Отговори
# 510
Добро утро, мами!
Ох, как ви завиждам на вас, с малките цицета! Аз преди да забременея носех 90 Д, сега съм на 100 Е и отивам нагоре. Имам само 2 сутиена, които са ми удобни, силно еластични, не ме питайте от къде си ги намерих (Second hand). Няма такова животно като бюстие, което да ми е ставало до сега. Сериозно се опасявам, че като дойде време за кърмене, ще трябва да ходя без бельо.

Да ви се похваля, вече 3 дни мога да дишам! Поохлаби ме подпухналата носна лигавица, то бе 2 месеца ад. При вас няма ли такива симптоми? Нищо друго не ме мъчи, само се задушавам. Нямам киселини, гадене, повръщане, отоци.... Какви са "екстрите" при вас?

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 09:41 от maria_magdalenna

# 511
Добро утроо Simple Smile
Минавам само да ви пожелая приятни почивни, слънчеви дни Wink
Чакам пералня и  дим да ни нямаа Wink  bouquet

# 512
  • Gone with the wind
Сонка, радвам се, че всичко е ОК с бебока  Heart Eyes
Сега само спокойствие и се радвай на всеки един момент до края   bouquet

Шамс, само чета за името на принцесата, измислено от баткото, но така и не го намерих  Blush
Иначе розАвите премени много ме разсмяха

Raddiii, добре дошла! Лека и безпроблемна бременност до края  Hug
Как успяхте толкова време да криете? Не ти ли личи вече?

new leaf, браво, че всичко е наред.

Bebitka, дано не те повтаря скоро това с бъбреците  Hug

Puffy1988, важното е, че е наред бебо, пък сините гащи ще ги коригирате следващия път  Wink

kotkincho, на мен за кашлица много ми помага гъст чай от карамелизирана захар.

За цитонамазката - мисля другия преглед да си поискам  Rolling Eyes
Трябва да се консултирам и с доки по отношение на очите кога /и евентуално колко пъти/ трябва да ми се мери налягането на дъната

# 513
Pukanka_ пералнята съм я планирала за след обяд. Много горещо става тогава, след малко излизам и после довечера. Не ми е комфортно на слънцето.

# 514
Баткото абсолютно категорично ми заяви,че "неиска да вижда никакви бебета в къщи"  Joy
Eдин от учениците (на 6г.) ми категорично заяви и пред мен и пред майка си, че не иска никакви бебета, не иска братче или сестриче като стана дума, че съм бременна. Обаче сега ми прави впечатление, че всеки път с огромен интерес ми гледа коремчето и само чака да кажа нещо за бебето, направо попива всяка информация, свързана с това  Mr. Green Та, стискам палци и при вашия батко да е така - прави се на мъж ( а мъжете не проявяват интерес към бебетата hahaha), обаче всъщност дава индикации, че ще  е един много добър батко Simple Smile

За сутиените отдавна нося основно такива тип бюстиета и са ми страшно удобни. Разтягат се много, предполагам, че без проблем ще се пъхам в тях до края на бременността, че и по време на кърменето. По телевизията ги рекламират като някакъв изключителен вид, забравих му името, но по магазините се намират за 10тина лева. Wink

Да не казвам голяма дума, ама май минах вече в по-щастливия период от бременността - не ми се гади, имам нормален апетит и не ми става тежко от всяка хапка, а само като прекаля Simple Smile Засега ключовото е, че апетитът ми е нормален - нито твърде голям, нито твърде малък, надявам се да се задържим така, пък ще видим. Жегата (или поне тази) определено не ме мори, а ме разведрява. Може би има общо и с факта, че от петък наобяд обявихме почивка и сега сме на курорт Simple Smile

