Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за комбинирана вана и повивалник 2 в 1?
Каква е Шуслерова сол 7?
Какво е Tantum Verde и за какво се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за комбинирана вана и повивалник 2 в 1?
Комбинираният продукт вана и повивалник 2 в 1 е удобен и практичен избор за бебето. Този многофункционален артикул спестява място и улеснява грижите за бебето, като предлага функционалността на вана и повивалник в едно. Важно е да изберете висококачествен продукт, който осигурява комфорт и безопасност за бебето.
-
Каква е Шуслерова сол 7?
-
Какво е Tantum Verde и за какво се използва?
Tantum Verde е лекарствен продукт, който се използва за лечение на възпаления в устната кухина и гърлото. Той е под формата на спрей и съдържа вещество, наречено бензидамин хидрохлорид, което има антисептични и противовъзпалителни свойства. Tantum Verde е подходящ за употреба при бременни жени след консултация с лекар.
-
Какво е суеверието, свързано с боядисването на яйца?
-
Каква е джаджата за боядисване на яйца, обсъдена в разговора?
снощи и аз с моето гости си поседях до късно. Бяхме в сестра ми, че майка ми беше дошла да види племенника и си поседяхме до някое време. Тази седмица майка ми беше командиродка в Димитровград и се върна с един куп подаръци за моето бебче - имало някакъв голям пазар и народни цени, а дрешките са много хубави. Комплектчета (от 5 части - памук) , които по магазините са 30-40 лв. и нагоре, там са по 6-7 лв.
направи като чух и полудях. Сега врънкам ММ да ходиме някой ден да се разходиме, че ей го къде е на 200 км. и да направиме едно масово пазаруване. Довечера, ако имам възможност ще ги снимам и ще ги кача в ФБ да ги погледнете
Сега изчезвам, че времето май е само за разходка
Офффф аз да не говоря много, че да не му се появи пишка на следващия преглед
При вас как е?
Как ще се оправят тези неща после...не ми се мисли. Освен да правя бебе-фитнес!
И ми се пътува на далече някъде.... 
)
Защото скоро четох една публикация, че ако нещо не им харесва -например храна или друго- стават много активни. Затова с моя плитък бременлийски мозък реших, че нещо съм го подразнила
Понякога си се чудя на акъла какви "шедьоври ражда". Все нещо не съм чула, неразбрала, забравила, загубила ......

И аз имах планове за разходка с ММ, но го извикаха спешно на работа. Така че ще си направя едно капучинце и бегом на терасата.