Отговори
# 150
maria_magdalenna от разтягането на матката също има дисконфорт и се бърка ,мен лекарката преди доста време ме бъзикаше че ще родя без да разбера ,защото съм припадала от болки. Все пак дори да е контракция не задължително да е нетърпима болка Hug

# 151
Здравейте и от мен минавам набързо да се отчета. При мен всичко е наред освен че продължавам да дебелея  Mr. Green вчеря бах на сватба и се чувствах като бъчва сред слабите девойки  Laughing но поне хубавото време ми оправя настроението в четвъртък бях на консултация всичко е наред бебето расте. мен доктора ме пита не го ли усещам вече и аз  newsm78  ми нее  Laughing наистина нищо не усещам или не знам какво точно е но има време за всичко. Хайде отивам да лягам, защото утре ме чака работа  ooooh! лена вечер на всички и успешна нова седмица.

# 152
sonka, много, много успех и стиснати палчета от мен!

# 153
  • Пловдив
Ей, отиде човек на гости и после не може да изчете какво сте написали.  Grinning Втори опит за козунак- малко по-сполучлив. Занесох го у на ММ тяхните. Малко изгорял, малко беззахарен, ноооо направо почти като козунак. Mr. Green Пак ще направя. Тоз път му хванах цаката.
 maria_magdalenna, бебето го усещам като потрепване на нерв. Примерно на окото, ама от вътрешна страна. Вече няколко пъти е все едно ме почуква с пръс някой отвътре. Странно е и няма как да го объркаш с нещо друго. За контракциите не мога да обясня. Забравила съм и засега нямам, слава Богу.
sonka, стискам палци и на краката всичко да мине по вода.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Кола не пия. Принципно ми се припива веднъж годишно. За киселини и против повръщане спрайт ми е казвала лекарка, кола също, но за деца не става.
Виж спането по корем си е проблем. Не мога вече, а само така заспивах. Подпирам се на възглавници от сега.
Пишлетата им забелвах, ама свекито твърдеше , че съм садистка. Е, ми не съм. ОК е на малчо, на големия вече не мога да проверя.Беше си наред. Mr. Green Още като много малки бебоци почнах и по малко за няколко месеца ставаше работата. В коритото, докато ги къпех, го дърпах по малко. Не е страшно. Сега вече може да не препоръчват, но ако имам момче, пак ще го правя. Там трябва да е чисто, иначе се възпалява и става неприятно. Работих на морето няколко месеца, малкият беше на 3г. мисля, и баба му не го беше мила там, че я било страх. Беше се замърсило и не искаше да пишка. Бясна бях, но... И сега не го мие , но за 1-2 дни не ми се разправя вече.
И така. Лека нощ, тумбачета!

# 154
Здравей те маминки Simple Smile,толкова сте бързи със писането че наистина нямате стигане  Simple Smile. Аз да се похваля докато не до усещах бебо сега два дена или по скоро две вечери не е спряло да шава,много му се кефя Hug.За газираното и като цяло колата аз по принцип и не пия,но сега ако ми се препие няма да ми навреди да пия една чаша.Така мисля поне newsm78,апъп за кафето от началото на бременноста не ми се пиеше кафе вообще,но сега от два три дни пия по едно много слабо.Явно имам нужда от него като мисля.Ох така като говорите за козунак чак и на мен ми се прияде.....но тук в Испания няма от каде да си го купя,а да си го направя.... не сам по тази част Embarassed. Аз искам да питам в България има ли такива специални преспособления кадето се слагат на колана на колата за да не те претиска?защото аз си знаех до вчера че няма такова нещо и като си бременна като ти пречи колана го махаш и караш без него,но се оказва че тук не е така .Та ми стана интересно дали е в бг също има такива.
http://productos.parabebes.com/cinturon-seguridad-para-embarazad … tras_cp422ac.html

# 155
 Добро утро коремчета!
 Росита имам този колан за бременни http://www.besafe.bg/Products/besafe-pregnant---predpazen-avtomo … kolan-za-bremenni , но не съм го използвала досега. Даже не е и в колата, а вкъщи. Колана на колата все още не ме дразни, за да използвам този.
 Вчера и аз купих козунак и козуначено руло. Изпробвах рулото, но не беше кой знае какво.

