Отговори
# 105
Това, според мен, са глупости, че бебетата реагират на храна, която не харесват с движение ( и аз съм го чела). Хайде да ми кажат как реагират на храна, която харесват  Twisted Evil Спят си щастливо? Имат си един начин за реакция и той е движение. Отделно, че могат да се движат и без да изразяват някакви реакции, а просто така, за да се раздвижат. Heart Eyes
Аз като глътна малко бира следва ритник,ама дали протестират или на татко са се метнали  hahaha

# 106
Това, според мен, са глупости, че бебетата реагират на храна, която не харесват с движение ( и аз съм го чела). Хайде да ми кажат как реагират на храна, която харесват  Twisted Evil Спят си щастливо? Имат си един начин за реакция и той е движение. Отделно, че могат да се движат и без да изразяват някакви реакции, а просто така, за да се раздвижат. Heart Eyes
Абсолютно те подкрепям  Peace

# 107
  • Пловдив
Дубрютру! Аз не можах да спя. Гледах филми. Ходих 19 пъти до WC. Преди 30 минути станах. Трябва да чистя, перални да събирам и пускам. А ми се спи... Вчера ревах на 3 филма. Днес се просълзих на рекламата на "Мерси". Ей, не съм добре.
Моето шава като ям, ама аз мисля че е от радост. Обича да хапва според мен. И от биричка рита.  newsm78 Ми то не трябва нищо да ям и да пия, ако означава, че не му харесва.
Ще взема да си изпия подобието на кафе/безкофеиново, смесено с нормално и мляко/ и ще почвам да действам.
ММ каза да поотложа опитите с козунака, за да свърши предната тухла.  hahaha Обаче днес ще забъркам нов. Ако не стане, се предавам!  Mr. Green

# 108
 Здравейте!
 Вчера ходих до село. Големи дупки по пътя, голямо чудо. Разходихме се пеш и до Дунава. Много се изморих на края на деня.
 Ескито,  с малко закъснение, но nbirthday !!!
 Сутринта при поредното разглеждане на бебешки сайтове, попаднах на страхотна оферта и не издържах на изкушението. Поръчах сгъваема кошарка, намалена с 46лв. и една музикална играчка за легло. Сайта имаше и друга оферта, при която ако поръчаш за над 200лв. ти дават ваучер с 15% от стойността на поръчката. Много съм доволна. Кошарката ще се използва основно при пътувания. Август живот и здраве ще взема и дървена.
 Страх ме е да се похваля вкъщи, защото сигурно ще ме овикат, че е рано и т.н. Rolling Eyes

# 109
  • Пловдив
veselotof, къде е тази сгъваемата, че мисля и аз такава да ползвам?

# 110
veselotof, къде е тази сгъваемата, че мисля и аз такава да ползвам?

Заповядай http://www.9plus.bg/products/For_children_room/baby_beds/sgavaem … revatche_cosatto/

# 111
  • Пловдив
Мерси!  Hug
И да не е спам, да се оплача, че хората вчера чистиха и събираха боклуци, а ромите разхвърлят след тях от контейнерите боклуците. Като ги гледам и бяс ме хваща!  #2gunfire

# 112
Памперсче беше много зле със стомаха и за това свали 3 кг  ooooh! Но аз по принцип трудно качвам килограми, колкото и да ми се иска да тапицирам някой и друг кокал.  Mr. Green

Днес тук е мрачно и ветровито и сега умуваме да излизаме или да мързелуваме newsm78

Аз не вярвам на тези калкулатори за пола. По различните се получават различни отговори.

И аз започнах по-често да усещам бебето, особено вечер. За движението доколкото ни обясниха на курса, ако не харесва нещо то се движи много по-рязко, бързо и продължително.

veselotof, къде ще я скриеш тази кошара щом е тайна покупка?  hahaha

За пазара в Димитровград се носят легенди, но аз като ходих не видях нищо хубаво и евтино. Явно не съм уцелила момента. newsm78

# 113
  • Пловдив
Добро утро и от нас!
Абе да ви кажа моето си реагира на храна - в смисъл, че всеки път като ям доматче и става нещо страшно в корема ми. Явно не му харесва  Sad Даже като го ядох накрая ми се повдигна. После се уплаших и пих нош-па даже.
Но пък цяла краставица си я хапваме ейййй така. И изтисках 300мл прясно изцеден портокалов сок - на един дъх го гаврътнах. Цедя го на старата сокоизтисквачка, която е отвратителна. Утре ще ходя за цитрус преса. Това в Кауфланд не ме устройва.
Калкулаторите и бабините не ги бройте - при мен не познаха Simple Smile
Вчера и аз се зачетох за този пазар в Димитровград... хубаво било в неделя от 8-14. Но инфото е от стара тема.

