Отговори
# 75
# 76
 bdbaloni Ескито, Честит Рожден Ден -  бъди здрава, много щастлива и обичана, здраво бебче на финала! bdbaloni

Мда, аз в четвъртък цял ден чистих и сега втори ден се възстановявам! Вчера дори и тренировката пропуснах! Как ще я карам по нататък незнам...

Сонка, извинявай, но ми е любопитно кой ти е лекаря.

# 77
  • Gone with the wind
Eskyto, честит рожден ден!
Желая ти мноооооого здраве, още повече късмет и най-вече - лека бременност до края  Heart Eyes

http://kasida.bg/minoti-komplekt-ot-3-chasti-farm-friends-461-19237.html това имах в предвид едното отдолу и копчетата са върху памперса Wink Мислиш че ще му е топло така ли ? Не че много разбирам Blush

Пак за същите иде реч, но са с различен начин на обличане и закопчаване, за да е по-лесно докато е много малко бебето - ето такова

Ух, щях да пиша още, ама чавка ми е изпила акъла - днес много се уморих психически (да се неначуди човек как някои хора могат да съсипят толкова хубав празник като първия РД и кръщене на внучето си, за да решават междуличностни проблеми баш тогава  Crazy). Отивам да се заровя в пръст smile3508 на двора, че да си почина  

# 78
Разходихме се много добре, даже май прекалихме Laughing Посетих страхотен магазин и за мамите от София може да им е полезно, ако не го знаят - детски магазин Малечко - намира се на околовръстното между Симеоново и Драгалевци, в близост до Зора и Айко...има доста колички в наличност и много добре ми обясниха предимствата и недостатъците им. Дрешките са малко по-скъпи, но са интересни. Купих две бодинца с дълго ръкавче в кафяво, нищо че АГ всеки път казва девойка, все още се притеснявам да купувам в момичешки цветове hahaha За сега се въздържам и взимам неутрални цветове... да няма изненади после Joy

Eskyto честит празник, желая ти да си много здрава, леко бременеене до края и пухкаво, здраво бебоче на термин  bouquet

Мая да не съм чула за никакви прозорци, а и тая баня няма ли кой да я измие!? Извикай някоя жена от квартала за 10-20 лв. да ти измие прозорците или фирма за почистване. С твоите проблеми...само това ти остава да свършиш Thinking Пази се Blush

Останаха ми 2 странички още да прочета, но сега изчезвам, че сме на гости Wink

# 79
Дария, и аз така бях след един ден на усилено чистене. Два дни после не исках да се мръдна. Сега обаче ми е много готинко с чисти прозорци и свежо изгладени пердета . Нашите незная защо , но много прах трупат и супер много вече ме изнервяха. Банята не съм я мила , няма и да я мия  Mr. Green Но редовно чистя тоалетната , която ползваме повече на първият етаж .
Сега тъкмо малко прибирах за да ми е по-лесно следващите дни , когато ще работя и се връщам скапана. Отивам да пускам прахусмукачка и съм готова с досадните дейности  Wink
Лека вечер на всички  Sunglasses

# 80
  • София
Здравейте!

И аз не издържах на усилената реклама .... Купих си клинче от Лидъл Simple Smile)))) Наистина много хубаво мирише.
А като говорим за килограми, ММ е само 60 кг, а аз тръгнах от 65 преди бременността, тъй че с всеки качен килограм си представяте как се увеличава разликата между нас.

Хайде, лека нощ!

# 81
Момичета, вие от кой момент броите покачването на килограмите? От момента, в който сте научили за бременността или от записването на ЖК (нали тогава пишат, че се стартира от един колко си килограма и теглят)?
Аз моите ги броя от момента, в който разбрах, че съм бременна. Защото на ЖК вече бях 2 кг. отгоре Simple Smile

# 82
Момичета, вие от кой момент броите покачването на килограмите? От момента, в който сте научили за бременността или от записването на ЖК (нали тогава пишат, че се стартира от един колко си килограма и теглят)?
Аз моите ги броя от момента, в който разбрах, че съм бременна. Защото на ЖК вече бях 2 кг. отгоре Simple Smile