# 515
   Добър ден и от мен  Blush Честит Лазаров ден! Докато се оправя и да си направя кафе то станало 11. Да ви кажа как и аз мечтая за пикник и разходка.....Малко се натъжавам, но все си казвам , че е за добро. Толкова го чаках това хубаво време , а сега го гледам отвътре. На тези дето са на разходка- да се позабавлявате и за мен  Mr. Green  Пък какво ще правя после с количката.... Simple Smile
   Ей, мами, стига сте се оплаквали от цици. А какво да кажем тези дето нямахме преди раждането hahaha та аз за севте си видях пълно деколтето. Как ще се сбогувам после с тях- незнам.
   Иначе и аз усещам дискомфорт в стомаха, най-вече вечер. Но при мен е тежест и гадене. То да не се зарадваш , че са отминали  Sick Но наистина от газиранкото ми става доста добре. Вчера даже преоткрих Цитронадката- газирана вода с фреш или сок и лед. Sunglasses кефффффф
  Прави ми впечатление, че мойто човече става много активно като почна да ям . Каква ли лакомница се крие. Непрекъснато тормозим " рум сервиза" с прищевки.
 Лулу , моят племенник е на 6 и ръси такива мохабети. А ти си сред много дребчовци и сигурно е забавно. Скоро заяви, че искал бебо да е момиче, защото момичетата били готини и ги харесвал. hahaha Толкова е грижовен, че като яде нещо и все ми дава и на мен Simple Smile

# 516
 Привет на всички!
 Чакам майка да дойде и ще я карам да излизаме.
 От десетина дни нямам никакви неразположения свързани с бремеността.
 Гърдите ми са огромни за мое съжаление.
 Вчера в Хиполенд имаше 22% намаление на всичко, от което се възползвах като поръчах вана със стойка и повивалник в комплект, музикална играчка на Чико и комплект пелени- 2бр памучни и 2бр тензухени на Бертони. Дано ги имат в наличност и получа.

# 517
Веселото, там си заслужава да пазаруваш само  на намаления, защото работят с доста голяма надценка. Иначе, се радвам , че се чувстваш добре, дано докрая да си така  Praynig

# 518
Здравейте мамиии Simple Smile
Времето продължава да е супер  Laughing
Вчера бях на разходка с две мами с бебета вече и си поговорихме и ми казаха разни неща Simple Smile
Иначе пак не можах много да спя Sad
Сонка, радвам се за добрите резултати  Hug
Добре дошли на новите мами и Честито на тези дето са си научили гащите  baby_neutral
На мен доки ми каза, че по - нататък ще ми вземе цитонамазка  newsm78
Айде лека от мен Simple Smile

# 519
Здравейте сладки коремчета!
Тъй като пиша от телефона , няма да мога да спомена всички , но пък ви изчетох най- накрая!
Сонка, много се радвам за теб! Всички те мислехме през цялото време!
Честито на мамите, които са разбрали цвета на гащите.

Аз се прибирам след 3 дневен предтой в София. Тъй като имам сърдечна операция се налага аз и бебчо да сме под подтоянно наблюдение. Бях в трета градска ( където съм оперирана) и там правих и фетално ехо. Мога да се похваля с прекрасно здраве и, най- важното е че бебчето ми няма като моя проблем! Видяхме едно здраво сърчице , и да ви призная камък ми падна от сърцето! Бях при д-р Маринов и съм очарована от него не само като специалист, но и като човек! На 9 май пак съм там!

Единственото , което малко ме разочарова е, че няма да мога да раждам в Софиямед както исках, а докторите които ме следят  ( и заради сърцето) , казаха че Майчин Дом е мястоти където трябва да отида! Разбира се, това е препоръка само. Но имайки в предвид състоянието ми , май не е разумно да не ги послушам.

Не съм си харесала още количка и креварче , а времето минава много бързо!

Наслаждавайте се на времето, разхождайте се и се пазете !! Прегръщам ви, и пак ще се включа!

