му се моли да й роди живо и здраво бебенце. Ами никой не обърна внимание нито на едната, нито на другата история.
Искрено се надявам детенце да е по-добре. И моята сладуранка преди около 2 седмици за последно пищя по същите причини, много е неприятно.
че аз съм нон-стоп гладна 
хем ми се хапва какво ли не.