Аз при записването на ЖК бях -3 кг. На последния преглед бях вече +3, т.е. върнах си килограмите преди да забременея и неразположенията. Така, че аз не съм качила нито един килограм реално към 5 месец.  Mr. Green

# 83
Памперс,дразниш,а, дразниш  Wink

# 84
  • София
Добро утроооо Simple Smile

Pampers кажи тайната с която си успяла да не качиш килограми,не я пази само за себе си  Wink
То и аз реално за 5 месеца съм качила около 4-5 кг което уж се води нормално по 1 кг на месец,но аз първите 3 месеца почти нищичко не хапвах,защото адски ми се гадеше,ноооо след като спря да ми се гади глей кво става бързо си наваксвам  Laughing

# 85
  • Gone with the wind
Все си мисля, че не искате да не качвате по начинът, по който не е качила Памперската. Като помня как беше февруари, на никого не го пожелавам

# 86
Добро урто  newsm51 подарявам ви по едно лале (червеничко)  bouquet
Мога да ви се похваля, че снощи издържах до 2 часа на гости и съм горда със себе си иначе и до 12 не мога да стоя(кокошките репчки да ядът), но станах в 8 ранобудна съм си и тва е Embarassed
Да ви споделя какво четох в форума, една бъдеща мама на моите години(21до утре) е толкова неоринтирана с бременността си и. Задава някви въпроси направо ме хвана яд и срам, как може да не се е интересувала какво става като си бременна Crossing Arms

Целувки отивам да си правя кафе и да будя ММ, че работа ни чака baby_neutral
ПП Аз не знам Памперсче, защо се захранва, ама аз още не съм си върнала кг, въпреки че не съм повръщала Embarassed

# 87
Аз горе-долу така бях с първата бременност, първите три месеца свалих 2 или 3 кг и после като почнах да качвам имах един месец резерва Simple Smile Май обаче почнах да качвам в четвърти, забравила съм Simple Smile Тази резерва обаче изобщо не ми помогна да не наваксам нататък Simple Smile
Да видим сега - но аз пак казвам, че всичките килограми са условни и предупреждението на лекарите е дотолкова, доколкото трябва да се внимава човек да не се впусне в безгранична лакомия, от която да напълнее бързо и да си докара всички проблеми, съпътстващи едно бързо напълняване, дори и без бременност. Лекарите се вълнува от тази страна на въпроса, която може да доведе до усложнения в бремеността и при раждането, а не от това как изглеждаме или как ще сваляме после Simple Smile

Доколкото човек не се тъпче неограничено и се чувства добре в кожата си, според мен няма проблем, дори и и 10кг да е качил до сега.
Нормално е един организъм, който чувства, че килограмите му не са достатъчни, да почне да трупа, когато усети предизвикателството на бременността. Отделно е въпрос на хормони, метаболизъм и т.н.

Междудругото, сетих се онзи ден за калкулаторите и знаците за пола. Онзи калкулатор със смяната на кръвта този път тотално не ми позна - целият декември трябваше да е момиче, пък то е момче. Затова пък бабешката максима, че ако ти се яде кисело и солено е момче, е в сила и този път. Вече мога да ям и сладко, но продължавам да не налитам особено, а първите четири месеца сладко не можех да погледна. Ядеше ми се (и все още) и тестено обаче, което явно поне при мен не е показател за момиче. На вас познаха ли ви калкулаторите?

# 88
Lulu25 аз също от както съм бременна сладкото хич не ми допада, преди си изяждах един шоколад за десерт, а сега го мъча един месец. Налитам много на тестените неща и затова дебелея, не обичам да се храня здравословно и това си ми е проблем, не си падам по плодове и зеленчуци Sick Сега съм си взела банани и ягоди и ще им се мъча  Grinning Grinning . Пък във вторник сме на 4Д и ще видим бебешока какъв пол е, по онази таблица показва момиче... newsm78

# 89
  • София
И на мен на всички калкулатори ми показва момиче,но и аз повече наблягам на соленото и кисело при положение че преди умирах за сладко,а сега пак ям ама по рядко ми се дояжда и по малко.И аз другата седмица съм на 4D така че се надявам там да ни кажат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт