Отговори
# 165
  • София
Добро утро мамита Simple Smile

Anni0422 Честит рожден ден!Да си жива и здрава,бебо също да е наред и ти пожелавам едно леко и безпроблемно доизкарване на бремеността.Весел празник! newsm59

Лека и успешна седмица на всички,а на тези които сме на прегледи през седмицата успех   bouquet

# 166
Здравейте и от мен мацинки   bouquet, пак сте изписали света Mr. Green
Ани честит рожден ден мила , пожелавам ти само хубави неща да ти се случват, а истинския си подарък да получиш през септември   bouquet
Лече  Hug успех  и да пишеш после  Hug
Кучо все ме разсмиваш, много позитивна личност си явно  Hug
Пожелавам ви лек, усмихнат  и слънчев ден мацки   bouquet

# 167
Добро утро момичета!
Ани честит рожден ден  bouquet
За козунак освен домашен друг не признавам, друго си е да е на влакна а не тестен. От както се помня баба го правеше от 2 3 години на сам започнах аз, чакам с нетърпение да дойде четвъртък. От козуначенето тесто правя и едни кифлички с шоколад..
За яйцата мисля да взема мъниста и да направя няколко кухи ей така за красота, а от пукнатите като ги обела, боядисвам черупката и правя като мозайка на другите..Любимия ми празник е..
С това спане не мога да свикна заспивам в 10 ставам в 10 и на обяд трябва да дремна поне час два.. Rolling Eyes

# 168
Честит рожден ден, Anni   bouquet

Аз пък се ококорих в 3:30 тази нощ за тоалетна и оттогава през 15мин до ВЦ до сутринта, направо ужас   ooooh! Не мога изобщо да се наспя.

Колан за бременни за кола на BeSafe имам и аз, скоро ще го вадя че мъжо както кара из кварталните ями. А в България специално не бих си позволила да се возя без колан - като гледам всеки ден какво става по пътищата и как няма никакви наказания. Пред мен преди няколко месеца кола префуча на червено, за малко да премаже 3-4пешеходци тръгнали да пресичат. След това не можа да влезе в локалното на Борис III, превъртя се два пъти във въздуха и кацна на трамвайната линия. Шофьорът излезе невредим, леко замаян - споменаха го само в един вестник - не успял да вземе завоя  ooooh! И нищо... А затова че мина на червено и щеше да убие няколко души никой нищо не спомена. Даже и акт едва ли са му съставили  ooooh!

Кока-кола не пия, отказах я още първата бременност, когато прочетох какво съдържа. Особено light или както сега я рекламират zero. Даже отказах и един приятел, който се наливаше с по два литра на ден. Не бях пила няколко години до първите седмици на тази бременност, когато ми беше ужасно лошо и щях направо да припадна - тогава не знам защо ми се допи много  Crazy Но за един-два пъти не е проблем  Grinning

# 169
Леле, страхотно много ми хареса едно креватче от Икеа http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=80676. Ние ще ходим началото на май до Букурещ и ще минем през Икеа да го видя и на живо  Heart Eyes

# 170
  • Gone with the wind
Танище, на мен на живо не ми харесаха икейските бебешки легла - изглеждат ми кекави и нестабилни  Confused , пиша го да нямаш големи очаквания

И да ви поздравя с малко китки от двора - пролет е, слънце грее, топло е - много го обичам този сезон  Heart Eyes
Скрит текст:

# 171
  • София
Tanishte креватчето изглежда хубаво и е на добра цена,но аз съм на същото мнение като ku4o,че в Ikea не само детските мебели а всички мебели са кекакви и са ми тип направи си сам  Laughing
но разбира се нищо не ти пречи да отидеш да го видиш Simple Smile
Ku4o цветята са страхотни,аз много обичам такива градински цветя   bouquet

