Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за комбинирана вана и повивалник 2 в 1?
Каква е Шуслерова сол 7?
Какво е Tantum Verde и за какво се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за комбинирана вана и повивалник 2 в 1?
Комбинираният продукт вана и повивалник 2 в 1 е удобен и практичен избор за бебето. Този многофункционален артикул спестява място и улеснява грижите за бебето, като предлага функционалността на вана и повивалник в едно. Важно е да изберете висококачествен продукт, който осигурява комфорт и безопасност за бебето.
-
Каква е Шуслерова сол 7?
-
Какво е Tantum Verde и за какво се използва?
Tantum Verde е лекарствен продукт, който се използва за лечение на възпаления в устната кухина и гърлото. Той е под формата на спрей и съдържа вещество, наречено бензидамин хидрохлорид, което има антисептични и противовъзпалителни свойства. Tantum Verde е подходящ за употреба при бременни жени след консултация с лекар.
-
Какво е суеверието, свързано с боядисването на яйца?
-
Каква е джаджата за боядисване на яйца, обсъдена в разговора?

Между другото като си погледна гръдната обиколка, имам чувството, че половината ми кг са там. 
У вас със сигурност не е скучно .
да се разпиша и аз в новата ни темичка :peace Аз днес съм решила да почивам,че цяла седмица не съм се спряла,то не бяха разходки и ходене по лекари
днес си направих устата да изчистя прозорците,но познайте дали ще стане
относно боядисването на яйца-не мисля да го спазвам
а за кг до сега не бях качила,но вчера се теглих и показа +1,5 но пък пак не вярвам,защото не бях посетила 00 
(още едно за Варна 

И моя се шашка като види рокличка за 30 -50евро ,вика ти по евтино ми излизаш

днес сме на рожден ден и ще пия един сок и за тебе
винаги сме купували, пък и села нямаме, и бабите ми са градски кокони, едната вече покойна, но даже не знам вкуса на домашния