# 520
  • София
Здравейте, момичета! Ние си направихме една хубава голяма разходка.
И да споделя - В магазин "Дундьо", ако направиш сметка от 500лв. получаваш 10% отстъпка върху тази сума и по-нататъшни. Може да не ги правиш на един път, а малко по-малко и като станат 500 си получаваш отстъпката. Ние от там решихме да взимаме количка и повечето неща.
Аз да ви кажа, че много мразя големи гърди и в момента се чувствам като дойна крава. Сутиените не са проблем, намират се всякакви размери, но чувството и визуалният дискомфорт ми идват в повече. Не разбирам как все повече жени избират да си слагат силикон. Но вероятно е и доста по-различно, аз лично не бих могла да се пусна без сутиен или с бюстие в момента.

So^Amazing, и аз ти препоръчвам Майчин дом в твоят случай. Радвам се, че всичко с теб и беб е наред.

# 521
вчера съм оставила отворен сайта,и баткото е писал Embarassed

# 522
So^Amazing много се радвам, че ти и бебчето сте добре. Не се притеснявай за раждането. Виждам, че термина ти е няколко дни след мен, та може да се засечем в Майчин дом. Mr. Green

Памперсче, не знаех и за това питах LaughingАз ползвам 50-ти фактор на Laroche, който е за деца.

След като си починах една седмица, днес се наложи да съм на работа(извънредно). Нещо много ми хареса да си почивам вкъщи и скоро май ще приключвам с работата.

Какво ви е мнението за ходенето с обувки вкъщи. Питам ви, защото за пореден път едни приятели ни бяха на гости и спокойно си стояха с обувките. Мен лично това ме вбесява.

# 523
  • Пловдив
Здравейте, мами. Вие как сте с вършенето на задачки из вкъщи? Ставам сутрин и с голям ентусиазъм решавам, че днес ще прередя гардеробите и още 10 неща ще свърша и накрая нищо. Много бързо се изморявам. По-точно ме заболява кръста и трябва да поседна. Направо съм като медуза разплута.
So^Amazing, чудесни новини.
Пловдивските мами няма ли да се организираме след празниците да си премерим коремите?  Mr. Green
Киселини имам и аз. Основно вечер. Хич не са  приятни. Нали разправят, че това значело че бебето ще е с много коса.  4470 Чувам, че с прясно мляко се морят, но и с бира съм чувала, та разчитам на второто.  beer2  Mr. Green Е, не всеки ден.
Моите гърди и те са огромни. От тези сутиени , тип бюстие ме сърбят ужасно. Аз мислех, че повече не могат да пораснат, обаче те ме изненадаха.  bombs
Пък като слезе кърмата какви ще станат- малИиии...
Ще взема поне чиниите да измия.

# 524
Здравейте, момичета. So_Amazing, радвам се, че всичко е наред при вас. Petia, аз съм същата. За да мина с прахосмукачка двустайното ни жилище, почивам няколко пъти. В началото се изнервях, но вече свикнах. Днес си взех резултатите от кръвната картина. Хемоглобинът ми е започнал да пада, сравнен с показателите от февруари. Но тогава си пийвах червено винце от време на време. Май пак ще започна. Вие в кои лаборатории ходите? Струват ми се големи разликите между отделните изследвания. По въпроса с кремовете - аз още не съм открила своя. Засега не се изривам само от маслата на Икаров, но ми омръзна да се мажа с олио  Joy Тук натрупах всякакви кремчета, от които се оказах изприщена и на петна. И преди това си бях с чувствителна кожа, а сега положението съвсем... загрубя. И със сутиените имам проблем. Хубавите ми омаляха. Купих си от Lidl - сърби ме кожата и ми стои отвратително. Взех един от HM - не видях дантелките, та и него не мога да нося! Какво ще правя - не знам! Mimi_9, да ти кажа аз пък се дразня, когато ме накарат да се събуя някъде. Е, ако е мнооого кално навън, сама предлагам, но иначе... Да не говорим, че вечно ми е студено на краката. Да се похваля - скоро ММ ще ми направи нов шкаф/гардероб и ще има къде да подреждам новозакупените дрешки. Засега нямам къде да слагам бебешорските работа.

Общи условия

Активация на акаунт