Отговори
# 315
Pampers, и аз се бях замислила да си ушия сама завивки и калъфки и т.н. Преди дни ги гледах в Интернет-80 лв спални комплекти  Shocked По-практично е човек да си избере хубав плат и да си ги ушие  Peace

Pinki_81, да, от Монтана съм. И аз съм чувала много (да не кажа само!) добри отзиви за Цеков, но той вече не практикува в Монтана. Май беше някъде в чужбина.

Mamma*sissi, нормално е да не се вижда пола, особено ако са те гледали на не толкова добър ехограф. И за изследванията е нормално- мен също само веднъж са ме "дупчили" досега  Crazy

DianaR, пазарувала съм в този сайт. Не съм въобще доволна. Нещата не са скъпи, но качеството е ужасно. За втори път преди една седмица поръчах едни тениски (първият път тотално ми бяха объркали поръчката, но си мислех, че се случва и няма да се разправям). Получих поръчката и ми идеше да се гръмна. Едната тениска е с изрязан етикет, но по средата изрязан, така че да не се вижда марката, но самият етикет ми прилича или на Зара(TRF-колекцията) или на ХиМ.
Днес ще им пиша един мейл, защото ако мислят да продават и на други "заблудени" като мен подобни боклуци (с изрязани етикети и т.н.), няма да стане.

За количките съм на абсолютно същото мнение като Tanishte. Не всичко опира до финанси, а именно до това, че ще си имаме работа с живи същества със собствено мнение  Mr. Green

# 316
Привет,

На работа съм днес, така ме е яд и ме мързи  Mr. Green

За количките - финансова възможност имам, ама количка за толкоз пари не взимам аз. От Кикото бях доволна, сега говорим с ММ да види може ли да я постегне, че шасито се е поразбрицало, и ако може, оставам с нея на първо време. Като си израсте коша (който е съвсем запазен) и после столчето за кола, ще купим вече само количка, мислех за Куини, но ще видим дотогава. Синковецът вчера гледал в Интернет и избрал една бонбонено розова количка за сестра си, та ми я показа...  Mr. Green Избрал и розови маратонки и розова рокля. Принцеса трябвало да бъде  bowuu Викам каква ти принцеса с маратонки? Отговор, че като е принцеса, защо трябва да я болят краката  Joy Уникални разсъждения има, че и е прав, на всичкото отгоре  bowuu

Ку4о, понеже спомена клЮчовата дума гестационен диабет, аз да си кажа, че изследването на гладно не е достатъчно, ама хич. Моята захар на гладно беше даже твърде ниска. Трябва, как му се вика на бг, май обременяване с глЮкоза и тогава се разбира. Прави се някъде към 20-22 седмица, та сега влизате някъде към точния момент. Аз лично препоръчвам да се направи от момичета, които са качили необяснимо много кг, може и в това да е причината...

# 317
  • София
Аз пък да ви кажа хич не ме интересува кой какво ще купи за детето си. Всеки си има вкус, разбирания и среда, според които съобразява исканията си. Като се е спряла девойката на Стоке и Мима със здраве да си ги ползва. Дали ще са удобни си е неин проблем. За мен всичко опира до възможностите на родителя, и не става въпрос само за финансовите такива. И аз искам да шия и плета разни неща, в които да оставя свой си отпечатък, ама като не мога какво – да оставя бебето без чаршафи и дрехи ли? Или да се задоволя с такива, които не отговарят на вкуса ми, само защото са най-евтини? Да не забравяме и факторът първо дете. Снощи харесах куп евтини и запазени неща в Продавалника, но таткото отсече, че не иска употребявани неща за първото си дете и точка. И го разбирам. Мнения – различни, поне колкото са и пишещите тук.  Нека не създаваме излишно напрежение по между ни и да се опитаме да си бъдем максимално полезни.

Petia, разбрах те. И ние нямаме брак, но той определено няма да се състои, само защото видиш ли чакам дете. Още повече, че е дълго чакано и който не е разбрал, че не е случайност си е негов проблем, с който нямам намерение да се съобразявам.