# 156
Добро утро, коремчета Mr. Green

Влизам да ви почерпя с   party023 по случей рожденния ми ден, анимирана да не ви се прияде. Днес ставам на 22 години и е деня на Земята Heart Eyes

Успех на Сонка, Хепи дей и всички с прегледи и интервенции днес, само хубави новини да ви съобщят fingerscrossed

Хубав ден и пълен с много усмивки ви пожелавам  bouquet

# 157
  • До морето :)
АНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И НАЙ-ХУБАВИЯ ПОДАРЪК - СЕПТЕМВРИ!

Аз след 3 часа имам среща с бебка.  Heart Eyes

# 158
  • Gone with the wind
Anni04221, честит рожден ден! Много здраве, късмет и безпроблемна до края  Heart Eyes

пс - много готино така, РД в деня на земята. Моят съвпада с деня на тоалетната  Mr. Green

# 159
  • София
Anni, newsm59 и от мен!Бъди здрава, щастлива и винаги обичана! baloni

# 160
Добро утро момичета,
Anni0422 живи и здрави, леко бременеене  Gift  ura Tada
Времето е страхотно днес, само за разходки  Peace

# 161
 Ани весел празник, бъди много здрава и усмихната!  bouquet
Памперс, ние не можахме да го забелим изцяло и на 5м. го зведох на хирург, който го забели до край.
Аз си пия кола, когато ми падне много кръвното. Не спя по корем.
Не съм кърмила големия и се иинтерсувам от това какви храни и напитки можем и не можем да приемаме докато кърмим. Силно се надявам този път да мога да си кърмя детето.
Весел и усмихнат ден!
Сонка много късмет!

# 162
Добро утро Simple Smile
Anni04221 честити рожден ден Simple Smile Желая много здраве, много положителни емоции, много усмивки и радост  newsm67 nbirthday
Желая успех на Сонка и силно стискам палци да се върне с добри новини.
На всички, които са на преглед също пожелавам хубави новини и приятни емоции Simple Smile
На моят племенник му правиха такива процедури известно време и остана от едната страна, отидоха на хирург и след това за два - три дни се оправи и пишкаше без болка.
Кола не пия от много години, когато започнах диетите през пубертета Simple Smile така съм свикнала на вода, че не пия май нищо друго освен някой друг фреш.
Ох аз съм много доволна от уикенда - с помощта на ММ си имаме вече чисти прозорциии  newsm68 голяма радост Wink направихме и почистването пред блока и сега чакам с нетърпение слънчевите почивни дни Simple Smile 

# 163
Добро утро и от мен Simple Smile
Anni0422, честит рожден ден! Всичко най-най-хубаво ти желая Simple Smile
Успех на всички с прегледи днес!
Аз кола по принцип много рядко пия, сега ми се е допивало от време на време като видя някой друг да пие и пийвам по една чашка, но по принцип избягвам, че единствено ми се разтупква сърцето... а най-странното е, че преди кафе не пиех въобще, а сега ми се допива от време на време, главно следобяд събота или неделя  Mr. Green
Като говорите за козунаци, аз още преди месец-два бях пратила приятеля ми да ми търси козунак из пекарните след работа  Mr. Green че бях видяла на един филм да слагат нещо козунакообразно на масата и като ми се прияде - край!  Mr. Green

# 164
  • Пловдив
Честит рожден ден,  Anni0422! Да си жива и здрава и много кротко и сладко бебоче да си имаш през септември!  newsm67 nbirthday
Днес трябва да ида да си подновя болничния. Не знам дали ще ме преглежда докторката. Приятни срещи с малките  съкровища желая на всички, които са на преглед днес.
Много се извинявам, че предизвиках такива вълнения у вас с тези козунаци.  Embarassed Аз понеже много не обичам и си мисля, че всички са така. То сега поне има из магазините.

Общи условия

Активация на акаунт