# 114
  • Пловдив
http://zora.bg/finlux/fj-030/19463
Ей такава подобна е моята.

# 115
Веселото, синът ми си спи в такава подобна кошарка ( и все още) далеч не само по време на път. Има доста предмиства, обсъждали сме ги.Simple Smile

За яденето и движението на бебето съм чела друго обяснение, което на мен ми звучи много по-достоверно. Отдавна беше, така че може и да не го пресъздам съвсем точно, но в общи линии, когато майката хапне, особено храна с по-бързо разградими въглехидрати, при бебето веднага влиза също през плацентата и то "се събужда да си хапне" Simple Smile, така че единият от начините да накараш бебето да се размърда, е като хапнеш нещо, особено храни като шоколад, например.
Моето пък реагира на следобедното ми кафе (аз продължавам да си пия кафе като кафе, турско, малко по-слабо, но затова пък две на ден - пие ми се, така че щом ми се пие, смятам,че имам нужда от него). Интересното е, че на сутрешното не реагира, а само на следобедното.
Иначе, особено в по-късните месеци, наистина има моменти, в които майката може да усети, че детето недоволства. Когато стане особено неспокойно, а и то някакси вътрешно се усеща. Но особено при тези мъничета, които сега се превъртат накъдето им хареса.... не го вярвам Simple Smile

# 116
Lulu25 хареса ми как го каза  Peace   И аз си пийвам кафенце- но мляко с нес Simple Smile Доктора каза, че няма проблем, но той  е доста либерален. До сега гък не  е казал за килограми или нещо такова. Направо се чудя на дези, които правят забележки. Наистина , че вероятно ги правят за наше добро, ама как да кажеш на бременна да не яде нещо.... Поне аз трудно се сдържам, да не кажа хич. После ще си плащам за дяволъка  Mr. Green   

# 117
Здравейте, момичета. Докато стигна до 50-а страница на предната тема, вие сте изписали цели 8 страници и тук! Joy После ще се връщам да ви чета. Вчера бяхме на погача - много приятно беше.
Мернах, че обсъждате храни и напитки спрямо реакцията на бебо. Аз пия по 2 кафета до обяд, после - не. Нямам проблеми. Вчера малката Дева реагира на бялото вино като че ли. А може би просто се бях изморила - кой знае. Аз обичам бяло вино, няма да се лишавам напълно. Soho doll, честито момиченце! Дано да успееш да замениш количката, за да нямаш проблеми с асансьора. Покрай теб се замислих в нашия кой ли модел би влязъл. Памперсче, желая ти бързо преместване вече, за да си подредиш гнездото! На мен кожата пак ми изсъхна, омръзна ми да я мажа с олио, а никакъв крем не я оправя. Миналата седмица малко я подобрих с маска от мед, но и това не си е работа. Вчера си купих от сутиените в Лидъл, не съм го пробвала още, защото веднага го изпрах. Дано да е удобен. Гледах и клиновете, но не си взех заради алоето - алергична съм към него. Хубав ден ви желая, макар че тук нещо времето се...

# 118
Ден добър и от мен!

Ние приключваме със седмичната уборка вкъщи и изчезваме към парка  newsm44

Аз също си пия кафето и окото ми не мига, през ден пия и по две. Също като при Лулу - на следобедното има реакция  Grinning Със Стела бях много стриктна и никакво кафе, за цялата бременност да съм изпила 10-тина кафета, но видях, че излишно съм се мъчила.

Мая, по-добре, че чичо доктор не прави много забележки, така поне ще знаеш, ако каже да не правиш нещо, значи няма да го правиш наистина.

