Отговори
# 540
  • София
Здравейте!

Моето момиченце днес има имен ден, почерпете се за нейно здраве

Честит имен ден на всички, които празнуват днес (а те предполагам няма да са никак малко Wink )

Дундичка, стискам палци да се окаже нещо не толкова сериозно и болоката бързо да отмине Praynig

Не мога да влизам с обувки нито вкъщи, нито в друг дом.  Като си представя каква мръсотия е по нашите улици Sick

ушана, ХБ 127 за бременна никак не е нисък, даже си е доста добре Wink  Вече съм позабравила, но май под 110 се взимаха специални мерки Rolling Eyes

сонка, и аз не вярвам от Биозин мама да ти се вдигне ХБ, но пък е чудесен за други неща Wink

# 541
Добро утро! Честит празник!
Sleeping Beauty - да ти е жива и здрава  bouquet

С тези киселини не знам какво да правя и вода като пия пак е ад, нощем се будя от тях #Cussing out

За влизането с обувки и дума да не става, има си чехли или терлици за тази работа, отделно сме взели по един чифт за всеки от познатите ни, както и ние имаме в тях.

На мен миналият месец ми правиха изследванията за спин,васерман, всички видове хив, за кръвна група, като цяло 8 епруветки  Laughing

Сутиени вече нямам тези дни трябва да си взема, започнах от Ц а сега Д са ми малки..

Цитонамазка ми взеха доки беше много внимателна.

Ние тази нощ ще пътуваме че в тези жеги не ме влече през деня на климатик.

Усмихнат ден  bouquet

# 542
Добро утро и Честито на празнуващите   bouquet
Сонка браво и за напред всичко да е нормално  newsm10
Sleeping Beauty да е здрава и весела малката принцеса и много да ви радва!
Со амейзинг чудесно е че всичко е наред.
За влизането с обувки ,хора всякакви - в къщи всеки си има чехли нищо че сме с плочки навсякъде. Не правя забележки на гости ,просто не оставам без доместос и след тях един парцал  newsm28 чиста работа. В БГ обаче сме с килими и мразя да се намъкне някой с обувки #Cussing out
Вече имам градински тен ,а скоро ще се цопнем и на плажа Grinning
Купих едноцветни комплекти за кошарката и почти съм готова с украсата (голяма краста е) newsm03
Този месец ММ ще сглоби леглото и тогава ще снимам. Прибрах вече нормалните дрехи и съм с бременните ,а вие ?
Хубав ден коремчета!

# 543
Добро утро от нас Simple Smile

Честит имен ден на дъщеричката на Sleeping Beauty и на всички с красиви имена цветя, които празнуват днес   bouquet

Пропуснах за влизането с обувки - аз дори и в школата карам децата да се събуват и влизат в залите с пантофи hahaha Само че съображението ми е повече да се чувстват по-удобно и понеже се търкаляме доста по килимите.
Вкъщи нямам килими и ако каня гости (повече от един-двама), ги каня да влизат без да се събува. Така или иначе след такова гостуване има нужда от чистене. Иначе ако влизат един или двама души, най-често се събуват.

ДНес на това време пак за плаж се изкушавам Simple Smile

# 544
  • Варна
Добро утро Simple Smile

Честит празник на имащите повод днес!Sleeping Beauty,да ти е жива и здрава дъщеричката   bouquet

За събуването съм твърдо ЗА.Не мога да си представя един час да съм търкала цялата къща  и накрая     гостите ми да влязат с обувките  Stop .Доста неуважително би било според мен.Предлагам чехли за гости,а който се гнуси да слага чужди (въпреки,че винаги са в чисте вид),си носи от вкъщи негови.Аз самата често правя така .

zvezdi4ka*,не съм раждала и не знам каква е болката,но тази  при бъбречна  криза е ужасна  ooooh!

Да попитам-някой пие ли вода Боржоми?Преди съм я взимала,но сега по време на бременност не знам дали  може  newsm78 .Между другото  тя е трепач за киселините Simple Smile .Много е полезна и за бъбреците.

Мая 191,на мен и преди си ми чернееше,но сега като се затопли,съвсем зачести.Май пак ще си пъхна 2 захарчета в чантата за зор заман   Whistling
ushana,127 хемоглобин си е прекрасна стойност.Моят е 110,въпреки че се храня много здравословно.А желязото ви как е?Последният път ми беше 13 .

Dund1chk4,доста болезнено звучи това твоето Sad .Оправяй се бързичко  Hug

# 545
 Добро утро момичета!
 4естит имен ден на всички празнуващи днес!
 Sleeping Beauty, 4естит имен ден на дъщеричката ти! Да е жива и здрава!
 Туитито, и аз поръчах онзи ден един спален комплект с обиколник, но ще го получа след месец. Вие и легло си имате вече  Mr. Green
 Вчера бях в Кауфланд и купих в пакет 80броя ароматизирани пликчета за мръсни памперси за 2 и нещо.
 Днес подредих в една голяма кутия всички бебешки неща, които имаме. По натам ще вземем скрин за бебето.

# 546
  • София
Добро утро и от мен!

Честит празник на всички именници!!!
Sleeping Beauty, да ти е жива и здрава дъщеричката!  bouquet

андреа77, за серологичните изследвания същото прочетох и в темата за клиника "Надежда" и ми стана доста странно, но явно си е тяхно изискване. За кръвната група майки от темата споделиха, че и с картончетата са ги приемали. Ще се радвам да споделиш и други впечатления от тази болница Peace

Dund1chk4 , дано не е стрептококова инфенкция, а просто поредната "екстра" от бременността Thinking

ushana , хемоглобина ти е повече от перфектен, а за левкоцитите е се притеснявай- нормално е да са завишени.
 Аз стартирах с хемоглобин 117, сега очаквам още да е паднал. Умората, която повечето чувстваме е точно от ниския хемоглобин- не достига достатъчно кислород до клетките.

За събуването- събувам се като ходя на гости, вкъщи също никой не влиза с обувки Peace

Оставям ви за сега  да по свърша нещо, че парка ни зове Wink

# 547
Здравейте  bouquet Честит празник Heart Eyes

Надявах се днес да си поспя, но уви. Точно до вкъщи правят булеварда и в 8 ч. искам, не искам отворих очички Wink Когато ходя на работа се събуждам в 6ч., но умората от вчера явно си каза думата. Сега съм готова отново за сън Laughing

Diadra356, и аз напоследък като хипнотизирана започнах да наблюдавам количките Joy

veselotof, как изглеждат тези ароматизирани пликове? Много ме сърбят ръцете да пазарувам Grinning

Бебка вече много шава и таткото дори забеляза как отдясно ми се надигна тумбачето Hug  Голямо щастие ми носи всеки път, когато я усетя Two Hearts

Какво мислите за плажа и за плуването? Преди няколко дни акушерка изрази мнение, че в никакъв случай бременните не трябва да си топят дупетата. Аз цяла година чакам лятото, само за да мога да поплувам...Ще попитам и док, но чак на 10-ти.

Хубав ден на всички Hug

# 548

Какво мислите за плажа и за плуването? Преди няколко дни акушерка изрази мнение, че в никакъв случай бременните не трябва да си топят дупетата. Аз цяла година чакам лятото, само за да мога да поплувам...Ще попитам и док, но чак на 10-ти

Това просто няма как да е съвместимо с всички твърдения, че плуването е най-добрият спорт за бременните.
Единственото, което може да ми хрумне като обяснение да се възпира плуването, са някакъв вид хигиенни причини, които в естествено пречистващ се водоем за мен са измислица. Аз лично нямам търпение да станат и за плуване водите, за да поплувам (вчера се натопих до колене и малко отгоре, но все пак е хладничко още, и точно защото съм бременна не бих си направила контрастната баня).
Ако някой добро обяснение защо бременните не трябва да се топят във вода, ще се радвам да го чуя, но на мен ми звучи като пълна глупост.

# 549
Sleeping Beauty, честита ти именничка, да ти е много здрава, щастлива и цъфтяща  Heart Eyes

zvezdi4ka*, според мен е полезно плуването, но има огромен риск от зарази и инфекции и аз не бих рискувала. До коленете и до там Laughing

Аз май много изоставам с покупките. Нито колички гледам, нито креватчета..да взема да се пооглеждам вече и аз  Mr. Green

Киселни още нямам и дано нямам никакви...преди съм имала, когато съм разваляла диети. Веднъж бяха толкова силни, че посред нощ отидох до аптеката за хапчета и на връщане се издрайфах на улицата  ooooh! Изпитвам ужас при мисълта за тях  Tired

# 550
Добро утро, тумбачета. Да ви почерпя за именния си ден

Поздравявам и всички останали, които празнуват, да са много усмихнати и много щастливи и обичани.
Това за изследванията, доколкото знам е вярно, или поне важи и за нашето АГ. Моите ги пуснаха, когато бях на ЖК последния път. Важат 6 месеца и трябва да влезеш с тях - васерман, спин, кръвна група и хепатит май беше.
Иначе на последните изследвания моят хемоглобин беше 101 при женски граници 140-160. Но аз ги правих след ЖК и така и не съм ги носила, та ще видим сегана 7-ми дали ще ми изпишат нещо.
Иначе легло съм почти убедена, че си избрах. Ето това е, като аз го видях на живо в зелено и е много хубаво, и после става така
Прекрасен ден желая на всички и хайде на разходка  Hug

# 551
  • София
Лулу, нашето море е много мръсно, най-често заради това лекарите препоръчват да се избягва топенето на нещо друго, освен краката.  Поне на мен ми забраняваха, когато бях с бъбречна криза, точно заради това - да се избегнат уринарни инфекции.  Виж морето в Гърция е друга работа Rolling Eyes
Честно казано, аз вероятно няма да издържа и ще се изкъпя (само да стигнем до там).

# 552
Добро утро и честит имен ден на празнуващите  Hug

В черно море и небременна не влизам, след ужасната гастро инфекция, която изкарахме с дребното као още беше на 7 месеца.... На бг морето винаги е вирус-инклузив, и по този повод от 4 години не съм и стъпила и не мисля повече някога да го посетя, при наличието на толкова много по-красиви, по-чисти, с по-добро обслужване места... Виж в Гърция много ми се ходи, но тази година няма да се престраша бременна и с дреб, че той е много активен и няма да имам сили да търа след него.

# 553
Lulu25, за инфекциите става дума. Затова не се препоръчва. Досега не съм имала проблеми, но пък и никога не съм била бременна Grinning В басейн обаче, категорично не влизам Stop Имам много лош опит. Знам, че след петия месец дават глобулки за прочистване на влагалището за тези , които ще раждат естествено(някой ги ползват дори профилактично).

С таткото много обичаме да ходим на риболов с преспиване по разни прекрасни кътчета, така че при мен не става дума само за море, а и за язовири.

На чужди морета тази година няма да ходя.  През юли трябва да се дипломирам и отсега мисля как ще пътувам до София...

# 554
 Звездичка, най обикновени найлонки в пакет, само че миришат.

Общи условия

Активация на акаунт