# 172
Аааа, да, да Grinning аз наживо не пипна ли, много рядко се доверявам  Mr. Green Иначе ние имаме бюро и етажерка от Икеа, нямам оплаквания, ама то никога не е късно да се разочароваш де... Иначе пък имат страхотни интериорни бебешки дреболийки, тъй че, ако не е креватче, друго ще е  Mr. Green
ku4o, завииииииид за градинката... и ние кроим планове за къща, избрали сме си мястото, но да видим живот и здраве как ще протекат нещата Simple Smile

# 173
Добро утро и от мен!
Завърнах се от разходка, а сутринта бях приятно изненадана от канатара. За 2 дни неядене на сладко и тесто, набиване на плодове, зеленчуци и готвени леки манджи + разходки по 3 часа съм свалила 700 гр. Естествено нямам намерение да свалям 10 кила де...но ако смъкна 2-3 ще се чувствам по-добре и да взема да влезна в някакви норми  Laughing
Tanishte , много е хубаво на външен вид, точно такива модели ме грабват и мен - дървени, бели, а ако има и чекмеджета отдолу щеше да е перфектното за мен  Crazy
Anni0422, честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива и обичана мам и съпруга  Hug
Лече-Буболече , чакаме после новини как се е представила малката принцеса  Heart Eyes

Извинявам се предварително, ако има пощаливи мами, но какво мислите за ягодите? Обожавам ги, днес мъжо взе 1 щайга и вече ометох една чиния... четох мнения, че уж алергени, но май си хапват бременните...вие какво мислите?  Rolling Eyes
А пък козунаци мислех тази година да омеся, но предполагах, че вече ще сме в новия апартамент...сега в тая квартира не мога да правя, че нямам нужните удобства, та май ще минем без козунак  Laughing

# 174
Ани, newsm59 весел празник,а септември най-щастливата мама на пухкаво newsm30  bouquet

# 175
Anni, честит рожден ден и от мен! Бъди много здрава и се наслаждавай на бременността си! Скоро ще получиш един заслужен и дългоочакван подарък Simple Smile  newsm30
Tanishte аз също много харесвам такъв тип легълца и ги гледах тия. Мои приятели имат от зелените бебешки легла и са много доволни. Но...за мен има 2 недостатъка - нямат чекмедже отдолу (а, аз държа да има) и не се сваля решетката. Имат един модел от 200 и нещо лева, на който се сваля. И ние ще ходим лятото до Букурещ, че ни е близо. Родния ми град е Силистра и като ходя на гости, ще се отбия. Ако имаш желание прескочи и до МОЛА точно срещу румънската ИКЕА- имат NEXT.
Ще намериш уникални бебешки дрехи и аксесоари на доста по-добра цена от много други тук Wink
Sonka  стискам палци за амниото днес! Всичко ще е наред!

# 176
  • София
Здравейте и от мен! Ани честит рожден ден!
Да се похваля и аз в четвъртък бяхме на ФМ и ни казаха, че ще си имаме момиченце ( въпреки, че преди няколко седмици АГ-то имаше съмнения за момче ). Много се зарадвах, все си казвах, че каквото и да е все ще се радвам, но минавайки покрай детските магазини все заглеждах рокличките и момичешките дрешки Embarassed Иначе доктора каза, че всичко е така както трябва да е за седмицата, в която съм, има си всичко и се развива добре, което за мен е най-важното.
Кола пийвам от време на време като ми се допие. По принцип гледам да се въздържам от нея, но откакто съм бременна ми се допиива понякога и си позволявам. Мисля, че нещата са вредни ако се прекалява с тях. В събота дори бях на фризьор и се боядисах(с амонячна боя), за което естествено бях оплюта от една "експертка", гледам да не обръщам внимание и да не се впечатлявам на тези неща.
Момичета искам да ви питам някоя от вас плува ли сега? Аз ходех по два пъти в седмицата преди да забремениея, но после нямах сили. Сега започнах отново, като естествено плувам много бавно без да се натоварвам. Исках да попитам до кой месец мога да си плувам. Знам, че е един от най полезните спортове за бременни, а и за сега да чукна на дърво нямам проблеми с гъби и бактерий, та ми се иска колкото мога повече Simple Smile
Хубав и слънчев ден на всички и успешна седмица!

