Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за комбинирана вана и повивалник 2 в 1?
Каква е Шуслерова сол 7?
Какво е Tantum Verde и за какво се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за комбинирана вана и повивалник 2 в 1?
Комбинираният продукт вана и повивалник 2 в 1 е удобен и практичен избор за бебето. Този многофункционален артикул спестява място и улеснява грижите за бебето, като предлага функционалността на вана и повивалник в едно. Важно е да изберете висококачествен продукт, който осигурява комфорт и безопасност за бебето.
-
Каква е Шуслерова сол 7?
-
Какво е Tantum Verde и за какво се използва?
Tantum Verde е лекарствен продукт, който се използва за лечение на възпаления в устната кухина и гърлото. Той е под формата на спрей и съдържа вещество, наречено бензидамин хидрохлорид, което има антисептични и противовъзпалителни свойства. Tantum Verde е подходящ за употреба при бременни жени след консултация с лекар.
-
Какво е суеверието, свързано с боядисването на яйца?
-
Каква е джаджата за боядисване на яйца, обсъдена в разговора?
Ще се опитам да си променя тази нагласа , защото така само аз може да си изпатя.

От вчера ми изби стресница на носа ,много е гадно и болезнено и на всичкото отгоре имам и сополи
ама ще търпя какво да правя.
(ох дано не ви се прияде ) чувствам се като в инкубатор 

много весел ден, а септември здраво бебче
Аз пък се чудя на ръбовете на шапките няма ли да убиват 

, а не знам какво да прилагам.

Живи здрави!