Отговори
# 390
Добро утро, момичета. Като ви чета постепенно се "паля" по многократните памперси. Само ме притеснява дали ще се справям със смяната им и с времето. Първо дете ми е и съм мноого неориентирана. Относно покупките - много ме сърбят ръцете, но все се спирам за дрешки, защото нямам представа колко голямо ще бъде бебунче. Иска ми се количка да купя, но още не съм избрала каква да бъде. Все ме влекат скъпите, пък... Няма да отварям тази тема отново, споко!  Joy
Вчера минах през "Мания" - уж в деня за зареждане, пък нищо не си харесах освен покривка! Хаха!
Май за пролетно-летни роклета пак до HM ще притичам. Днес се очертава страхотно време и ви желая усмихнат ден!

# 391
Добро утро и от мен:)

Амелии добре завърнала се  Hug
Сонка и аз я мислех, че не се е разписала, дано всичко да е добре при тях  Praynig
Честито на разбрали розовите гащи, групата се увеличава  Laughing
Дианка айде да кажете после как сте с беб  Hug
Наистина днеска го дават прекрасен ден, пожелавам и вашето настроение да е такова   bouquet

# 392
Добро утро,вчера и днес времето е страхотно.Днес ще ходя за болничен,а иначе на преглед съм на 30 04,ама може да мина днес,та да видя бебка.
Гледам всички май се "палите" по многократните пелени...само аз ли не мога да се "запаля"  Embarassed
Не мисля да ги пробвам,смятам да си ползвам памперсите и това е.Марти изобщо не ми се е подсичал от тях,така че не мисля че това е критерий.

# 393
  • София
Ако ми беше второ дете и знаех какво и как да правя, сигурно и аз бих се изкушила от тези пелени. Но за сега мисля да се въздържа.
Ushana, в коя Мания ходи и записа ли се за 13 - ти за отворените врати?

Предложение http://www.vita.bg/newsbg.php?n=240 , аз май ще се възползвам

И да попитам, някой смята ли да съхранява стволови клетки и ако да къде сте се насочили? Ние силно се интересуваме и май скоро ще трябва да пообиколим и да решим. Ако някоя мама с първото бебе се е интересувала, моля да сподели.

# 394
Здравейте!
soho doll, имам инфо за Cells4Life, дай mail на лични, ще ти препратя каквото имам. Иначе ние няма да съхраняваме поради финансови причини. Иначе се интересувах за тези обществени банки, в които се даряват стволови клетки, но май вече ги няма...

# 395
Здравейте,коремчета,благодаря ви за честитките  bouquetаз вчера бях супер ангажирана,вечерта имах до късно гости та не съм ви чела,а днес направо  #Crazyче вие сте изписали темата Laughingгледам за колички сте говорили,нормално е всеки да си има фаворит,но аз ще се поуча от мамите с опит WinkАз днес ще  1dishes newsm75 и после се отдавам на почивка,че тия дни направо се разпилях от разходки.хубав ден на всички Heart Eyes

# 396
  • София
Изпратих Simple Smile
За сега това, което гледахме, е че до 30 - та седмица ако се запишеш има намаления. Това в една клиника, за други още нищо не знам. Май можеше и на разсрочено плащане, ако не се лъжа.

# 397
Да, може на разсрочено плащане, междудругото потърси за презентации на различните фирми, мисля, че доста често правят, аз съвсем случайно попаднах на една такава

# 398
Имам бърз въпрос за мамите, които имат опит( нали все уча трябва ми помощ) Embarassed

При съставен акт за начет на касиер за липса на пари в касата в размер до 1000 лева може ли да му се търси административно наказателна отговорност?

Знам, че спамя ама ми е спешно Embarassed много много се извинявам пак, но ако някой може да даде акъл, ще съм му много благодарна   bouquet

# 399
Аз също се интересувам от обществените банки за стволови клетки, но не намирам актуална информация. Май Памперс беше проучила въпроса, дано да е открила нещо  Simple Smile

# 400
  • София
new leaf , аз до сега само информацията от МЦ Афродита знам. ММ се ми каза за още една банка, но я забравих  Embarassed Сега чета информацията от Tanishte

# 401
Здравейте, коремчета!
Аз днес минавам транзит, че ще излизам по задачки. А и искам да мина през НОИ да ги питам защо са ми превели само част от болничния  newsm78

За еднократните пелени не е проблема само в подсичането, то идва по-скоро от рядката смяна на пелените. Има много по-страшни усложнения от тях, ама няма смисъл да задълбаваме. За времето - ми колко време отнема да метнеш в коша за боклук едната, толкова е и да метнеш другата в пералнята  Mr. Green После дали ще слезеш да хвърлиш коша, или да простреш - все тая. Така, че времето не е критерий за сравнение. Mr. Green По-скоро е до лично усещане.

За стволовите клетки - ориентирала съм се и аз към обществените банки да даря. Те от миналия април го предлагат във Варна (благодарение на моя приятелка), така че се съмнявам да са го махнали толкова бързо  Shocked

Който е на преглед днес - да донесе хубави новини - на останалите приятен ден!

# 402
Pampers, като можеш, дай малко инфо, къде, как, каква е процедурата. Тенк ю  Hug

# 403
  • Пловдив
Добър ден. Събудих се по-изморена, отколкото преди да си легна. Чувствам се подута и нещо не съм на кеф.  Sad
За многократните пелени чета, обаче нямам сушилня. Проблем ми е зимата съхненето на дрехите по принцип. Дали съхнат лесно тез чудеса? Сигурно е най-добре да ги видя и пипна някъде.  newsm78
Дали няма да е по-добре в началото, докато посвикнем с бебето, да си карам на еднократни и като установим някакъв режим да минем на другите. Имам още доста време да помисля. Притеснява ме струпването на бебе, първокласник и най-големия в ново училище. Сигурно ще се справя/ то къде ли ще ходя, та няма/, но все пак времето ще ми е много ценно. За подсичането мисля, че си е до кожа. Моите са се метнали на баща им, та нямаха проблем никакъв.  Mr. Green
sonka наистина не се е разписала. Дано всичко е наред. Praynig

# 404
Добро утро!   bouquet
За многократните пелени съм мнооого навита и ужасно ми харесаха тези от сайта на Диана, толкова са весели картинките и цената е изключително добра. До колкото разбирам тези пелени се водят от две части, а не 2 в 1? Диана, ще чакаме отзивите ти като ги получиш  Simple Smile
Честито на розовите попълнения!

Общи условия

Активация на акаунт