Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за комбинирана вана и повивалник 2 в 1?
Каква е Шуслерова сол 7?
Какво е Tantum Verde и за какво се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за комбинирана вана и повивалник 2 в 1?
Комбинираният продукт вана и повивалник 2 в 1 е удобен и практичен избор за бебето. Този многофункционален артикул спестява място и улеснява грижите за бебето, като предлага функционалността на вана и повивалник в едно. Важно е да изберете висококачествен продукт, който осигурява комфорт и безопасност за бебето.
-
Каква е Шуслерова сол 7?
-
Какво е Tantum Verde и за какво се използва?
Tantum Verde е лекарствен продукт, който се използва за лечение на възпаления в устната кухина и гърлото. Той е под формата на спрей и съдържа вещество, наречено бензидамин хидрохлорид, което има антисептични и противовъзпалителни свойства. Tantum Verde е подходящ за употреба при бременни жени след консултация с лекар.
-
Какво е суеверието, свързано с боядисването на яйца?
-
Каква е джаджата за боядисване на яйца, обсъдена в разговора?
.
Аз си го знам че съм качила прекалено и се мъча да стопирам някак апетита си, правих до оня ден упражнения, но от днес направо си извличам Д-то навън на двучасова разходка, спирам хляба и тестеното (сладкото поне не ме влече особено много) и ще чакам да видя как ще ми се отрази 
На моя приятел не мисля да му казвам за това суеверие че като го знам какъв е ще изпадне в паника и няма да ми даде даже да ги сложа да се варят
Днес настроението е на 6, но то и времето си допринася за хубаво настроение, а надявам се и моменти. Ще се опрявяме и ще водя ММ да зяпаме малко колички, може и някоя дрешка да ми хареса и да купя за бебо
Като се върна ще докладвам 

Верно е, че лекарствата на дребното бяха по-скоро за комфорт, а мен отвратително ме дразнеше гърлото....
За сега ще спра разходките и освен готвенето, оставям домакинските задължения на ММ. Мислехме по Великден да пътуваме на 450 км. от Варна, но може би е по-добре да не предприемам дълги пътувания. Лекарят нищо не каза,но...

! Вчера ММ се прибра от работа и седна да яде. Аз бях сложила "произведението" на кулинарното изкуство в една торбичка на масата в кухнята,за да не забравя да го изхвърля като отивам да взимам детето от градина. Питам го обаче любимия колко хляб има, след като хапна, да знам дали да пускам друг, той вика- има. Ми ти викам какво яде, след като има? Ми онова в торбата сладкото. И аз ей така