# 318
  • Gone with the wind
Шамс, аз не съм качила много - 2-3 кила, но пък си имам достатъчно "лични" сланинки от преди да забременея  Embarassed
За диабета се чудих - онзи ден като по чудо ми се прияде сладко, та хапнах ФаФлички, пих газирано (2-3 чаши  Embarassed) - дали това ще се отрази на резултатите  Rolling Eyes

# 319
  • София
Добър ден мами Simple Smile Аз чак сега успях да влезна,защото имахме профилактика и нямаше ток.
Прочетох че си говорите за изследванията,аз днес ходих за 2 път да давам кръв и урина и май до края ще ходя още 1 път така поне беше споменала лекарката.
А за консултациите и аз сега от предния път като ходих в петък почвам да си ги плащам по 40 лв на преглед,аз до колкото знам дори и с направление,дори и здравно осигурена здравната каса поема само мисля че 3 прегледа и всичко друго се заплаща  Rolling Eyes Абе държавата ни много добре се грижи за бъдещето си  #Cussing out
Сега да ви се оплача снощи хич не се чувствах добре  Sad Цяла вечер имах страшни киселини и за капак като си легнах като почна да ми се гади и естествено завършека беше в тоалетната  Confounded
но поне ми олекна след това  yes
Оооо имам и за хвалене  Laughing Одеве като отивах да давам кръв и в автобуса и в метрото ми направиха място да седна,направо бях в шок  Shocked Викам си бреее да не повярва човек  Wink

# 320
Снощи харесах куп евтини и запазени неща в Продавалника, но таткото отсече, че не иска употребявани неща за първото си дете и точка. И го разбирам. Мнения – различни, поне колкото са и пишещите тук.  

Абсолютно същата ситуация  Joy Рече и отсече!

# 321
Здравейте, толкова е прияно да ви чете човек, че вече ми е традиция сутрин с кафето. Всяка е толкова различна и готина по свое му.
  Памперс, ще ме накараш да изкарам шевната машина и да се опитам да сътворя нещо  Laughing  До сега само съм преправяла и шила чаршафи. Но като те слушам и ми се иска. Пък и сега има толкова сладки платове с детски герои  Flutter
  А наистина ли има колички за по 2000лв???? Питам защото не съм гледала, тъй като ще вземата от сестра ми. А тази количка дали има някви супер функции, като плазмен екран за детски фимлчета и функция за притопляне на мляко.  Mr. Green А на 3год. мини автомобил. Съжалявам, но това е моето мнение, дано никой не се сърди.
  Благодаря ви за отговорите за изследванията, излиза че наистина не се пускат всеки месец. Разпитвам за да мога да се възползвам максимално от предлаганото по ЗК. Писна ми да чувам- Това не се поема от ЗК, моля платете....  
  Лулу, като ти чета постовете се сещам за моята мърва учителка и колко страдах като излезе в майчинство  Laughing Иначе опеределено и аз съм на твойто мнение. Но пък разбирам и другите- има някаква тръпка при пазаруването. После да се прибереш и да видиш какво си взел- пък дали ще се ползва е друг проблем.
 Nads една продавачка ми казваше , че махали етикетите за да не плащат мито или нещо такова при вноса. Така се опитваше да ни убеди, че една блузка е Армани  hahaha

# 322
За консултациите по ЗК имаме право на една всеки месец, но само на 3 екографа за цялата бременност. Така че ако правите екограф на всеки преглед е напълно нормално да се плащат в един момент.

# 323
  • Пловдив
nads3
Ами чета форума за този сайт има доста недоволни, но и доста доволни. Мисля да рискувам с това:Все пак 4 лева...  newsm78 пък и на картинка изглеждат добре особено жилетчицата.  Simple Smile

Шамс
Синчето ти е голям сладур и е много прав.  Grinning

Tanishte
Тези са джоб с универсален размер от 4 до 15 кг. Пише, че са бамбукови отвсякъде  newsm78 Да и цената и шарката са супер, но рейтинга на доставчика и БГ митници ме притесняват. Харесала съм си едни също джоб бамбукови едноцветни, малко по скъпо идват, пак универсален размер, но от 3 до 15 кг.

Пете ще е мома - неможе пък да имаш такива яки гени само мъжки да вадиш.  Grinning

# 324
  • София
За консултациите по ЗК имаме право на една всеки месец, но само на 3 екографа за цялата бременност. Така че ако правите екограф на всеки преглед е напълно нормално да се плащат в един момент.