# 177
 Танище, и аз съм се насочила към икейските креватчета, но като наближи ще отидем до София да ги видим и вземем. Ще взема и маса за преповиване и други неща от там. На живо незнам как са, но в сайта много ми харесват.
 Дундичка, хапвам си ягоди.
 Лече, стискам палци всичко да е наред!
 Ани,  newsm59  party023  Gift newsm67

# 178
  • София
Dund1chk4 , ягоди ям всеки ден от февруари насам. Чувала съм, че за да предпазиш бебето от бъдеща непоносимост трябва да ги комбинираш с мляко. Не знам дали е така, честно казано мисля че не трябва да се лишаваме от нищо, което обичаме. Просто да сме по-умерени.
Преди малко по БТВ говореха за храненето по време на кърмене. Една майка изказа мнение, че трябва да се въздържаме от череши, което ме озадачи. После консултантка по кърмене го отрече и каза, че по-добре да хапваме каквото искаме, разбира се да не се прекалява. Също така знам,ч е доста от вас са спрели кафето сега, но казаха че ако майката е пила през бременността, то детенце развива резистентност и после по-лесно го възприема с кърмата, отколкото ако не е пила през бременността и после изведнъж започне.

Tanishte, това легълце избрах и аз. На мен не ми се струва кекаво. Разбира се, ако живеех в голяма къща, която позволява тежки мебели щях да се спра на друго, но при условие, че малечка няма да има дори и собствена стая за сега, ми е направо идеално това. На чекмеджета от долу не държа. И без това са толкова малки, че не намирам никаква функционалност у тях. Относно мебелите на Икеа, аз си ги харесвам. Именно защото не ми схлупват и без това малкото жилищно пространство. Сега се сещам още нещо за легълцето, а то е че всъщост бебето може изобщо да не пожелае да спи в него, така че докато не си опознаем нравите не бих рискувала да дам 500лв. за креват, стига ми скъпата количка.
И да се похваля - вчера направихме първата покупка на беба Simple Smile Бъдещият татко избра шапка и пантофо-чорапи. Искахме и рокля, жилетка.., но като не знам какво ще е времето като се роди, та се спряхме само на две бодита. Бях категорична,че аз в розово няма да обличам, но той грабна толкова сладко пепел от рози шапо, че то реши целият сет Simple Smile
Какво мислите за шапките и изобщо дрешките, които са като животински костюми? Дано не се засегне някоя, но за мен това е върл кич и не мога да си представя да сложа на детето си шапка с уши, панталон с опашка или костюм на джудже за Коледа  #Crazy Забелязвам, че такива "красоти" има в изобилие и в скъпите магазини, вероятно хората им се радват.

Софи, честито момиченце! И аз бях се засилила миналият месец да ходя на плуване, но се отказах, защото не знам къде да ида и да няма хора. А и от гъби най-ме е страх, та се въздържах.

# 179
LemOn, значи ще се ходииии  Mr. Green
Sophie PP, честити  stork-girl

Момичета, вързали ли сте си червен конец на ръката? Аз от няколко дни избухвам абсолщтно безпричинно в плач, бяхме на гости и момичето ми предлага да ми направи мляко с какао и аз рев  Shocked Добре, че се познаваме от 100 години  Mr. Green И сега говорих майка ми и вика - абе, ти да не си хванала очи, я си вържи един червен конец, та вързах аз, да има  Mr. Green

soho doll, по същата причина гледам да е по-компактно  Mr. Green Нашият беб няма да има детска стая, а по-скоро бебешки кът  Mr. Green а и смятам да спи при нас, така че колко ще се ползва и от кога...

Аз излизам, отиваме да гледаме плъзгащи врати, дано изберем нещо. Хубав ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт