Отговори
# 90
Добро утро Hug снощи и аз с моето гости си поседях до късно. Бяхме в сестра ми, че майка ми беше дошла да види племенника и си поседяхме до някое време. Тази седмица майка ми беше командиродка в Димитровград и се върна с един куп подаръци за моето бебче - имало някакъв голям пазар и народни цени, а дрешките са много хубави. Комплектчета (от 5 части - памук) , които по магазините са 30-40 лв. и нагоре, там са по 6-7 лв. #Crazy направи като чух и полудях. Сега врънкам ММ да ходиме някой ден да се разходиме, че ей го къде е на 200 км. и да направиме едно масово пазаруване. Довечера, ако имам възможност ще ги снимам и ще ги кача в ФБ да ги погледнете Wink Сега изчезвам, че времето май е само за разходка Crazy

# 91
момичета, кажете как е групата във ФБ да се присъединя и аз

# 92
Здравейте , мацки  Wink   За калкулаторите и таблиците- не познаха хич. Най-странното е , че и аз все търсех киселко и солено, а преди бях мор на сладкото. И казваха- момче, ама НЕ  Flutter Офффф аз да не говоря много, че да не му се появи пишка на следващия преглед  Laughing Ще бъде шоу...
  Вчера и днес мойто бебче не спира да шава. Почвам да се притеснявам , дали не съм му направила нещо, защото до сега само единични потупвания осещах. Пък дори не съм в 20 седмица???? newsm78 При вас как е?
   Опитвам се да не завиждам за килограмите, но уви -като си видя целулитените кълки и ме хваща  #Cussing out  Как ще се оправят тези неща после...не ми се мисли. Освен да правя бебе-фитнес!
  Кики86  обещавам да кротувам, ама скоро ще тормозя ММ да ги мие  Laughing  А ти все хайманосваш. Не я ли обиколи вече тая София? Да си призная и аз искам.... Blush  И ми се пътува на далече някъде....

# 93
Мая, моят също се върти като луд - денем, нощем, няма спирка Simple Smile
Не се притеснявай, още им е широчко и се връткат, скоро ще им отеснее и ще почнат само отделни шутове и лакти. Бебетата си се движат и това не значи непременно, че недоволстват (ако е така, моето е голям мърморкко още от корема  hahaha)

# 94
  • София
Мая 191 Не се притеснявай мила,аз съм 20 седмица и също не го усещам всеки ден,но както Lulu25 каза все още им е широко и затова е така,скоро като им стане тесничко ще ги видиме тогава  Laughing

mirencetoblg Пиши на Pampers и тя ще те добави,защото тя групата е тайна и не можеш да я намериш сама Simple Smile

# 95
мерси Puffy1988 . Аз пък го усещам само вечер като си легна, то тогава се събужда явно  Laughing

# 96
  • София
mirencetoblg преди 2 седмици когато започнах да го усещам аз също го усещах само вечер когато легна,но това не е защото тогава се събужда,а защото тогава ние сме в покой и заради това усещаме трептенията,защото те са толкова слаби че като сме в движение е трудно да ги усетим,поне аз така си го обяснявам Simple Smile Тука тия дни почнах и през деня да го усещам иии съм много happy  newsm44

# 97
 Hug  Сега съм по-спокойна. Благодаря   bouquet  Защото скоро четох една публикация, че ако нещо не им харесва -например храна или друго- стават много активни. Затова с моя плитък бременлийски мозък реших, че нещо съм го подразнила  Grinning  Понякога си се чудя на акъла какви "шедьоври ражда". Все нещо не съм чула, неразбрала, забравила, загубила ......
  Чудесно е, че ви има Simple Smile 

# 98
Добро утро! Как сте мами ? Време за   food010
Кучо е такова боди нямаме ,ще поразгледам че тук май не съм виждала  Hug
Кикито и аз съм чувала ,че цените са много ниски и не само за бебе  Wink
За калкулаторите единия каза момче ,другия момиче - е познаха и двата  Joy
За килограмите от началото на бременността  не бях качила ,когато ме хвана грипа смъкнах 2 ,и док при който съм сега (тогава го смених) ме записа 70  Blush после си върнах 2 кг ,но последния път като каза че бебка изостава с 2 седмици малко се притесних и хапвах повече - и за 5 мес +2 не мисля че е много ,но вече внимавам  Heart Eyes
Вчера за пръв път имах контракции , взех но-шпа и се разминах с лежане ,но и днес ще взема за всеки случай Crazy    Предния ден се оплаквах ,че нищо не чувствам и вчера цял ден не спряха да се въртят  Grinning Нощем като легна на една страна ги усещам ,но през деня рядко,освен когато малчо ме рита в старата операция  Mr. Green                                                                                                                        
 Хубав ден   bouquet

# 99
Добро утро   bouquet
И ние след малко забягваме на разходка Simple Smile
Мая спокойно,  много си му е добре на беб,  шири се и си прави кълбета  Joy аз също много го усещам,  особенно ако нещо ме притиска дреха в корема или съм сгъната много протестира. И още много ниско го усещам че е.
За кг аз съм си доволна от моите чуствам се добре,  а за Памперсчето милата тя колко мъка изтърпя,  а и продължава да се мъчи. По добре леко пълнички,  но със здрав корем. Памперсче  Hug
Айде слънчев ден от мен   bouquet
П.с. калкиулатора  момче с кръвта. На един друг с годините и зачеването беше момиче,  а във вторник се надявам вече да разбера какво ще е  Joy

# 100
  • София
Добро утро, мами!

Успях да изчета старата и новата темичка - поздравления за авторката и   bouquet

Ние вчера се завърнахме от Боровец. Много добре си изкарахме- разходки, чист въздух и активна почивка. Разнообразихме малко ежедневието и се чувстваме заредени Grinning

Сега се захващам с домакинските задължения, преди да поемем към парка Peace

# 101
Това, според мен, са глупости, че бебетата реагират на храна, която не харесват с движение ( и аз съм го чела). Хайде да ми кажат как реагират на храна, която харесват  Twisted Evil Спят си щастливо? Имат си един начин за реакция и той е движение. Отделно, че могат да се движат и без да изразяват някакви реакции, а просто така, за да се раздвижат. Heart Eyes

# 102
  • София
Добро утро, мамчета!

Аз ще ходя тази сряда на ФМ при Марков от 3:20. И се чудих дали пък няма да се засечем с някоя от вас там Simple Smile

Айде, ние започваме с неделните удоволствия - закуска, чистене и пр.

hang

# 103
ох,и аз днес мислех да сме по разходки,ама нещо ми се провалиха плановете.
май ще слизам в градинката си,там да се успокоявам Simple Smile

# 104
Енитка  я се излегни на един стол в градинката с хубава книга  newsm10  И аз имах планове за разходка с ММ, но го извикаха спешно на работа. Така че ще си направя едно капучинце и бегом на терасата.

Общи условия

Активация на акаунт