Отговори
# 420
  • София
Честит рожден ден, веселото!  Пожелавам ти слънчева и ведра година, изпълнена с много щастливи емоции  bouquet

# 421
  • Gone with the wind
veselotof, честит рожден ден   bouquet
Много здраве, късмет и една прекрасна бременност до финала

Минавам да се отчета след ФМ- на малката всичко й е наред /мдам, още е мома Mr. Green/. Гледаха я над час и половина и понеделник продължаваме, защото диването категорично отказа да си покаже муцунката. Полегнала с гръб към коремната ми стена и подпряла главица с ръчичка. То не бяха разходки, то не кляках, то доки не я подбутва с апарата - твърдо нЬе. Само веднъж се обърна, обаче навряла палец в уста и с останалите пръстчета си прикриваше лицето. Тежи 420гр., което, не знам защо, ми се стори много /все си мислех, че трябва да е около 350  Rolling Eyes/.  Боян беше привилегирован, защото виждаше всичко, а аз повечето време виждах само лакътя на лекарката, но пък тя обясняваше толкова добре и подробно, че и това ми стига.
Изследванията ми са ОК, само кръвната захар е малко висока, в границите, но близо до горната, та ще пускам изследванията за гестационен диабет да ми е мирна главата. Плацентата е ОК, околоплодните води и те, пъпната връв е хубава и така
За отокът докторката каза, че според нея не е от бременността, защото е локален, само на единия крак, но въпреки всичко ще го следим.  
Утре съм във Военна болница рано рано

# 422
veselotof, честит рожден ден! Всичко най-хубаво ти желая   bouquet

Аз тъкмо се прибрах от лека разходка, голяма жега, сега ще полегна да поотпочина

# 423
Веселото, Честит рожден ден  newsm59 newsm67  Gift давай го по-ведричко, много хубаво, още една мама телец вече сме 3  Mr. Green

Аз се препекох пък моя мъж е с тен вече, похарчих сумати пари и се прибрах Embarassed

# 424
veselotof как мимоходом го спомена това с РД  Laughing
Да си жива и здрава, много усмихната, щастлива и обичана   bouquet
Ениии нали те видяхме във ФБ, не ти личат тези кг, не ги мисли   bouquet
dddidka наслаждавайте се с мъжо на оставащаите моменти заедно. А ти тук ще раждаш в БГ ли, той няма ли да си идва за раждането?
П.С. ku4o важно е, че  всичко е окей  Hug Мале какво гледане и правят, срамежливка от сега:) Аз в 19.4 г.с. бебка беше 300 гр. а от предния преглед няма и месец беше качила почти 200 гр., така че мисля че нормално си е в грамчетата, хапва детето, мама да му мисли  Joy

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 16:51 от _Ninka

# 425
Веселото  newsm67 да си жива и здрава и пухкавко бебче през септември Simple Smile
Кучо - браво за хубавите резултати Simple Smile срамежлива мома Wink
ти ФМ в Щерев ли прави или на друго място Simple Smile
Наистина голяма жега  - излезнах по работа и едвам се домъкнах до офиса .. Tired
Ние не сме мислили да запазваме стволови клетки ..ще видим какво ще решим с ММ.
 kotkincho  - сигурна съм , че разходката ви е била много приятна Simple Smile на пейка под някое дърво  в северния ли бяхте? Wink
За многократните пелени - не съм запозната много, бебчето ни е първо и честно казано, съм малко стресната дали и как ще се справя.
Дали не мога да заменя еднократните  с многократни, когато поотрасне малко бебето  newsm78

# 426
Веселото, честит рожден ден   bouquet Жива, здрава и чудно бебче на финала  Hug

Кучо, рапорт приет  Mr. Green Дано да няма ГД, но и да имаш, не е болка за умиране, по-скоро е неприятно и досадно, но се изтърпява. Аз съм живо доказателство...

Азс нищо не мога да се похваля, освен че дадох кръв. Да видим желязото как е, че самоволно си го спрях, тъй като беше в норма, а много ми дразни стомаха. От вчера, гузна-гузна пак го почнах, да видим каво ще покажат изследванията  Mr. Green

# 427
  • Gone with the wind
Пуканка, да - в Щерев бях при Искилиева. Получи се неприятно, че почакахме, но пък след моя преглед ми стана ясно защо - гледа ме доста по-дълго от предвиденото. Доволна съм и на другата ФМ пак при нея ще отида.
Макар да няма нищо видимо по сърчицето много настоя да отида на фетална ехокардиография.

# 428
Веселото,честит рожден ден nbirthday  uraвсичко най...а септември много щастлива мама на сладко бебе newsm51
и на мен ми харесва идеята за многократните пелени,но ми се струва сложно newsm78май ще ползвам еднократни,ако някой има опит да сподели Simple Smile

# 429
ku4o  - аз не знаех, че правят ФМ и когато, ми правиха ранния БХС, моята док, ми направи и ФМ. Сега отново ми каза, че ще ми направи и втората, ама аз пък си бях записала час за Марков и сега мисля, да го откажа и да остана за ФМ в Щерев. А сега като каза, че и ти си доволна, мисля да си ги правя там.
За Ф.ехо. - пак ли там се прави?

# 430
  • София
Попаднах на нещо интересно за многократните пелени, може да ви е полезно, макар и да е старо.  Аз пък колкото повече чета, толкова повече се разубеждавам Rolling Eyes  Единствено факторът "еко" ме кара да не се отказвам категорично...

Пуканка, ти ще си първата, отказала час при Марков, за да отиде в Щерев Laughing  Той е един от най-добрите (да не кажа най), а ФМ при него се смята, че включва и ФЕ, тъй като е специалист в тази област.  Бих ти препоръчала да отидеш при него все пак Peace

# 431
  • Gone with the wind
Да, има лекар от 3та градска, който ходи един ден от седмицата при тях. Толкова бях отнесена след прегледа, че забравих дори да си платя /та мъж ми се връща след половин час  Laughing/, камо ли да си запазя час или да питам за цена. Но в понеделник, като мина да довършим феталната, ще се поинтересувам обезателно.
А за кой лекар в Марковс имаш час? Ако е за самия Марков май е по-добре да си идеш при него, все пак си е Марков  Wink

# 432
  bouquet Веселото- жива, здрава и много много щастлива!!!Честит Рожден Ден!!!
 Момичета само на феталната ли казват колко е дълго и колко тежи бебенцето. На мен последните пъти никой нищо не ми казва??? Но пък доктора ме гледа на стар ехогарф и може и това да е  newsm78

# 433
  • Gone with the wind
Не само на фетална, на всеки преглед ми казват размерите

# 434
Мая 191 , и на мен ми казват на всеки преглед размерите и съответно ги имам на снимките от видеозона.

Общи условия

Активация на акаунт