Да и аз това имах предвит ама ти се изрази по добре от мен  Blush Е то ако не те гледат на ехограф аз другите неща като меренето примерно мога и в къщи да си ги направя и изобщо да не ходя Simple Smile Ама няма начин още не се е родило и сумати и пари за изследвания и т.н.На мене като ми дойде време за цитоната маска и лекарката ми вика ами тя от една седмица вече е платена не я поема здравната каса вече,абе с две думи нямам думи

# 325
Момичета, събудих се с нов акъл. Някоя от вас храни ли се разделно? Цяла сутрин проучвам въпроса. Знам, че това не е диета, бях запозната преди години, майка ми го прилагаше, но аз никога не съм. Сега обаче се плаша - качила съм около 8кг от началото на бременността, да не говорим че преди това, покрай първата неуспешна бременност, стреса и отпускането от моя страна, качих още 10кг. Та сега съм с около 20кг в повече от нормалните си и проблема не е толкова, че сега ми тежат, колкото че тепърва идват тежките месеци, в които ще се качва ежесекундно.
Прочетох хубави отзиви за разделното хранене, най-вече защото не лишаваш организма си от нищо, даваш на бебо всичко, но се храниш така, че да не товариш организма и да той да може бързо да усвоява храната, която му е подадена. Опитвам се да намеря разбираема таблица за съвместимост на храните, но до момента с много малък успех. Чета ги и ми става ясно, че месо се яде със зеленчуци например, но не разбирам с ориз примерно може ли  newsm78
Дълъг пост стана, ама пък да попитам ако някой е по-наясно, да ми обясни, ако трябва и на лични. Аз в момента се храня по 2-3 пъти на ден, разнообразявам постоянно, не пия газирано, не ям пържено, единствените ми прегрешения са хляб и сладолед, но явно и те стигат, макар и в малки количества, защото постоянно качвам. А пия толкова вода...Но нямам пък много движение...
Улях се  Mr. Green Но ще съм ви благодарна, ако споделите опит  Hug

# 326
  • София
http://www.labamba.bg/index.php?route=common/home
Тази сайт също е с дрехи втора употреба и има хубави и най-вече евтини неща както за деца така и за възрастни.Аз лично не съм си поръчвала нищо,но една приятелка доста често си поръчва дрехи за дъщеричката си и до сега винаги е била доволна Simple Smile

# 327
  • София
Като ви чета започвам да се успокоявам, че предпочетох да ходя на частно. Та на мен ми е по-евтино. Какви са тея 40лв. всеки път? И още - какво включва консултацията като няма ехограф? Щото ако е само да ме метнат на кантара - не, благодаря! В къщи си имам и го смятам за по-достоверен, теглейки се всяка сутрин.

Мая 191, има, има и по-скъпи  Mr. Green И да, има и с екранче даже..., което ти казва, че бебето ти е в или извън количката, ако случайно си се отнесъл  Joy

ColdEyes , аз бях решила 90 дневната да започвам, ама се отказах като се сетих, че трябва да се съобразявам с половинката, което значи две манджи на ден. А за разделното имаше тук една тема, и таблица си имаше даже, която бях свалила, но после изтрих. Ще се опитам да намеря отново обаче. Като за начало ти препоръчавам да се храниш по пет пъти, вместо два. И това, че качваш може да е от водата, която казваш че пиеш по много. Наблягай на междухраненията на плодове и кисело мляко. Ето тук има една примерна http://hubavajena.bulboard.com/vt31.html , която се опитвам да спазвам, но не ми се получава много, защото количествата ми са по-големи  Blush , както и заменям разни неща.

# 328
  • София
Ами да то ако нямаш ехограф включва само измерването на теглото,обиколката на корема и мерене на кръвно,но то ако няма ехограф няма да ги плащам тези 40 лв,но както казах аз тия неща и в нас мога да си ги направя,иначе аз ходя само 1 път в месеца и то с ехограф,все пак е важно да се види и бебчето пък тия 40 лв реално къде ли са не отишли.
soho doll ти на частно по колко плащаш на консултация?
А това за количките с  колкото и пари да разполагаш си е абсолютна грехота да дадеш 2000 лв за количка дето има няма 2 години ще я ползваш.

# 329
  • Gone with the wind
Пуфи, аз съм на частно и консултацията ми е 35лв. 

Общи условия

Активация на акаунт