И аз мисля, че за килограмите си е абсолютно индивидуална нужда на организма и това е. Ядеш, не ядеш - качваш си определени килограми. Е, ако не прекаляваме, разбира се, да се ояждаме прекалено вече - тогава това пречи и на лекарите, и на нас самите да родим леко. Визирам най-вече естественото раждане, което си е физическо усилие откъдето и да го погледнеш. Затова браво на мамите, които още спортуват малко или много, ходят и се движат (мамите без здравословни усложнения, естествено).

Пете, и аз съм станала много чувствителна и се разревавам дори на репортажи по новините, в които няма и помен от драма... Дето викаш, на реклама се разциврям... Да не говорим като започнат да дават репортажи за някой, който е в нужда. Е, тогава ела да ме видиш, с глас се дера и не мож ме успокои. Страшна работа #Crazy

Веселото, за кошарата - хубава покупка, ако питаш мен! Ние си спим в преносима кошара (спим е силно казано), но ползваме я и досега. Стела вече е голяма и като се преместим в новата хралупка, ще и купим вече истинско легло, като за момиченце. За новия беб мисля пак кошарата да използваме.

Аз чак вчера успях да отида до Лидъла, но в нашия бяха разграбили всичко... Не видях ни клинче, ни панталонче... Утеших се с една чудна бяла риза-туника - мисля, че ще ми свърши прекрасна работа лятото, а е наистина елегантна и красива. Купих и две книжки с приказки за Стела, бяха по 5 лева и стотинки, но много красиви илюстрации и добро качество.

Хубав ден, на варненските мами - дано ви напече и вас малко слънчице днес!
  bouquet

# 119
Здравейте, сладки мамита!
Лимонче, преди две седмици лежах в болница, когато ме изписваха плацентата все още беше ниска. После продължих с лежането вкъщи за две седмици и вчера на прегледа ми казаха, че не само се е вдигнала, но е и височко. Бях при Максим Яков и се моля наистина да е висока вече плацентата ми. Все пак той е добър специалист.
Аз да ви кажа съм си доста голяма паника и все си намирам нещо за което да се притеснявам  Mr. Green
Да ви се похваля, от няколко дена усещам бебето. Раздава доста силни ритничета и вече съм сигурна, че е то. Дори сестра ми като си сложи ръката го усети и беше изненадана колко силно удря. Истинско юначе си имаме. Heart Eyes newsm76 Two Hearts
На прегледа, мъничето през цялото време си пипаше лицето. Знам, че сега тренират сетивата си и са любознателни, но то не се спря. По едно време си хвана нослето и не го пусна повече от минута., после си търка очичките, по едно време взе да си бърка в нослето с пръстче  Embarassed Дори на доктора му стана интерсно.  Mr. Green Вашите правели ли са така? Малко се притеснявам да не вземе да си направи нещо. Питах лекаря ама той нищо не каза...ама и аз съм си една паника... хахха. Ще съм по спокойна ако знам, че и други бебечетата правят така Simple Smile
Също да питам мамите, които вече си имат юначета - изгледах доста видеота как се къпе бебе, но никъде не е показано как се мие пишлето - само го поливат с вода. Не трябва ли да има по специална грижа за тази част от тялото?
Ескито, честит рожден ден, с малко закъснение!  newsm59 Лека бременност и здраво бебче на термин! newsm51
Памперсче, честито за квартирата. Преди и ние бяхме на Колхозния, според мен това е изключително удобно разположение  thumbsup Да те питам за многократните пелени, според теб кои са за предпочитане 2 в 1 или тези дето се състоят от две части? Дали ако си ги поръчаме по интернет ще са по евтини от колкото ако си ги вземем от магазин. За гаражите около колхозния и аз знам, най-редовно с милото си пазарувахме от там.
Хубав ден на всички, аз му се наслаждавам само от терасата, ама и това е нещо Wink

П.С.
Вчера си позволих да пийна малко биричка (пийвам си от време на време, не съм й почитател, ама от както забременях ми се допива). Та днес от сутринта не съм усещала бебо. Сестра ми вика, какво се чудиш, ти вчера с тая бира си му докарала махмурлук, то сигурно още спи  Joy hahaha

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 13:47 от Kristisha

Общи условия

Активация на акаунт